close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Associate of Arts kan være det første skridt på uddannelsesforløb mod større præstation og muligheder. Ved at tjene en associeret grad, de studerende er i stand til at vise potentielle arbejdsgivere, at de er villige til at arbejde hårdt for at nå deres personlige og professionelle mål. Hvad er en Associate of Arts i Medieteknologi? Dette akademisk program kan tage omkring et til to… Læs mere

En Associate of Arts kan være det første skridt på uddannelsesforløb mod større præstation og muligheder. Ved at tjene en associeret grad, de studerende er i stand til at vise potentielle arbejdsgivere, at de er villige til at arbejde hårdt for at nå deres personlige og professionelle mål.

Hvad er en Associate of Arts i Medieteknologi? Dette akademisk program kan tage omkring et til to års studier for at tjene, afhængigt af hvor meget tid eleverne er i stand til at afsætte til deres uddannelse. Elever i en medieteknologi program normalt studere multimedia formater, animation, digital billedbehandling og teknologi, etik og jura i medier, visuel kommunikation og udvikling medier samt klasser, der dækker generelle uddannelser emner. Denne kursusaktiviteter kan hjælpe med at forberede kandidater til at arbejde med moderne teknologi til at skabe digitale medier i mange forskellige former.

Ud over at forbedre deres færdigheder i computer-teknologi, kommunikation og organisation, der modtager en associeret kan også føre til bedre karrieremuligheder for kandidater. Personer, der har opnået et AA kan også gives større ansvar på arbejdspladsen.

Omkostningerne til at tjene en AA kan afhænge af mange forskellige faktorer. Studerende, der ønsker at forfølge denne grad rådes til korrekt forske potentielle skoler for at sikre, at de kan tillade sig udgifterne til deres uddannelse.

Mange personer, der tjener en associeret grad i medieteknologi bruge den til at fortsætte deres uddannelse og tilmelde sig en bacheloruddannelse i et lignende område. De studerende, der vælger at indgå i arbejdsstyrken efter endt uddannelse søger typisk ud karriere i animation, reklame, lyd og video produktion, computer billedbehandling, grafisk design, hjemmeside udvikling, visuelt design, eller digitale medier kunst.

Moving er ikke forpligtet til at modtage din uddannelse.Fleksible læringsmiljøer muligheder, såsom online klasser, kan være tilgængelige fra visse skoler. Hvis du vil vide mere om at få din Associate of Arts, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
College Of Southern Maryland
La Plata, USA

Internettet har medført omfattende ændringer i måder, hvorpå forretning, kommunikation og medieproduktion interagerer.

Internettet har medført omfattende ændringer i måder, hvorpå forretning, kommunikation og medieproduktion interagerer. -
Associate of Arts
Engelsk
på universitet