Modedesignet forbereder eleverne til beskæftigelse inden for design og produktion eller merchandising og giver opgraderingsmuligheder for nuværende medarbejdere. Efter færdiggørelse af eksamensbevisskravene opnår de studerende færdigheder inden for tøj, konstruktion, modeillustration, mønstringsfremstilling, drapering, computerstøttet modedesign og fremstilling. Studerende, der opfylder kravene til merchandising mulighed, vil også få færdigheder i præsentation teknikker, planlægning, markedsføring, mode koordination, reklame og salg. Kompetencer vurderes af porteføljer og udstillinger af originale beklædningsdesign og beklædningsgenstande. Studerende kan forvente at komme ind i industrien som designassistent, kostumertekniker, modekonsulent, stylist, indgangsniveau mønstereproducent, kvalitetssikringsassistent, assisterende merchandiser eller salgsassistent.

mode

FASHION DEPARTMENT MISSION STATEMENT

Modeafdelingen for El Camino College er et integreret program i Division of Industry and Technology. Vores primære mål er elevens succes. Vi stræber efter at nå de følgende målsætninger: At uddanne studerende til indgangspositioner inden for mode design, modebutik og / eller beslægtede områder gennem certificerings- og associerede uddannelser. Til støtte og forberedelse af studerende til overførsel til gymnasier og universiteter for at opnå en bachelorgrad Inden for mode design, mode merchandising og / eller beslægtede områder At give programmer og erfaringer, der giver eleverne praktisk praktisk indlæring, fremme faglighed og skabe bånd i erhvervslivet, herunder netværk og praktikophold For at tilskynde til samarbejde, samarbejde, Og elevbevidsthed om den skiftende, globale og hurtige modeindustri gennem campusklubben, "Tailor Made Fashion Club."

El Camino Community College District er forpligtet til at give lige muligheder, hvor ingen person udsættes for forskelsbehandling på grundlag af national oprindelse, religion, alder, køn (herunder seksuel chikane), race, farve, køn, fysisk eller psykisk handicap eller repressalier.

OM FASHION & RELATED TECHNOLOGIES

El Camino College Fashion & Related Technologies er en del af divisionen Industri & Teknologi. Vi er placeret i Technical Arts Building, på den nordvestlige side af college campus. Du kan tage indgangen til Manhattan Beach på Lemoli Street for at komme til Technical Arts Building.

HISTORIE

Modeafdelingen i El Camino College har omdannet mange af sine elever til succesfulde designere, producenter og forhandlere i løbet af de sidste 50 år.

Nogle af de mest mindeværdige og vellykkede studerende er ved at have karrierer i forskellige designområder. Naomi Rodriguez, en tidligere studerende, kostume designer til Academy Award-vinnende kortfilm "Visas & Virtues", er nu en Live Entertainment Costumer til en af ​​verdens største forlystelsesparker "Disneyland." Tenaya Barrios, en teknisk designer for Disney Company : Girls Division og Youth Costume. Eden Clark Coblenz, Costumer; Margaret Islander, grundlægger af Margaret Islander School of Fashion Arts; Og Nina Blanchard, grundlægger af Blanchard Modeling Agency og forfatter af "Look" og "The Look". Deres erfaringer på El Camino College har uden tvivl hjulpet med at lancere drømme og realisere deres mål.

El Camino College indledte sin første modeshow for over 24 år siden, ikke kun for at udstille vores modestudenter, men inspirere eleverne samt udvide deres horisonter. Kollegiet præsenterer "Shining Stars" -studerende fra omkringliggende gymnasier, der går ind i deres egne designs i showet. Fashion Production klassen producerer showet som et selskab, hvor officerer og udvalgsmedlemmer vælges. Et budget er udpeget til reklame og forfremmelse af showet, modellerne er uddannet og sektoreret, og studenternes design af beklædningsgenstande er udpeget. Designing Minds Club og Club Members giver yderligere bidrag. Alle indtægter hæves gå mod næste års modeshow, studiestipendier og udstyr til modeafdelingen. Denne praktiske uddannelse fuldendes i en helligdag af sjov og mode, der udviser El Caminos stolthed over for campus og samfund.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra El Camino College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date