Read the Official Description

.

PROGRAMBESKRIVELSE

Informationsteknologiprogrammet er et karrierestadet kompetencebaseret program, der giver træning i brug og support af forretningsmæssige computersystemer, datakommunikationsnetværk (herunder lokale netværk) og udvikling af computerinformationssystemer til erhvervslivet ved hjælp af proceduremæssige , hændelsesdrevne og objektorienterede programmeringsteknikker.

Programmet omfatter en kombination af business, computer og informationsteknologi kurser. Campusbaserede computer- og netværksprojekter, fakultetskontrollerede laboratorier og praktikophold på arbejdspladsen giver praktisk erfaring til at forberede eleverne til stillinger inden for computer support, programmering, netværksadministration eller systemudvikling i et business informationsteknologisystem. Programmet fokuserer på computere og informationsteknologi som værktøjer til at løse forretningsproblemer.

PROGRAMLEDNINGSUDVALG

Efter vellykket gennemførelse er eleverne parate til at:

  • Informationssystemer - Planlæg, udvikle og implementere hardware, software og processuelle komponenter i et databehandlingssystem i et forretningsmiljø.
  • Netværk - Planlæg, udvikle og implementere hardware, software og processuelle komponenter i et datakommunikationssystem i et forretningsmiljø.
  • Programmering - Planlæg, udvikle, implementere og dokumentere computerprogrammer, der opfylder kravene til databehandling i en virksomhedsorganisation.
  • Produktivitet - Arbejd uafhængigt og samarbejdsvilligt for at levere rapporter, programmer, projekter og andre leverancer, der dokumenterer en virksomheds organisationens krav til informationsteknologi.
  • Juridisk / Etisk / Professionel - Basisbeslutninger og handlinger vedrørende de juridiske, etiske og faglige retningslinjer og praksis inden for informationsteknologiområdet.
  • Udforsk - Demonstrere evnen til at søge, analysere og syntetisere aktuelle informationer og løsninger i det hurtigt skiftende IT-fag.
Program taught in:
Engelsk

See 19 more programs offered by Hawaii Community College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Price
342 USD
pr. kredit for ikke-residenter
Deadline
Kontakt skolen
Priority deadline for new students to apply for Summer 2018 session
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Kontakt skolen
Priority deadline for new students to apply for Summer 2018 session

Sep. 2019

Location
Application deadline
Kontakt skolen
Priority deadline for new students to apply for Summer 2018 session
End Date