Lyd er overalt

Find din bølgelængde

Det handler om det perfekte øjeblik - når verden smelter væk, og du er fanget i den rå følelse af din musik. Hvis du er besat af de perfekte øjeblikke, hvis du trives på kreativitet, rytme og sjæl - det er her, hvor det begynder. Hollywood. Musik er i vores blod og du er hjerteslag.

Lydproduktionsprogrammet er designet til at reagere på underholdningsindustriens hurtigt skiftende, tværmedie og multimedie natur. Et stigende antal arbejdsgivere søger en mere alsidig lydprofessor, der er dygtig som både lydtekniker og indholdsproducent. Arbejder med industrielt standardudstyr og i professionelle studier, får de de tillid og færdigheder, der er nødvendige for at lykkes i underholdningsindustrien efter eksamen.

Programmet giver kandidater med fokuseret viden og forståelse af registreringsteknologi og de grundlæggende musik- og produktionskompetencer, der er nødvendige for at kvalificere sig til industrielle positioner på brancheniveau som assisterende ingeniører, lyddesignere, MIDI / digitale audio arbejdsstationsoperatører og programmører, assistent vedligeholdelsesteknikere og en række andre stillinger i lyd-, musik- og underholdningsindustrien. Ud over den tekniske færdighed og kreative udtryk udvikler læseplanen elevernes kritiske tænkning, problemløsning og analytiske færdigheder, der bidrager til livslæringen og grundlaget for en vellykket karriere i underholdnings- og mediebranchen.

Programkrav

AS i lydproduktionsprogrammet er 60 kredit timer og 18 måneder i længden. Studerende skal med succes gennemføre alle nødvendige kurser med et minimum kumulativt karakterpoint gennemsnit på 2,0.

Program undervist i:
Engelsk
The Los Angeles Film School

Se 2 flere kurser fra The Los Angeles Film School »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
18 måneder
Fuldtid
Price
30,000 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date