Populære kategorier

Associate Programs

Der er forskellige former for associate grader rådighed: fra associerede af kunst til associerede virksomheder for videnskab og associerede of Applied Science. Associate grader tjener en lang række formål for forskellige studerende: De er undertiden bruges til at bygge bro mellem de forskellige faser af akademiske studier, eller at give yderligere faglig uddannelse og kvalifikationer. Der er associerede virksomheder i en bred vifte af emner i kunst såvel som i videnskab, og mange flere studieområder. De mange forskellige medarbejdere kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære associate grader nedenfor.

Nyligt tilføjede professionsbachelorgrader

Moraine Valley Community College

Associate In Fine Arts Degree (AFA) Kunst, Musik

Februar 20, 2018
Dette program kræver minimum 64 kredit timer og tilbyder de grundlæggende kurser kræves i de første to år af en musik grad. Studerende interesseret i at overføre til et baccalaureat program bør være opmærksom på, at overførsel optagelse vil være konkurrencedygtig og generelt kræver en audition sammen med eksamensbeviser for optagelse til den store, a… [+]vancerede kursus placering og stipendium. [-]

Southeastern Baptist College

Associate Of Arts I Bibelen

Januar 29, 2018
Udover de generelle mål og de overordnede AA-programmål skal den studerende, efter afslutningen af ​​disse kurser, være i stand til at vise en forståelse af de forskellige metoder til at studere og præsentere Bibelen.

Hawaii Community College

Associate In Arts In Liberal Arts

Februar 17, 2018
Associate in Arts Graduate Programmet, også kaldet Liberal Arts (LBRT) Programmet, er designet til studerende, der forbereder sig til at overføre til et fireårigt college eller universitet.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en Associate Degree?