$close

Filtre

Se resultater

Associate of Applied Science grad programmer er tilgængelige i en lang række områder, herunder erhvervslivet, mode, teknologi, sundhed, jura og gæstfrihed. Forfølge denne grad giver dig mulighed for at fokusere på dit område af interesse og begynde at opbygge et solidt fundament for fremtidig succes. Et program eller kursus i bagning kan være en glimrende mulighed for studerende, der er l… Læs mere

Associate of Applied Science grad programmer er tilgængelige i en lang række områder, herunder erhvervslivet, mode, teknologi, sundhed, jura og gæstfrihed. Forfølge denne grad giver dig mulighed for at fokusere på dit område af interesse og begynde at opbygge et solidt fundament for fremtidig succes.

Et program eller kursus i bagning kan være en glimrende mulighed for studerende, der er lidenskabelige med kager, desserter og brød eller bare ønsker at lære mere om bagning og videnskaben bagved. Det kan omfatte forskellige teknikker samt fødevaresikkerhed og køkkenforvaltningskurser.

Hvis du ønsker at øge din viden om sociale, kulturelle, administrative og historiske synspunkter i Sydamerika og det latinske verden, er dette kontinent for dig.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute
Mariano Moreno, Argentina

I programmets første år vil eleverne oprette wienerbrøddejudarbejdelser, grundlæggende wienerbrødscremer, grundlæggende kageproduktion og brødproduktion. Efterhånden som eleve ... +

I programmets første år vil eleverne oprette wienerbrøddejudarbejdelser, grundlæggende wienerbrødscremer, grundlæggende kageproduktion og brødproduktion. Efterhånden som eleverne bliver mere selvsikre, bygger de videre på færdigheder, de har mestret i tidligere klasser for at skabe stadig mere komplekse kager og desserter og til sidst fulde dessertmenuer. I løbet af det andet år vil eleverne udvikle deres kunstfærdighed ved at skabe sukker- og chokoladekonfekt, særlige kager, fremstillingsgenstande til konkurrencer og begivenheder og til sidst udforske fortropstrenden i forskellige dele af verden. Afslutningen af programmet vil kulminere med en praktikplads, der deltager i egentlige offentlige madserveringstiltag som forberedelse til deres fremtidige karriere. Mulige steder omfatter instituttets egen restaurant L'Ecole eller drevne praktiske uddannelsesfaciliteter, hoteller, restauranter, countryklubber, feriesteder, kasinoer, kurbade og foodservice -udbydere. General Education, et vigtigt aspekt af højere uddannelse og et værdifuldt aktiv i nutidens stærkt konkurrencedygtige verden, repræsenteres af generelle uddannelsesforløb designet til at sikre, at eleverne har de kognitive evner, der er afgørende for deres succes på arbejdspladsen. Fokus for dette program er at krydstræne studerende inden for konditori og bagning og introducere eleverne for færdigheder og teknikker, der vil give dem den største fleksibilitet på arbejdsmarkedet og fremtidige forfremmelser. Dette program forbereder eleverne på adgang til mellemniveau beskæftigelsesmuligheder i den professionelle fødevareindustri og ledelsesområder, herunder konditor, assisterende konditor, detailkagedekoratør, detail konditor og bager. Efter afslutningen af graden i professionel bagning og wienerbrød er studerende velkomne til at tage American Culinary Federations Certified Baking Examination. -
Associate of Applied Science
Spanish (Argentina)
på universitet