Associate of Arts in Culinary Arts
Glendale Community College
Nøgleinformation
Campus placering
Glendale, USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* $ 5.000 - $ 10.000 om året
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
CULIN 111 Grundlæggende om professionel madlavning 1
(Tidligere tilberedning af begyndende mad)
4 enheder
Culinary Arts 111 giver en introduktion og anvendelse af principperne for tilberedning af mad til forbrugerne af professionelle. Kurset lægger vægt på praktisk madlavning, smagning og evaluering for at undervise i professionelle kulinariske teknikker. Kurset lægger også vægt på, hvordan ingredienser og kulinariske processer påvirker produktresultaterne.
Forelæsning 1,5 time. Laboratorium 7,5 timer.
Forudsætning: Ingen.
Overfør kredit: CSU
CULIN 112 Grundlæggende om professionel madlavning 2
4,0 enheder
CULIN 112 er en fortsættelse af kulinariske kunst 111. Det er introduktionen og anvendelsen af principperne for madlavning. Kurset lægger vægt på høje produktionsstandarder, attraktiv service, brug af korrekt udstyr og effektiv brug af tid. Kurset lægger også vægt på forenkling af arbejde, ernæringskrav og tilberedning af specialiseret mad.
Forelæsning 1,5 timer Laboratorium 7,5 timer.
Forudsætning: CULIN 111 eller tilsvarende.
Overfør kredit: CSU
CULIN 113 Institutionelle sanitetspraksis for fødevareservice og gæstfrihed
3 enheder
Culinary Arts 113 studerer hygiejnepraksis, da de påvirker den enkelte og fødevareservicen og gæstfriheden. Den overvejer forebyggelse og kontrol af problemer, der opstår gennem gæstes og medarbejderes oplevelser. Emnerne inkluderer: hvordan man forebygger og kontrollerer patogener, sikker madhåndteringspraksis, beskyttelse af mad gennem dets strømning gennem etablering, fødevaresikkerhedsstyringssystemer, Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) -systemet, integreret skadedyrsstyring, medarbejderuddannelse og tilstand lokale regler. Studerende vil bruge materialer fra National Restaurant Association Educational Foundation til at gennemføre ServSafe-certificeringsprogrammet.
Forelæsning: 3 timer
Forudsætning: Ingen.
Overfør kredit: CSU
CULIN 116 Institutionel indkøb til gæstfrihed og mad service
(tidligere gæstfrihedskøb, indkøb og udvælgelse)
3 enheder
Culinary Arts 116 undersøger politikker, procedurer og kontroller og deres implementering i indkøb af varer og forsyninger til fødevareservicebranchen, herunder udstyr, serviceartikler, møbler, inventar, kontraktydelser og mad og drikke. Fokus på dette kursus er på optimale indkøbs-, indkøbs- og udvælgelsespolitikker og procedurer til foodservice- og hotelbranchen.
Forelæsning 3 timer.
Forudsætning: Ingen.
CULIN 122 International madlavning
3 enheder
Culinary Arts 122 er en introduktion til kulinariske principper og teknikker, der stammer fra lande over hele verden. Specifikke instruktionsområder, der er omfattet, inkluderer et udvalg af korrekt udstyr og redskaber, korrekte forberedelsesmetoder og procedurer. Madlavning og præsentation fremhæves også.
Forelæsning 3 timer.
Forudsætning: Ingen.
Bemærk: Dette kursus kan tages 4 gange med vægt på et andet køkken hver gang; maksimalt 12 enheder kan optjenes.
CULIN 124 Grundlæggende bagning og dessertfremstilling
3 enheder
Culinary Arts 124 er en professionel tilgang til alle aspekter af konditorkøkkenet i forbindelse med fødevareservicebranchen. Kurset lægger vægt på forskellige metoder til tilberedning af kager samt grundlæggende bagteknologi. Kurset er designet til at give de studerende tilstrækkelig viden til at forstå værkerne i konditorkøkkenet og bageriet.
Forelæsning 3 timer.
Forudsætning: Ingen.
Bemærk: Dette kursus kan tages 2 gange; maksimalt 6 enheder kan optjenes.
CULIN 212 Kommerciel tilberedning af mad
5,0 enheder
CULIN 212 er designet til studerende, der forfølger en karriere inden for hotel- og restaurantbranchen. Studerende vil arbejde i et kommercielt hotelkøkken, hvor de lærer tilberedning og produktion af mad i stor skala.
Forelæsning 3 timer Laboratorium 6 timer.
Forudsætning: CULIN 111.
Anbefalet tilberedning: CULIN 112.
CULIN 224 Avanceret bagning og wienerbrødskunst
5 enheder
Culinary Arts 224 fokuserer på avancerede aspekter af bagning og wienerbrød, der er relateret til konditorier i detailhandlen samt mad service på hoteller, restauranter og catering. Studerende vil anvende avancerede teknikker gennem praktisk laboratorieerfaring i højkvalitets bageproduktion med fokus på produkter i europæisk stil, herunder lamineret dej, kager, kager, petit fours, smarte desserter, tortuer, mousse, chokolade og konfekture. Dekorationen er stærkt fremhævet.
Forelæsning 3 timer. Laboratorium 6 timer.
Forudsætning: Culinary Arts 124 eller tilsvarende.
Akademisk kalender
- Semestersystem (16 uger).
- Efterårssemestret begynder i slutningen af august.
- Forårssemesteret begynder medio februar.
- Sommersession (midten af juni til midten af august.) sammen med en kortvarig vintersession på seks uger i begyndelsen af januar.
Nye internationale studerende, der ansøger direkte fra udlandet, kan kun ansøge om efterårs- eller forårssemestret. De kortvarige sessioner tilbyder begrænset timeplanlægning for "nye" studerende og er bedst designet til "fortsatte studerende."
Adgangskrav
High School-udskrifter og eksamensbeviser; minimum 2,0 eller "C" karakterpoint gennemsnit, hvis de overføres direkte fra et USA-baseret college eller universitet. TOEFL scorer mindst 45 på iBT eller IELTS 'båndscore' på mindst 4,5 - hvis engelsk ikke er dit første undervisningssprog. Også erklæring om supportformular og kontoudtog og personligt essay på en side. "Betinget optagelse" er tilgængelig for studerende uden TOEFL eller IELTS og overførsel fra et sprogskoleprogram.
Ansøgningsfrister (for oversøiske ansøgere)
- 1. juli til efterårssemesteret;
- 1. december til forårssemesteret;
- [15. maj til "Sommersession" - Kun sommer for studerende, der "overfører" til USA med en aktuel og gyldig formular I-20.]
- Deadlines kan være fleksible; bedes du kontakte Det Internationale Studentekontor for detaljer.
Undervisning og gebyrer / leveomkostninger
- Undervisning og gebyrer (akademisk år 2020-21): $ 7.581 USD (fuld tid; to semestre).
- Anslåede leveomkostninger uden for campus: $ 13.000 USD.
- Samlede omkostninger til kontoudtog = $ 22.965 USD.
- Bemærk: ovenstående omkostninger er underlagt periodiske / årlige ændringer. [Planlæg venligst dit budget i overensstemmelse hermed].
- Undervisning / gebyrer betales pr. Semester ved registrering.
- "Avanceret depositum" er ikke påkrævet.
- Kollegiet tilbyder en undervisningsplan for hvert semester.