.

PROGRAMBESKRIVELSE

Dette program giver eleverne en solid baggrund inden for Justitsministeriet ved at tilbyde en række kurser, der er designet til at forberede eleverne til karriere inden for det strafferetlige system. Programmet kombinerer den videnskabelige undersøgelse af retshåndhævelse, retssystemet og rettelser sammen med fokus på administrationen af ​​disse systemer. En vigtig del af programmet er undersøgelsen af ​​årsager og virkninger af kriminalitet og hvordan samfund reagerer på sådan adfærd.

Dette program er designet til at forberede eleverne til at opnå en toårig grad med den viden og færdigheder, der er nødvendige for at komme ind i en karriere efter eksamen. Det forbereder også akademisk studerende, der ønsker at fortsætte sin uddannelse på en fireårig institution. En studerende, der lykkes med at fuldføre 12 studiepoints af AJ-kurser ved Hawai'i CC, kan modtage op til 6 ekstra AJ-kreditter for at fuldføre grundlæggende politiets rekrutteringstræning som krævet af offentlige retshåndhævende myndigheder.

Et praktikopholdsprogram er også tilgængeligt for studerende, der ønsker at optjene college-kredit ved at arbejde på AJ-feltet. Studerende kan tjene op til 6 point, som kan anvendes til programmet. Studerende, der er interesseret i praktikprogrammet, bør kontakte AJ-koordinatoren.

PROGRAMLEDNINGSUDVALG

Efter vellykket gennemførelse er eleverne parate til at:

  • Udtryk en grundlæggende forståelse af de tre komponenter (retshåndhævelse, domstole og rettelser) af Justitsystemet og hvordan de indbyrdes forbinder og påvirker enkeltpersoner og samfund.
  • Arbejd uafhængigt og indbyrdes afhængigt af forskellige befolkninger for at producere personlige, professionelle og samfundsmæssige resultater.
  • Brug teknologi til at få adgang til, syntetisere og kommunikere information effektivt i skriftlige og mundtlige rapporter.
  • Udvikle og igangsætte karriereplaner for at opnå arbejde eller fortsætte en grad i Justitsministeriet eller beslægtede områder

ADGANGSKRAV

  • 12 point i AJ-kurser.
  • 9 point i alt ved at vælge et 3-kredit generelt valgfag fra hvert område: Humaniora, Naturvidenskab og Samfundsvidenskab. Alle kurser skal være nummereret 100 eller derover og være et godkendt kursus fra det udpegede område.
  • Et minimum på 61 point på 100 eller derover.
  • Tjen en "C" eller bedre i alle AJ-kurser.
  • En samlet GPA på 2,0 eller bedre.
  • 12 studiepoints af generelle valgfag
Program undervist i:
Engelsk

Se 19 flere kurser fra Hawaii Community College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Price
342 USD
pr. kredit for ikke-residenter
Deadline
Kontakt skolen
Priority deadline for new students to apply for Summer 2018 session
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Priority deadline for new students to apply for Summer 2018 session
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Priority deadline for new students to apply for Summer 2018 session
End Date