Associate Programs

Der er forskellige former for associate grader rådighed: fra associerede af kunst til associerede virksomheder for videnskab og associerede of Applied Science. Associate grader tjener en lang række formål for forskellige studerende: De er undertiden bruges til at bygge bro mellem de forskellige faser af akademiske studier, eller at give yderligere faglig uddannelse og kvalifikationer. Der er associerede virksomheder i en bred vifte af emner i kunst såvel som i videnskab, og mange flere studieområder. De mange forskellige medarbejdere kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære associate grader nedenfor.

Nyligt tilføjede professionsbachelorgrader

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)

Associate Degree of Dance

December 12, 2018
Associate Degree har et stærkt fokus på og engagement i excellence i dansøvelsen. Målet er at udvikle højtuddannede, disciplinerede, kyndige og alsidige dansere i en atmosfære, som støtter og opmuntrer dem, da de stræber efter at nå den tekniske, kreative og videnskabelige kvalitet.

Lake Tahoe Community College

Associate in Arts i naturvidenskab

November 30, 2018
Naturvidenskabsuddannelsen ved Lake Tahoe Community College giver eleverne en introduktion til naturen af ​​levende ting, vores fysiske miljø, materie, energi og deres interaktioner. Kernområderne omfattet af graden er biologi, kemi, geologi, geografi, matematik og fysik. Desuden har de studerende, der forfølger denne majoritet mulighed for at udfors… [+]ke så forskellige felter som miljøvidenskab og fysik. [-]

SUNY Clinton Community College

Environmental Science AS

November 19, 2018
Studerende vil udvikle et stærkt fundament i videnskaben med kurser inden for miljøvidenskab, økologi, geologi, biologi og kemi. Specialiserede kurser i emner miljøvidenskab teknologi og miljø understrege videnskabelig projektstyring færdigheder og karriere Pathways til miljømæssige videnskabsmænd.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en Associate Degree?