19 Naturvidenskabelig professionsbachelor Programmer i Ingeniørvidenskab i Nordamerika for 2024

Naturvidenskabelig professionsbachelor Programmer i Ingeniørvidenskab i Nordamerika for 2024Filter
    • Dallas, USA

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Kollegiet tilbyder en række ingeniørgrader, der er artikuleret i specifikke liberale kunstfag. Disse grader inkluderer ikke hele Core Curriculum. En artikuleret grad vil overføres til specifikke universiteter. En studerende, der overfører til de angivne universiteter, vil ikke være Core komplet, hvis han/hun gennemfører en af nedenstående grader.

    • Jersey City, USA
    • Union City, USA

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    AS Engineering Science-graden forbereder de studerende til at gå ind i BS Engineering Science-programmer som juniorer. Studerende udvikler et stærkt fundament i matematik, fysik og kemi med vægt på tekniske applikationer og brugen af computeren som et værktøj til problemløsning.

    • Philadelphia, USA

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Ingeniøruddannelsen er en toårig forberedende læseplan for studerende, der planlægger at fortsætte deres uddannelse ved en fireårig institution og gennemføre deres hovedfag inden for et ingeniørvidenskabelig felt.

    • Santa Clara, USA

    Fuldtid

    60 timer

    På campus

    Engelsk

    Ingeniører designer og skaber fremtiden. De bruger principperne for matematik, naturvidenskab og teknik til at designe og bygge nye produkter eller til at udvikle store systemer såsom transportnetværk eller vandbehandlingsanlæg. Tekniske problemer involverer normalt teams af mennesker, så ingeniører skal arbejde godt sammen med andre og kommunikere effektivt. Associate in Science in Engineering er designet til at forberede studerende til overførsel til ingeniøruddannelser på fireårige universiteter. Efter afslutningen af Associate in Science in Engineering vil de studerende besidde den viden og de færdigheder, der kræves til kurser i den øverste afdeling i Engineering.

    • Santa Barbara, USA

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Tegneprogrammet på Santa Barbara City College fokuserer på anvendelse af de nyeste computerassisterede designsystemer og anvendelse af tekniske og arkitektoniske principper, grundprincipper og metoder til at opnå praktiske resultater. Denne uddannelse tilbyder omfattende træning til tegnejobs på begynderniveau samt giver de studerende teknisk viden og færdigheder til overførsel til videregående programmer på fireårige institutioner.

    • Detroit, USA

    Fuldtid

    2 år

    Blandet, På campus

    Engelsk

    Foringeniørprogrammet dækker kurserne i de første to år af en ingeniørgrad (Bachelor of Science). Studerende tager grundlæggende fysik og matematik kurser samt generelle uddannelseskurser krævet af de fleste ingeniørskoler

    • Bethlehem, USA

    Fuldtid, Deltid

    4 semestre

    På campus

    Engelsk

    • Paramus, USA

    Fuldtid

    4 semestre

    På campus

    Engelsk

    Engineering Science er designet til studerende, der nyder at anvende deres viden til analyse, design og konstruktion af fysiske enheder. Tekniske discipliner trækker på begreberne termodynamik, væskeflow, stress og belastning, elektricitet og magnetisme, matematik og softwaremodellering og komplekse kræfter.

    • Clyde, USA

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Associate in Engineering (AE) grad tildeles til et planlagt studieprogram bestående af mindst 60 semestertimer kredit (SHC) af kurser. Inden for uddannelsen skal institutionen omfatte muligheder for at opnå kompetence inden for læsning, skrivning, mundtlig kommunikation, grundlæggende matematiske færdigheder og grundlæggende computerbrug.

    • Online USA

    På campus

    Engelsk

    Associate of Science med vægt på ingeniørarbejde er for studerende, der er interesserede i at overføre en bachelorgrad til Portland State University, Oregon State University, Oregon Tech (Oregon Institute of Technology) eller George Fox University.

    • Online USA

    På campus

    Engelsk

    Dette program er designet til at forberede dig til overførsel til en fireårig grad inden for alle typer ingeniørarbejde (civil, mekanisk, kemisk, elektrisk og andre).

    • San Jose, USA

    På campus

    Engelsk

    Evergreen Valley College tilbyder et to-årigt ingeniørprogram med lavere division, der giver studerende mulighed for at overføre til et hvilket som helst fireårigt California College eller universitet, der tilbyder en grad i teknik. Den nedre division Engineering Core Courses anbefalet af Engineering Liaison Committee i staten Californien er blevet koordineret mellem community colleges og de fireårige colleges og universiteter i hele Californien. Associate in Arts og Associate in Science Degrees er tilgængelige for ingeniørstuderende. Ingeniøruddannelserne består af Engineering Core-kurser plus General Education-kurser, der opfylder kandidatkrav. Studerende, der ønsker at overføre til en fireårig institution i en gren af ingeniørarbejde, men ikke ønsker at opnå en tilknyttet grad, skal gennemføre Engineering Core-kurserne og få en verifikation af udfyldningsformularen fra kontoret for optagelser og optegnelser, før de overføres. Det anbefales, at studerende gennemfører så meget af deres generelle uddannelseskrav som muligt. For at lette ansøgningsprocessen til fireårige institutioner skal de studerende anmode om en verifikation af udfyldningsformular fra Kontoret for optagelser og optegnelser til verifikation af gennemførelsen af de nedre divisioner Engineering Core kurser. Karakteren "C" eller bedre i hvert større kursus og det større valgfrie kursus kræves til denne grad.

    • Newark, USA

    På campus

    Engelsk

    Elektroteknik er et af de hurtigst voksende felter i landet og påvirker stort set enhver kommerciel, industriel, medicinsk og militær aktivitet. Computere, telefoner, radio, tv, radar og ekkolod bruges overalt, fra hverdag til rumforskning.

    • Porterville, USA

    På campus

    Engelsk

    Associate of Science in Engineering er designet til at forberede de studerende til at fortsætte studierne mod en BS-grad inden for ethvert fagområde. Programmet har til hensigt at hjælpe studerende med at overføre til et ingeniøruddannelsesprogram i UC / CSU-systemet.

    • Reading, USA

    Engelsk

    STEM Division Dette program forbereder de studerende til at overføre til bachelor ingeniøruddannelser, således at deres første og andet års videnskab, matematik, introduktionsteknologi og generelle uddannelseskrav er afsluttet, afhængigt af studerendes overførsel college. Studerende, der forfølger dette program, vil anvende beregning og yderligere matematik-kurser i øvre niveau til teorien om funktion og design af objekter og enheder. Efter afslutningen af programmet får de studerende praktiske, grundlæggende tekniske færdigheder