Populære kategorier

Associate Programs

Der er forskellige former for associate grader rådighed: fra associerede af kunst til associerede virksomheder for videnskab og associerede of Applied Science. Associate grader tjener en lang række formål for forskellige studerende: De er undertiden bruges til at bygge bro mellem de forskellige faser af akademiske studier, eller at give yderligere faglig uddannelse og kvalifikationer. Der er associerede virksomheder i en bred vifte af emner i kunst såvel som i videnskab, og mange flere studieområder. De mange forskellige medarbejdere kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære associate grader nedenfor.

Nyligt tilføjede professionsbachelorgrader

Gateway Technical College

Associate Degree i Business Management

Oktober 11, 2018
Erhvervslivets verden er et spændende, hurtigt og dynamisk sted at tilbringe din karriere. På Gateway, vil Business Management studerende lære, hvordan erhvervslivet fungerer fra en marketing, finansiel og organisatorisk synspunkt. I den hurtige erhvervsliv kræver opretholdelse en leder at være vidende om forskellige emner. En Business Management grad… [+] vil hjælpe sætte kandidater bortset fra andre medarbejdere; bedre at forberede dem til at gå videre til ledelsesroller. Gateway's Business Management kurser er skræddersyet af et forretningsrådgivende udvalg, der består af fagfolk på det regionale jobmarked. Derfor adresserer klasser de mest aktuelle trends i erhvervslivet i dag. Studerende vil også drage fordel af Business Management instruktører, der er erfarne fagfolk - mange har mere end 20 års erfaring på området. [-]

Wallace State Community College

Fast Track Academy

Oktober 14, 2018
Udfyld en associeret grad, college certifikat, eller op til 60 timers overførsel kredit før high school eksamen!

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Associate Degree in Engineering Technology

September 17, 2018
Start din karriere inden for ingeniørfag på RMIT. Kandidater kan arbejde inden for en række områder, herunder rumfart, civile og strukturer, computer og netværk, elektronik design, elektriske systemer og automatisering, mekatronik, mekanisk design og produktudvikling.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en Associate Degree?