close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Associate of Science er en to-årig grad, som omfatter meget mere information end de typiske to-årige optioner. Studerende er forpligtet til at lære lidt mere om videnskabelig læring gennem hele denne proces snarere end blot generelle kurser, som hjælper med at rykke dem mere effektivt i deres valgte område. Hvad er en Associate of Science i Hotel Management? Dette program indeholder kur… Læs mere

En Associate of Science er en to-årig grad, som omfatter meget mere information end de typiske to-årige optioner. Studerende er forpligtet til at lære lidt mere om videnskabelig læring gennem hele denne proces snarere end blot generelle kurser, som hjælper med at rykke dem mere effektivt i deres valgte område.

Hvad er en Associate of Science i Hotel Management? Dette program indeholder kurser, der fokuserer på at hjælpe de studerende lærer at køre et hotel af deres egne eller til at styre en af ​​en eksisterende kæde med succes i det nuværende marked. For at opnå de nødvendige færdigheder, kan deltagerne blive forpligtet til at tage kurser såsom sanitet og sikkerhed, restaurant og selskabslokaler operationer, gæstfrihed indkøb, hotel management, særlig event management og mere for at sikre, at de ved, hvordan at tackle de fælles udfordringer, der opstår i dette erhverv .

De færdigheder lært gennem dette program er meget værdifulde i den personlige sfære såvel som på jobbet.Bedre kommunikation og lederevner tjener til at forbedre enhver type forhold, mens en bedre forståelse af begivenheden hosting kan kun øge kvaliteten af ​​partier og sammenkomster i de kommende år.

Fordi omkostningerne for at tjene en Associate of Science i Hotel Management varierer mellem skoler og lande, er det nødvendigt at forskningen pris inden du gør en endelig udvælgelse. Der kan også være en prisforskel mellem online og traditionelle kurser, der er værd at overveje.

Der er flere job, end man skulle tro i hotel branchen, og dem med viden om, hvordan setup fungerer kan være mere tilbøjelige til at få en af ​​de mere imponerende titler. Dem med denne grad kan være i stand til at komme ind i arbejdsstyrken med det samme og vælg mellem positioner, der beskæftiger sig med revenue management, værelser operationer, mad og drikke, menneskelige ressourcer, event management og flere andre aspekter er nødvendige for at køre nogen hotel med succes.Nogle endda bruge denne viden til at begynde deres egen virksomhed.

Der er normalt masser af online kurser til rådighed for de interesserede i dette område, hvilket gør hele oplevelsen mere praktisk for at arbejde og internationale studerende. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Glendale Community College
Glendale, USA

Ved afslutningen af ​​dette program, vil de studerende demonstrere færdigheder og viden, der kræves i forbindelse med restaurant forvaltning herunder: professionel madlavning, ... +

Ved afslutningen af ​​dette program, vil de studerende demonstrere færdigheder og viden, der kræves i forbindelse med restaurant forvaltning herunder: professionel madlavning, sanitet praksis, institutionelle indkøb, drikkevarer og bar operationer, banket og catering præsentation, og principper for madservice personaleledelse. -
Associate of Science
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
 
The Restaurant School at Walnut Hill College
Philadelphia, USA

Associate of Science i Hotel Management forbereder eleverne til ledende stillinger på hoteller og resorts rundt om i verden.

Associate of Science i Hotel Management forbereder eleverne til ledende stillinger på hoteller og resorts rundt om i verden. -
Associate of Science
Fuldtid
Deltid
60 uger
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her