Read the Official Description

Associate Degree i Business (Transfer)

University Transfer Program (2 + 2)

Universitetet Transfer Program tilbydes af American College i Spanien giver eleverne mulighed for at begynde deres første to års studier i vores Marbella universitetscenter ved at tage en stor del af de grundlæggende kurser, der kræves for en bachelorgrad fra amerikanske universiteter.

Når disse to første år er gennemført i Spanien, vil de studerende overføre deres kreditter til et universitet i USA, hvor de vil slutte deres sidste to års studier og tjene en bachelorgrad.

Dette system, kendt som 2 + 2, er en fagligt differentiere element, da det giver eleverne mulighed for at studere i to år i Spanien, og yderligere to år i Nordamerika, men med den store fordel at modtage en grad fra et universitet i USA (hvor den studerende vil fuldføre de sidste to år). Fordelen ved 2 + 2 metode er, at Det giver eleverne mulighed for gradvist at tilpasse til det amerikanske uddannelsessystem og sprog, med langt mindre finansielt pres for studerende og deres familie.

► BROWARD

2 år i SPANIEN og 2 år i U.S.A. (2 + 2)

1. og 2. År: Eleverne tager deres første to år af kurser i The American College i Spanien, hvilket svarer til at tage to år af kurser i et amerikansk universitet, da ACS følger Broward College pensum. De opnåede kreditter vil give studerende til at overføre og færdiggøre deres uddannelse i USA.

3. og 4. År: Studerende kan afslutte deres sidste to år på Broward College i Florida, Eller de kan søge om optagelse på et andet amerikansk universitet, der accepterer overførsel studerende for at opnå en Bachelorgrad.

studieområder

  • business administration
  • international business
  • økonomi
  • regnskab
  • finansiering
  • Information Technology Management
Program taught in:
Engelsk

See 6 more programs offered by The American College in Spain »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date