Associate of Science i advokatfuldmægtig (online)

Key College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Associate of Science i advokatfuldmægtig (online)

Key College

Graduate med færdigheder samt viden. A "Practitioner" tilgang i læring giver færdigheder arbejdsgivere efterspørgsel!

Paralegals arbejde i mange forskellige områder af det retlige område, og er en nøglekomponent til succes for advokater. At lære at blive en advokatsekretær er en vidunderlig måde at hoppe starte din karriere på det retlige område. Key College klasser bliver undervist af autoriserede advokater med mange års erfaring. Vi vil uddanne dig til at gøre arbejdet i alle forskellige retsområder. Studerende vil have mulighed for at bruge vores fulde juridiske bibliotek samt flere online værktøjer for at øge deres læring oplevelse.

Dette program tilbydes 100% online, og kræver ikke de studerende til at rejse til USA.

HVAD GØR Paralegals GØRE?

De hjælper advokater udøver lov mere effektiv og produktivt ved at give / hjælpe med: client interviewe, sag forberedelse, sag planlægning, juridisk forskning, udarbejdelse opdagelser, forberedelse testamenter, færdiggøre skilsmisser, forældremyndighed andragender, udlændingemyndigheder, interviewe vidner, og meget mere. Som en Paralegal du kan arbejde i:

 • ✓ Law Offices
  ✓ Court Systems
  ✓ forsikringsselskaber
  ✓ Banker
  ✓ ejendomsselskaber
  ✓ Og meget mere!

Den Paralegal grad tager kun 18 måneder og omfatter i klassen arbejde kombineret med en externship på det faglige område. Efter at have modtaget din uddannelse har du mulighed for at deltage advokatkontorer, domstole, virksomheder og organisationer, der bruger Key akademiets graduate placering assistance.

Se den gennemsnitlige årlige indkomst for Paralegals i USA Her

Krav

Kommende studerende skal udfylde et ansøgningsskema online eller via e-mail. Programmer, der tilbydes på Key College kræver en solid indsats for en vellykket afslutning. Derfor et interview på forhånd med en indlæggelser specialist giver fuld information om de krav, kurser og klasse startdatoer, deltidsarbejde, og beskæftigelsesmuligheder for kandidater. En vurdering af den studerendes interesser, baggrund og engagement vil forekomme under indlæggelser interview.

Alle ansøgere skal vurderes for det akademiske formåen og skal tale med den passende faglig vejleder til at vurdere den potentielle studerendes evne og engagement. Når alle ansøgningskrav er opfyldt, vil ansøgerne få besked straks med hensyn til deres optagelse status.

Startdato

Ny Startdato hver 6. uge! Næste start er Jan, 3. 2017.

Online Krav

Online studerende vil tage deres klasser fuldt online fra deres hjem nation, og vil ikke være forpligtet til at opnå en studerende visum, da de ikke vil blive bosiddende i USA. Udgifter til undervisning for internationale studerende er den samme som for hjemmehørende studerende.

Krav:

 • En bekræftet kopi af gymnasiet afskrift eller tilsvarende, hvis de er tilgængelige. Den studerendes underskrift på ansøgningen er en erklæring, der attesterer deres færdiggørelse af de høje krav school for at modtage et diplom. Eventuelle udenlandske udskrifter skal oversættes til engelsk af en certificeret oversætter på den studerendes regning.
 • Transfer studerende vil være forpligtet til at give kontrollen (dvs. officiel akademisk udskrift) af indskrivning fra en anden uddannelsesinstitution og verificere økonomisk støtte til at deltage i Key.
 • Bevis for engelsk sprogfærdighed: Ansøgere fra lande, hvor engelsk ikke er det første sprog, og ansøgere til hvem engelsk ikke er deres modersmål, skal demonstrere bevis for engelsk-sprogfærdighed via TOFL eller anden engelsk præstationsprøvning som vores kollegium indgangen eksamen.
 • College optagelsesprøve: Vi accepterer SAT score på 1200 eller en ACT sammensat score på 19 eller tilsvarende prøveresultater med dine udskrifter. Eller du kan også tage vores kollegium indgangen eksamen online.
 • Se hver grad til andre programspecifikke krav.
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Jan. 2019
Duration
Varighed
2 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
225 USD
225 USD per Credit Hour
Information
Deadline
Locations
USA - USA Online
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
USA - USA Online
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen