Keystone logo

1 Professionsbachelor i anvendt videnskab Programmer i Professional madlavning i Nordamerika for 2024

Filtre

Filtre

  • Professionsbachelor i anvendt videnskab
  • Fødevarestudier
  • Professional madlavning
Studieområde
  • Fødevarestudier (1)
    • Tilbage til hovedkategori
    Placeringer
    Find flere lokationer
    Grad type
    Varighed
    Studietempo
    Sprog
    Sprog
    Studieformat

    Professionsbachelor i anvendt videnskab Programmer i Professional madlavning

    Et professionelt madlavningsprogram hjælper de studerende med at få de færdigheder, der er nødvendige for at få succes som professionel kok, cateringchef, souschef eller grillkok i store eksklusive restauranter og små caféer. Eleverne lærer også om tilberedning af mad, sundheds- og sikkerhedsregler og om at planlægge menuer.

    Fra oprindelige civilisationer til moderne imperier, Nordamerika har masser af hands-on uddannelsesmuligheder at tilbyde akademikere. Fyldt med en række forskellige kulturer, kan de studerende uddanne sig i godt afrundet måde.

    En Associate of Applied Science giver de studerende et solidt fundament i både specialiseret karriere uddannelse og almen uddannelse. Studerende søger en hurtig vej ind i arbejdsstyrken kan komme i skole på fuld tid og færdiggøre deres program i to år.