Filter
Associate of Science
USA Studietype: Fjernundervisning Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Optjening en Associate of Science grad involverer mere end bare at tage generelle uddannelse klasser. Denne grad kræver mere fokuseret opmærksomhed på videnskabelige fag matematik, biologi eller teknik. De færdigheder erfaringer fra denne proces giver kandidater en bedre chance på mere specialiserede arbejdspladser.

En af de største aspekter af teknologi er, at når det er indlejret i maskiner og apparater, det meste af tiden den enkelte betjener maskinen eller enhed behøver ikke at forstå detaljerne i, hvordan teknologien virker. For eksempel er der nogen hjælp af en computer ikke brug for at forstå mekanikken i harddisken til gavn af at bruge det.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

2 Resultater i Teknologi, USA, Fjernundervisning

Humboldt International University

Formålet med dette program er at tilbyde en teknisk uddannelse og en grundlæggende fundament i de mest populære computer software applikationer samt en generel baggrund i ... [+]

Formålet med dette program er at tilbyde en teknisk uddannelse og en grundlæggende fundament i de mest populære computer software applikationer samt en generel baggrund i mange computer begreber og teknikker. Vores kandidater vil være klar til at ansøge om entry-level positioner som systemet specialist, bruger support specialist, og computer informationssystemer ledere.

Den Associate i Science i Information Technology program giver de studerende med videnskaben om design, analyse og implementering af meget effektive systemer og kan tilpasse den til at konvertere den til en ressource, der tilfører betydelig værdi til organisationen.

General Education ASB 1001 English Com... [-]
USA USA Online
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
24 måneder
Online
Læs mere på dansk
Abraham Lincoln University

Organisationer i dag er afhængige af computere og informationsteknologi til at drive virksomhed og fungere mere effektivt. Informationsteknologi projekter har generelt ho ... [+]

Online Associate of Science grad i Information Technology

Organisationer i dag er afhængige af computere og informationsteknologi til at drive virksomhed og fungere mere effektivt. Informationsteknologi projekter har generelt hold-medlems medarbejdere, der har en forståelse af de underliggende forretningskoncepter og behov, krav slutbrugere og interessenter, og en forståelse af de teknologier, der er nødvendige for at løse de krav.

Associate of Science i Information Technology (ASIT) program forbereder de studerende til entry-level karriere inden for informationsteknologi. En studentereksamen eller GED er nødvendig for optagelse på uddannelsen. Programmet giver grundlaget for studerende, der ønsker at tilegne sig de nødvendige it-viden, færdigheder og legitimationsoplysninger for en vellykket it-karriere. Efter passerer CompTIA certificering eksamener, en studerende modtager CompTIA certificering i det testede område.... [-]

USA Los Angeles
September 2020
Engelsk
Deltid
4 semestre
Online
Læs mere på dansk