Associate of Applied Science i kulinariske kunst
Wallace State Community College
Nøgleinformation
Campus placering
Hanceville, USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
4 semestre
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
USD 18.624 / per year
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
May 2024
Introduktion
Prisudbudt certifikat (4 semestre)
Om programmet
Kokke, kokke og arbejdere til tilberedning af mad tilbereder, krydrer og tilbereder en bred vifte af fødevarer i en række restauranter og andre fødevareservicevirksomheder. Kokke og kokke opretter opskrifter og tilbereder måltider, mens arbejdere til madlavning skræller og skærer grøntsager, trimmer kød, forbereder fjerkræ og udfører andre opgaver såsom at holde arbejdsområder rene og overvåge temperaturer på ovne og komfur.
Kokke kan koordinere køkkenarbejdernes arbejde, styre forberedelsen af måltider, bestemme serveringsstørrelser, planlægge menuer, bestille madforsyninger og overvåge køkkenoperationer for at sikre ensartet kvalitet og præsentation af måltider.
Wallace State Community College","author_url":"","source":""}" alt="155632_155598_45731808512_3e543a2169_k.jpeg" />
Ud over restauranter og cafeterier anvender dagligvarebutikker og specialbutikker også kokke, kokke og madlavningsarbejdere til at udvikle opskrifter og tilberede måltider for kunderne at udføre.
Nogle kokke og kokke går i virksomhed som cateringfirmaer eller personlige kokke, eller de åbner deres egen restaurant. Andre bliver instruktører i kulinariske træningsprogrammer.
Den kulinariske kunst studiet tilbyder organiserede, specialiserede læringserfaringer, som omfatter teori, laboratorie og butikserfaring, som de vedrører ernæring, planlægning, udvælgelse, indkøb, bevaring, forbereder og serverer mad og fødevarer. Inkluderet i dette program er undersøgelsen af en række fødevarer og deres ernæringsmæssige værdier og instruktion i fødevareforarbejdning, mængden af madlavning, oplagringsudstyr, sanitet i fødevarehåndtering og ledelse. Undervisningen vil understrege ernæring og mængde fødevarevirksomhed i kommercielle fødevarevirksomheder.
Wallace State Community College","author_url":"","source":""}" alt="155633_155599_43964666040_b8782535e0_k.jpeg" />
Karrieremuligheder
Job åbninger for kokke, kokke og madlavningsarbejdere forventes at være rigelige gennem 2014. Beskæftigelsesvæksten vil blive ansporet af stigninger i befolkning, husstandsindkomst og fritid, der gør det muligt for folk at spise ud og tage ferier oftere. Median årlig indtjening for kokke og hoved kokke var 42.480 dollar i maj 2012, med den højeste 10 procent tjener mere end 74.120 dollars om året. (Kilde: US Department of Labor Bureau of Labor Statistics)
Wallace State Community College","author_url":"","source":""}" alt="155634_155600_edit_45782001361_3ef091e3a8_k.jpeg" />
Galleri
Karrieremuligheder
Kokke kan koordinere køkkenpersonalets arbejde, lede tilberedning af måltider, bestemme serveringsstørrelser, planlægge menuer, bestille madforsyninger og føre tilsyn med køkkendriften for at sikre ensartet kvalitet og præsentation af måltider.
Ud over restauranter og cafeterier beskæftiger dagligvare- og specialforretninger kokke, kokke og madlavningsarbejdere til at udvikle opskrifter og tilberede måltider, som kunderne kan udføre.
Nogle kokke og kokke går i gang som cateringfirmaer eller personlige kokke, eller de åbner deres egen restaurant. Andre bliver instruktører i kulinariske træningsprogrammer.
Jobåbninger for kokke, kokke og madlavningsarbejdere forventes at være rigelige gennem 2014. Beskæftigelsesvæksten vil blive ansporet af stigninger i befolkning, husstandsindkomst og fritid, der giver folk mulighed for at spise ude og holde ferie oftere. Den gennemsnitlige årlige indtjening for kokke og køkkenchefer var $42.480 i maj 2012, hvor de højeste 10 procent tjener mere end $74.120 om året. (Kilde: US Department of Labor Bureau of Labor Statistics)