Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Kandidat

Hvad er en Associate Degree?

En associeret grad er en videregående uddannelse tilbydes på community colleges, tekniske skoler og universiteter, der normalt tager omkring to år at færdiggøre. I nogle lande kan en associeret grad gives efter en studerende gennemfører de første to år af en bachelorgrad. Nogle konventionelle typer af associate grader er Associate of Arts (AA) grader, Associate of Science (AS) grader og Associate of Applied Science (AAS) grader. Associate grader er den nødvendige videregående uddannelse for nogle fagområder, mens der i andre sektorer, de giver en fordel i forhold til dem uden en vis grad.

Hvad er fordelene ved at tage en Associate Degree?

Der er mange fordele ved at tage en associeret grad program.Kom en associeret grad tilbyder en studerende college oplevelse for to år. Dette udvikler en mere avanceret forståelse af området for professionel fokus samt hjælper med at opbygge karakter. Associate Degree kandidater er ofte mere eftertragtede end dem uden en videregående uddannelse, og kan også være berettiget til højere løn. Arbejdsgiverne erkender uddybede kendskab og en øget forståelse af emnet, der kommer med associeret grad niveau undersøgelse.

Hvad gør vi studere i en Associate Degree?

Associate Degree programmer udbydes i en bred vifte af specialer på tværs af de fleste akademiske discipliner. Der er associate grader i teknologi, forretning, kunst, humaniora, samfundsvidenskab og naturvidenskab. Associate Degree programmer udbydes på skoler rundt omkring i verden.For eksempel kunne man ønsker at få en Associate Degree i Interior Decoration og Design i Australien, eller en Associate of Science i lovlig Bistå i USA.

Hvilken slags karriere forbedring kan du forvente med en Associate Degree?

Opnåelse af en associeret grad kan have en betydelig positiv indvirkning på ens karrieremuligheder - fra konkurrenceevnen i jobsøgning til bedre løn og forfremmelse. Virksomheder kan være mere villige til at overveje et bud på forfremmelse fra en arbejdsgruppe professionel med erfaring, hvis de også har en vis grad. Associate grader også åbne døren til fortsat videregående uddannelse, som nogle uddannelser kreditter kan overføres til en bachelor-og en kandidatuddannelse.

Hvor meget koster det at tage en Associate Degree?

Udgifterne til en associeret grad varierer fra land til land og én skole til en anden. Undervisningen omkostninger kan også variere afhængigt af emnet for den associerede grad. Det er vigtigt at indsamle oplysninger om omkostningerne ved en associeret grad program, samtidig med at et valg af hvilke associeret grad er rigtige for dig. Du kan kontakte skolen tilbyder den associeret grad program valg for at få flere oplysninger om de studieafgifter priser, andre omkostninger, og hvis der kan gives finansiel støtte (i form af stipendier eller støtte).

Hvorfor tage en Associate Degree Online?

 

Tager en associeret grad online kan åbne døren til videregående uddannelse til dem, der ikke ville være i stand til at studere på anden måde på grund af planlægning konflikter eller placering.Associate grad online programmer gør brug af e-learning teknologi til at bringe klasseværelset til dig i dit hjem kontor eller hvor du er. Arbejde omkring en travl tidsplan kan virke skræmmende, men online associeret grad studiet er designet til at hjælpe dig realisere dine mål uden at give afkald på dine andre forpligtelser. Lærere kan kommunikere direkte med deres elever i associeret grad programmer online. Det endelige resultat af en vellykket aflevering i en associeret virksomhed grad online program er i samme grad på fuld tid på campus studerende opnår.

Læs mere

Associate Degree I Business Administration

Reinhardt University - Online Programs
Online Deltid May 2018 USA Waleska

Nye studerende accepteres til Associate of Business Administration program hver otte uger. Hvert efterår og forårssemester består af seksten uger og er opdelt i to otte ugers sessioner. Sommersemester er 14 uger og er opdelt i to syv ugers sessioner. Studerende vil tage to klasser hver session for i alt fire klasser (12 semesterkreditter) pr. Semester. [+]

Nye studerende accepteres til Associate of Business Administration program hver otte uger. Hvert efterår og forårssemester består af seksten uger og er opdelt i to otte ugers sessioner. Sommersemester er 14 uger og er opdelt i to syv ugers sessioner. Studerende vil tage to klasser hver session for i alt fire klasser (12 semesterkreditter) pr. Semester.

