Filter
Associate of Science
Studietype: Fjernundervisning Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Associate of Science grader udbydes af community colleges, tekniske skoler og erhvervsskoler. Hele programmet studerende lærer mere om videnskaberne end i en Associate of Arts program. Fysik, matematik, og biologi er nogle af de områder, der kan være fokuseret på.

Feltet af informationsteknologien fokuserer på skabelse, opbevaring, afsendelse, behandling og hentning af elektroniske data. Undersøgelser kan lære eleverne om forskellige typer af applikationer samt nogle færdigheder som programmering.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i IT, Fjernundervisning

Humboldt International University

Formålet med dette program er at tilbyde en teknisk uddannelse og en grundlæggende fundament i de mest populære computer software applikationer samt en generel baggrund i ... [+]

Formålet med dette program er at tilbyde en teknisk uddannelse og en grundlæggende fundament i de mest populære computer software applikationer samt en generel baggrund i mange computer begreber og teknikker. Vores kandidater vil være klar til at ansøge om entry-level positioner som systemet specialist, bruger support specialist, og computer informationssystemer ledere.

Den Associate i Science i Information Technology program giver de studerende med videnskaben om design, analyse og implementering af meget effektive systemer og kan tilpasse den til at konvertere den til en ressource, der tilfører betydelig værdi til organisationen.

General Education ASB 1001 English Com... [-]
USA USA Online
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
24 måneder
Online
Læs mere på dansk
Abraham Lincoln University

Organisationer i dag er afhængige af computere og informationsteknologi til at drive virksomhed og fungere mere effektivt. Informationsteknologi projekter har generelt ho ... [+]

Online Associate of Science grad i Information Technology

Organisationer i dag er afhængige af computere og informationsteknologi til at drive virksomhed og fungere mere effektivt. Informationsteknologi projekter har generelt hold-medlems medarbejdere, der har en forståelse af de underliggende forretningskoncepter og behov, krav slutbrugere og interessenter, og en forståelse af de teknologier, der er nødvendige for at løse de krav.

Associate of Science i Information Technology (ASIT) program forbereder de studerende til entry-level karriere inden for informationsteknologi. En studentereksamen eller GED er nødvendig for optagelse på uddannelsen. Programmet giver grundlaget for studerende, der ønsker at tilegne sig de nødvendige it-viden, færdigheder og legitimationsoplysninger for en vellykket it-karriere. Efter passerer CompTIA certificering eksamener, en studerende modtager CompTIA certificering i det testede område.... [-]

USA Los Angeles
September 2020
Engelsk
Deltid
4 semestre
Online
Læs mere på dansk