Filter
Associate of Science
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Fagfolk overvejer en Associate of Science grad søger at specialisere sig i et udvalgt område af videnskaben. Studerende kan bruge denne grad at få en ny eller bedre job. Enkeltpersoner kan også bruge denne grad at overføre til en bacheloruddannelse på et universitet.

Film er en af ​​verdens 's mest populære storytelling medier og er genstand for alvorlig akademisk undersøgelse på mange forskellige institutioner. Dette felt er en glimrende måde at lære mere om film teori, historie og kritik.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Filmvidenskab

The Los Angeles Film School

Ønsker du en bredere forståelse af filmproduktion og udviklende medielandskaber? Med vores associerede uddannelser lærer du om alle områder inden for filmskabelse i et pr ... [+]

Eje dit håndværkStudere film

Ønsker du en bredere forståelse af filmproduktion og udviklende medielandskaber? Med vores associerede uddannelser lærer du om alle områder inden for filmskabelse i et praktisk miljø. Er du klar til at komme i gang?

Hvad kan man forvente

Vores vinterhavestruktur giver de studerende mulighed for at vælge en brancheorienteret specialisering baseret på deres individuelle interesser. Som studerende vil du blive udsat for hvert trin i produktionen gennem teori og teknisk baseret læseplan.

Vores associate of science in film program er 60 kredit timer og 18 måneder i længden .Hver klasse er udelukkende undersøgt i løbet af en fire ugers periode, så de studerende kan fokusere på et bestemt emne ad gangen.Kurser omfatter filmhistorie, digital redigering IGear... [-]
USA Los Angeles
September 2020
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Valencia College

Film Production Technology Associate i Science (AS) grad på Valencia College er et toårigt program, der forbereder dig til at gå direkte ind i en specialiseret karriere i ... [+]

Film Production Technology Associate i Science (AS) grad på Valencia College er et toårigt program, der forbereder dig til at gå direkte ind i en specialiseret karriere i filmindustrien.

Nationalt anerkendt for at gøre eleverne beskæftigelige giver uddannelsen træning på post-niveau positioner i seks hovedområder inden for filmproduktion: gribende, elektrisk belysning, redigering, lyd, kamera og sæt konstruktion. Alle klasser er praktisk og undervises af professionelle filmskabere, der bruger deres forbindelser til at hjælpe eleverne med at finde arbejde på filmpersonale, læring sammen med fagfolk på aktuelle filmsæt. Valencia filmstuderende har haft en hånd i 47 spillefilm i de sidste to årtier. Hver år udstiller Valencias årlige filmfestival filmene i funktionslængde, som Valencias filmproduktionsstuderende arbejdede på, samt studerendes korte film.... [-]

USA Orlando
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk