Keystone logo

1 Professionsbachelor i anvendt videnskab Programmer i Bagning i Sydamerika for 2024

Filtre

Filtre

  • Professionsbachelor i anvendt videnskab
  • Fødevarestudier
  • Gastronomi
  • Bagning
Studieområde
  • Fødevarestudier (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Professionsbachelor i anvendt videnskab Programmer i Bagning

Et program eller kursus i bagning kan være en glimrende mulighed for studerende, der er lidenskabelige med kager, desserter og brød eller bare ønsker at lære mere om bagning og videnskaben bagved. Det kan omfatte forskellige teknikker samt fødevaresikkerhed og køkkenforvaltningskurser.

Spænder over mange lande og øområder, Sydamerika er hjemsted for mange spansktalende lande. Her kan studerende bogstaveligt talt gå gennem historien på deres vej til klassen og nyde kulturen af ​​gamle samfund.

En Associate of Applied Science giver de studerende et solidt fundament i både specialiseret karriere uddannelse og almen uddannelse. Studerende søger en hurtig vej ind i arbejdsstyrken kan komme i skole på fuld tid og færdiggøre deres program i to år.