ACADEMICCOURSES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Associate of Science er en bachelor-grad tildeles typisk ved universiteter og højere læreanstalter. Graden er normalt afsluttet i to år, og det kan ofte bruges som en standalone grad eller som et springbræt til en Bachelor of Science.

Hvad er en Associate of Science i Byggeri og Anlæg? En AS i Byggeri og Anlæg forbereder typisk studerende til en karriere inden for områder som anlægsarbejder og byggeri. Mens specifikke naturligvis krav varierer fra institution til institution, også under hensyntagen til lokale regler for industrien, kurset belastning normalt har en tung fokus på byggeteknikker, computerstøttet udarbejdelse, omkostningsanalyse, matematik og fysik. I mange tilfælde, ibrugtagning programmet kræver forudsætning kurser i matematik og fysik og en studentereksamen eller tilsvarende. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt en post prøve.

En associeret grad i civilingeniør er ofte en god introduktion til branchen og giver et solidt fundament for at forstå et yderst komplekst område. Kombinationen af ​​praktiske færdigheder og teoretisk viden i matematik og naturvidenskab kan give kandidater en bred forståelse af tekniske begreber og deres virkelige verden applikationer.

Afhængigt af landet af undersøgelsen, valgte uddannelsesinstitution og varigheden af ​​kurset, kan omkostningerne ved graden variere. Det er tilrådeligt at kontakte optagelse kontor direkte for mere information om undervisning og gebyrer.

Ved afslutningen af ​​en Associate of Science i Byggeri og Anlæg, kan kandidater være forberedt til entry-level positioner som webstedet vejledere CAD operatører, landinspektører, civile teknikere, kartografer eller.De er som regel ikke berettiget til at arbejde som fulde ingeniører, men de kan komme ind på området som assistenter med mulighed for avancement baseret på erfaring og videreuddannelse og certificering. Ikke desto mindre er en associeret grad vil oftere end ikke opfylder de nødvendige krav for at passere grundlæggende regionale og føderale certificering eksamener.

Mange skoler tillade studerende at studere på fuld tid eller deltid online, som kan give dem mulighed for at forfølge grad på en måde, der passer til deres unikke livsstil. For mere information, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

1 Resultater i Civilingeniør Filter

Associate of Science (Arkitekt- og Byggeteknologi)

University of Guyana
Associate of Science
<
2 år
Engelsk
på universitet

Associate of Science (Arkitekt- og Byggeteknologi)

Læs mere