60-timers ABA-uddannelsesprogram kan afsluttes i så lidt fem semestre og tager 12 kredit timer pr. Semester. Op til 30 semester timer overførsel kredit kan anvendes på dette uddannelsesprogram. Kurser vil blive undervist 100% online.

RHU 101 kræves i første semester af tilmelding og skal udfyldes med en karakter på "C" eller bedre at forblive indskrevet i programmet.... [-]


Associeret Videnskab Inden For Fysik Og Foringeniør

Valley Forge Military College
på universitet Fuldtid August 2018 USA Wayne

Associate of Science i fysiske videnskaber og føringeniørprogram giver eleverne et solidt fundament i den videnskabelige metode og viden om de principper, der styrer fysiske verdeners arbejde. [+]

Associate of Science i fysiske videnskaber og føringeniørprogram giver eleverne et solidt fundament i den videnskabelige metode og viden om de principper, der styrer den fysiske verdens arbejde. Studerende i dette program kan vælge en af ​​to spor baseret på deres interesse: forskning i fysik, Bio-Fysik, Geofysik, Industriel Tech, eller Pre-Engineering.

Den præ-engineering track er struktureret for de studerende, der planlægger at overføre til en ingeniøruddannelse program og kræver de studerende at tage specifikke kurser i calculus og teknik statik.

Studieforløb

Vores militære tradition gavner alle studerende: dem, der går videre til officer uddannelse og dem, der vælger at forfølge andre veje. En undersøgelse foretaget af Korn / Ferry International viser, at de ledelsesmæssige færdigheder lært i militær træning øge succes i virksomhedernes liv - hvilket kan være grunden til mange af vores kandidater går videre til kaptajn deres egne virksomheder. Uanset hvad dit mål, VFMC har akademiske programmer, der vil hjælpe dig der.... [-]


Associate In Applied Science I Sport Management

Garrett College
på universitet Fuldtid Deltid 2 år September 2018 USA McHenry + 1 mere

AAS i Sport Management uddannelsen er designet ikke kun for studerende, der planlægger at komme ind i arbejdsstyrken efter afslutningen af ​​den toårige grad, men også for overførsel til en fireårig institution efter eksamen. [+]

Sport Management

AAS i Sport Management uddannelsen er designet ikke kun for studerende, der planlægger at komme ind i arbejdsstyrken efter afslutningen af ​​den toårige grad, men også for overførsel til en fireårig institution efter eksamen. Læreplanen sammen med praktisk praktisk erfaring og feltoplevelse vil gøre det muligt for elever, der er interesserede i en sportslederkarriere, at udvikle den viden og færdigheder, der kræves i dagens konkurrenceprægede marked.

Hvorfor vælge Garrett for Sport Management?

Udover den teoretiske, klasseværelsesbaserede instruktion har Garretts program et krævet praktikophold, der giver praktisk, arbejdsbaseret oplevelse inden for sportsforvaltning.... [-]


Associate Of Arts I Erhvervsadministration

California Intercontinental University
Online 2 år September 2018 USA Irvine

Associate of Arts i Business Administration (AABA) program giver grundlaget og færdigheder, der er nødvendige for at komme ind i de forskellige erhvervsområder. Opnåelsen af ​​en Associate's Degree opfylder voksenstuderendes behov for at forberede dem til professionelle muligheder eller højere niveauer. En associate of Arts grad i Business Administration vil gøre det muligt for studerende at demonstrere en god forståelse af forretningskoncepter, design en effektiv og bæredygtig forretning og strategiske planer med en forståelse af sociale, etiske og juridiske spørgsmål i business management. AABA er også en vigtig milepæl for elevernes uddannelsesmål. [+]

Oversigt

Associate of Arts i Business Administration (AABA) program giver grundlaget og færdigheder, der er nødvendige for at komme ind i de forskellige erhvervsområder. Opnåelsen af ​​en Associate's Degree opfylder voksenstuderendes behov for at forberede dem til professionelle muligheder eller højere niveauer.

En associate of Arts grad i Business Administration vil gøre det muligt for studerende at demonstrere en god forståelse af forretningskoncepter, design en effektiv og bæredygtig forretning og strategiske planer med en forståelse af sociale, etiske og juridiske spørgsmål i business management. AABA er også en vigtig milepæl for elevernes uddannelsesmål.

