Læs den officielle beskrivelse

The Band Instrument Repair Program på WITCC er den ældste af sin slags i USA og fokuserer på reparation og restaurering af træblæsere og messingblæsere. Programmet er en hands-on kursus.

Studerende vil reparere instrumenter, der tilhører musikbutikker og private musikere i vores veludstyrede laboratorium. I Band Instrument Repair program, studerende udvikler job-entry færdigheder i alle områder af band instrument reparation og restaurering. De stifter bekendtskab med de egenskaber, fysiske egenskaber, og problemer forbundet med hver musikinstrument, samt det grundlæggende i at spille hvert instrument.

Arbejdet udføres med værktøjer er unikke for handel og andre almindelige værktøjer. Eleverne lærer at betjene en maskine drejebænk, polering og scratchbrushing udstyr, lakering udstyr, og særlige bule fjernelse udstyr. Teknikker i træblæser reparation, polstring, justering, metalforarbejdende, lodning, rengøring, polering og lakering er også udviklet.

Kurset er designet til dem, der har til hensigt at blive band instrument reparation personer. Kursus tilbud omfatter uafhængig undersøgelse, feltprojekter, og / eller andre valgfag. VIGTIGT: Der er begrænset tilmelding i dette program.

witcc107

Relaterede Karriere

  • Musical Instrument værksted og Tuner
Program undervist i:
Engelsk

Se 18 flere kurser fra Western Iowa Tech Community College »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
11,375 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date