Associate of Applied Science in Hospitality and Tourism Management
Sullivan County Community College
Nøgleinformation
Campus placering
Loch Sheldrake, USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
Blandet, På campus
Varighed
4 - 5 semestre
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
USD 434 / per credit *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* in-state undervisning: $217 pr. kredit time | uden for statens undervisning: $434 pr. kredittime
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Bliv en del af den mest spændende industri i verden! Catskill Hospitality Institute tilbyder uddannelse til karriere inden for hotel- og eventledelse, rejser og mere!
Associate in Applied Science Hospitality and Tourism Management-programmet tilbyder en solid baggrund i gæstfrihedsindustrien. Kurser inden for forskellige områder af erhvervslivet, turisme og gæstfrihed giver eleverne de nødvendige færdigheder til at få succes i erhvervslivet.
Hver studerende får tildelt en fakultetsrådgiver til at hjælpe med at vælge de rigtige valgfag baseret på den studerendes interesser. Kandidater er ansat i mange facetter af gæstfriheds- og turistindustrien, herunder hoteller, kurbade, kasinoer, restauranter, countryklubber, rejse- og turismeorganisationer, virksomheders spisesteder og transportvirksomheder.
Hospitality and Tourism Management AAS-uddannelsen tilbyder overførselsmuligheder til fireårige skoler for de studerende med god akademisk status.
SUNY Sullivan Advantage
Catskill Hospitality Institute ved SUNY Sullivan forbereder studerende, der brænder for kulinariske serviceindustrier.
Praktisk erfaring og viden
Vores studerende får praktiske færdigheder og viden fra den virkelige verden til at positionere sig til at præstere lokalt og globalt, med stolthed, entusiasme og med serviceniveauer, der overstiger forventningerne.
Real-World, live-action klasseværelser
Vores associerede uddannelser leverer en praktisk, fordybende oplevelse, der sætter vores kandidater på forkant med branchestandarder og udstyrer dem med færdigheder, der er yderst ønskværdige for arbejdsgivere.
Oplevelse, der er reel og relevant
Studerende arbejder sammen med branchefolk. Kurser i gæstfrihed, indkøb, omkostningskontrol og menneskelige ressourcer samt ServSafe- og TIPS-certificeringer forbereder vores kandidater i alle aspekter af den kulinariske forretning.
Indlæggelser
Læreplan
Forudgående krav
- Math Comp
Første semester:
- BUS 1310 Principper for ledelse
- BUS 1103 Introduktion til gæstfrihed og turisme
- CUL 1340 drikkevareservice
- CUL 1907 Sanitet og sikkerhed
- ENG 1001 Sammensætning I
- Valgfag A Liberal Arts Valgfag*
Andet semester: 16
- BUS 1101 Erhvervsmatematik
- BUS 1652 Human Resource Management
- CUL 1312 Indkøb af gæstfrihed
- BUS/CPT/CUL Et kursus med et BUS-, CPT- eller CUL-præfiks
- SCI Et kursus med et SCI præfiks med lab
Tredje semester: 16
- ENG 1301 Fundamentals of Speech
- BUS 1402 Fundamentals of Accounting
- BUS 1501 Erhvervsret I
- CUL 2504 omkostningskontrol for gæstfrihed
- ECO 1401/ECO 1402 Makroøkonomi ELLER Mikroøkonomi
Fjerde semester: 15
- BUS 1301 Marketingprincipper
- BUS 1934 Møde- og arrangementsplanlægning
- BUS 2122 Computerapplikationer til virksomheder
- SOC 1725 Survey of World Cultures
- Valgfag A Liberal Arts Valgfag*
* Alle AAS-grader kræver ENG 1001 Composition I, ENG 1301 Fundamentals of Speech, et 4 kredit videnskabskursus med lab og mindst 10 yderligere Liberal Arts-point fra mindst to andre studieområder. Liberal Arts præfikser: ANT, ECO, ENG, FLA, GEO, HIS, HON, HUM, MAT, POL, PSY, SCI og SOC. COM 1301, Interpersonal Communications, COM 1305, Intercultural Communication, COM 2110, Intro to Media Communications, CPT 1210, Computer Literacy, CPT 1301, Logic and Problem Solving, CRJ 1115, Introduction to Criminal Justice, og THE 1700, Theatre History I are også klassificeret som liberal arts.
Galleri
Programresultat
Efter succesfuld gennemførelse af kravene i Hospitality and Tourism Management (AAS), skal en studerende være parat til at:
- Demonstrere et praktisk kendskab til gæstfrihed, turisme og begivenhedsplanlægningsindustrien.
- Udnyt forsknings- og kommunikationsevner til udarbejdelse af forskellige gæstfriheds- og turismepræsentationer, rapporter og dokumenter.
- Vis evnen til at tænke kritisk, løse problemer og træffe beslutninger uafhængigt.
- Brug interpersonelle færdigheder til at fungere effektivt som et teammedlem i evaluering af gæstfrihed og turismeproblemer.
- Anvend forskellige forretningskoncepter og teorier til gæstfrihed og turistaktiviteter.
- Integrer brugen af computere i en række forskellige gæstfriheds- og turistaktiviteter.
Virtuelt åbent hus
Virtuelt åbent hus er planlagt til tirsdage kl. 15.30 (USA østlig standardtid)