Read the Official Description

Fremtidige bagerierejer og konditorier vil finde vejen til den gode succes i vores associate of science i pastry arts program.

Indledende niveau kurser omfatter konditori teknikker, professionel brød bagning og kage bagning og dekoration. Studerende derefter udvikle sig til mere specialiserede kurser som chokolade og slik, europæiske tortes og Gateaux og bryllupskager. General Education og Certification klasser supplerer disse kurser ved at tilbyde eleverne undervisning i relaterede emner som tilsyn, ernæring, sanitation, omkostningsregnskab og sammensætning. Efter afslutningen af ​​den associerede grad, vil de studerende være forberedt på post-niveau positioner i konditorier, uafhængige eller detailbagerier og andre foodservice faciliteter.

Praktiske kurser Generel uddannelse

  • INTRO TIL PASTRY TECHNIQUES
  • KULINÆR FOR HOSPITALITY PROFESSIONALS
  • INDLEDNING TIL KUGTEKNIKKER
  • PROFESSIONEL BRUGBAKNING
  • TILSTYRENDE STARTS
  • Kage BAKING OG DECOR
  • ICE CREAM / BAVARIAN / MOUSSE
  • Kigger på siderne
  • CHOCOLADE OG KONFEKTIONER
  • AVANCERET PASTRY DECORATIONS
  • EUROPÆISKE TORTES OG GATEAUX
  • Bryllupskager
  • RETAIL PASTRY PRODUCTION (6 KURSER)
  • INTERNSHIP (3 ERFARINGER)

Generel Uddannelse

  • FRESHMAN SEMINAR
  • FONDER I FORSKNING
  • DANSK SAMMENSÆTNING
  • COLLEGE MATH
  • INTRO TIL COMPUTER APPLICATIONS
  • UNDERSØGELSE AF PSYKOLOGI
  • STRATEGIER FOR SUCCESS
  • Forståelse af verdenskulturer
  • AMERIKANSKE RETTER
  • NÆRING FOR ET SUNDHEDSLIV
  • Den ledende tilsynsførende *
  • INDLEDENDE FRANSKE
  • FORBEREDE AMERIKANSKE KULTURER
  • KULTUR AF FRANKRIG

Major Specifikke

  • INTRO TIL PASTRY ARTS
  • INTRO TIL KULINÆRE TEKNIKER
  • SANITET*
  • INTRO TIL VINER
  • OPKØB OG OMKOSTNINGSSTYRING *

Erfaringslæring

  • TOUR OF FRANCE

* Certificeringskurser

** kurser kan ændres

Undervisning-betalt rejse

Walnut Hill College tops af en fremragende wieneruddannelse med en uges lang gastronomisk rundvisning i Frankrig. Som i Pastry Arts elever spiser i de fineste restauranter i Frankrig, udforske charmen i Europa, og interagere med franske industri fagfolk, der har forhøjet køkken og gæstfrihed til en kunstform.

Undervisning

Vores akademiske år er opdelt i tre ti ugers vilkår. Der kræves i alt seks vilkår for en associeret grad og tolv vilkår for en bachelorgrad.

  • $ 6.350 pr. Sigt (tidlig beslutning)
  • $ 6.550 per semester (fuld tid)
  • $ 9.825 pr. Sigt (deltid)
Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by The Restaurant School at Walnut Hill College »

Last updated August 15, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
60 uger
Deltid
Fuldtid
Price
- Undervisning: $ 6.350 pr. Sigt (tidlig beslutning). $ 6.550 per semester (fuld tid). $ 9.825 per semester (deltid).
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date