1 Professionsbachelor i anvendt videnskab Programmer i Professional madlavning i Nordamerika for 2024
Filtre
Filtre
- Professionsbachelor i anvendt videnskab
- Fødevarestudier
- Professional madlavning
1 Professionsbachelor i anvendt videnskab Programmer i Professional madlavning i Nordamerika for 2024
Popular degree type
Popular study format
Popular locations
Professionsbachelor i anvendt videnskab Programmer i Professional madlavning
Et professionelt madlavningsprogram hjælper de studerende med at få de færdigheder, der er nødvendige for at få succes som professionel kok, cateringchef, souschef eller grillkok i store eksklusive restauranter og små caféer. Eleverne lærer også om tilberedning af mad, sundheds- og sikkerhedsregler og om at planlægge menuer.
Fra oprindelige civilisationer til moderne imperier, Nordamerika har masser af hands-on uddannelsesmuligheder at tilbyde akademikere. Fyldt med en række forskellige kulturer, kan de studerende uddanne sig i godt afrundet måde.
En Associate of Applied Science giver de studerende et solidt fundament i både specialiseret karriere uddannelse og almen uddannelse. Studerende søger en hurtig vej ind i arbejdsstyrken kan komme i skole på fuld tid og færdiggøre deres program i to år.