Filter
Associate of Science
USA Studietype: Fjernundervisning Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Associate of Science grad markerer akademiske præstation for at fokusere på naturvidenskabelige fag snarere end blot almindelig uddannelse på et Community College eller erhvervsskole. Disse grader er eftertragtede, fordi de sætter de studerende op for succes i mere specialiserede og tekniske områder.

Informationsteknologi undersøgelser er skabt til at give de studerende teknologiske færdigheder og viden. De kan undersøge, hvordan elektroniske data skabes, behandlet og opbevaret, samt emner som sikkerhed, hardware, software applikationer og kunstig intelligens.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

2 Resultater i IT, USA, Fjernundervisning

Humboldt International University

Formålet med dette program er at tilbyde en teknisk uddannelse og en grundlæggende fundament i de mest populære computer software applikationer samt en generel baggrund i ... [+]

Formålet med dette program er at tilbyde en teknisk uddannelse og en grundlæggende fundament i de mest populære computer software applikationer samt en generel baggrund i mange computer begreber og teknikker. Vores kandidater vil være klar til at ansøge om entry-level positioner som systemet specialist, bruger support specialist, og computer informationssystemer ledere.

Den Associate i Science i Information Technology program giver de studerende med videnskaben om design, analyse og implementering af meget effektive systemer og kan tilpasse den til at konvertere den til en ressource, der tilfører betydelig værdi til organisationen.

General Education ASB 1001 English Com... [-]
USA USA Online
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
24 måneder
Online
Læs mere på dansk
Abraham Lincoln University

Organisationer i dag er afhængige af computere og informationsteknologi til at drive virksomhed og fungere mere effektivt. Informationsteknologi projekter har generelt ho ... [+]

Online Associate of Science grad i Information Technology

Organisationer i dag er afhængige af computere og informationsteknologi til at drive virksomhed og fungere mere effektivt. Informationsteknologi projekter har generelt hold-medlems medarbejdere, der har en forståelse af de underliggende forretningskoncepter og behov, krav slutbrugere og interessenter, og en forståelse af de teknologier, der er nødvendige for at løse de krav.

Associate of Science i Information Technology (ASIT) program forbereder de studerende til entry-level karriere inden for informationsteknologi. En studentereksamen eller GED er nødvendig for optagelse på uddannelsen. Programmet giver grundlaget for studerende, der ønsker at tilegne sig de nødvendige it-viden, færdigheder og legitimationsoplysninger for en vellykket it-karriere. Efter passerer CompTIA certificering eksamener, en studerende modtager CompTIA certificering i det testede område.... [-]

USA Los Angeles
September 2020
Engelsk
Deltid
4 semestre
Online
Læs mere på dansk