Programkompetencer og læringsmålDemonstrere færdigheder i engelsk og kommunikationsfærdighederVis positive holdninger i det menneskelige forhold i et multikulturelt og forskelligt miljøBrug viden og færdigheder i moderne ledelsespraksis og teknologi inden for en forretningsdrift eller en ledende rolleDemonstrere en forståelse af teori og anvendelse relateret til erhvervsmiljøetDemonstrere viden og forståelse af faglig etik, der gælder for personlige og forretningsmæssige beslutningerBesidder grundlæggende færdigheder og kendskab til computere og anvende værktøjerne med tillidDemonstrere problemløsning færdigheder inden for et forretningsmiljøBusiness Administration KurserACC 222 RegnskabBUS 201 Erhverv og SamfundBUS 214 VirksomhedsstatistikBUS 215 Business CommunicationsBUS 225 Grundlag for forretningsetikECO 215 Undersøgelse af økonomiECO 220 makroøkonomiMGT 251 Organisatorisk adfærdMKT 226 principper for markedsføringKursusplan... [-]

Associeret Grad I Anvendt Regnskabspraksis

Goodwin College
På universitet eller online Fuldtid 7 - 15 uger Åben tilmelding USA East Hartford

Har du et talent for at arbejde med tal og organisere information? Efterspørgslen efter faglært Accounting fagfolk i arbejdsstyrken fortsætter med at stige som arbejdsgivere søger personer med stærke kompetencer og finansielle kompetencer. Goodwin College vil forberede dig til at opfylde deres behov og tage din plads som en værdsat medarbejder. [+]

Har du et talent for at arbejde med tal og organisere information? Efterspørgslen efter faglært Accounting fagfolk i arbejdsstyrken fortsætter med at stige som arbejdsgivere søger personer med stærke kompetencer og finansielle kompetencer. Goodwin College vil forberede dig til at opfylde deres behov og tage din plads som en værdsat medarbejder.

I vores karriere-orienterede associeret grad program i Regnskab, vil du lære at styre bogholderi og lavere niveau bogholderiopgaverne til for-profit og ikke-for-profit organisationer. Du vil få erfaring i at komme ind transaktionsbeslutning, justere, og lukke poster i et regnskab; undersøger kontooversigt uoverensstemmelser; styring løn; og forberede finansielle rapporter.... [-]


Associeret Grad Af Erhvervslivet I Internationale Hotel Og Resort Management

Blue Mountains International Hotel Management School China
på universitet Fuldtid 2 år March 2018 Kina Suzhou

Uddannelsen giver de studerende en bred business - fokuserede undervisning og uddannelse inden for alle centrale aspekter af hotel og resort management. Programmet forbereder de studerende til tilsyns- og management trainee stillinger efter endt uddannelse i hotelbranchen samt tilknyttede indkvartering, gæstfrihed og turisme. [+]

Undersøgelse Journey

2 år i Kina - Associate Degree of Business (International Hotel and Resort Management)

6 måneder i Australien - Bachelor of Business (International Hotel and Resort Management)

Uddannelsen giver de studerende en bred business - fokuserede undervisning og uddannelse inden for alle centrale aspekter af hotel og resort management. Programmet forbereder de studerende til tilsyns- og management trainee stillinger efter endt uddannelse i hotelbranchen samt tilknyttede indkvartering, gæstfrihed og turisme.

Undersøgelse vores to-årig bachelor Associate Degree of Business (International Hotel & Resort Management) i Suzhou.

Hvorfor studere på Blue Mountains International Hotel Management School Suzhou?Study på Australien og Asien nummer 1 Hotel School (TNS Survey 2013) Graduate med en globalt anerkendt kvalifikation specielt designet til restaurationsbranchen (TEQSA akkrediteret) Udnytte fordelene og globale karrieremuligheder til rådighed, mens du studerer i Kina. Kandidater med succes flytte videre til gode karrieremuligheder i den globale hotelbranchen. Internationale studerende studerer kinesisk sprog i hele Associate Degree of Business (Hotel & Resort Management) og er forsynet med fuld studerende visum støtte. Fordele GARANTERET KARRIERE MULIGHEDER Restauration og turisme er den hurtigst voksende industri i verden. Kinas restaurationsbranchen boomer. INTERNATIONALT ANERKENDT KVALIFIKATION Skolen har etableret et stort netværk af internationale kæde hoteller og uddannelsesinstitutioner, hvor studerende har bygget deres karriere eller fremmet deres uddannelsessystemer oversøiske takket være deres gæstfrihed uddannelse. Vores kurser bliver undervist på engelsk Vores pensum og undervisningsmaterialer er udviklet og følger de samme læringsresultater og vurderinger, som Blue Mountains International Hotel Management School - Australien, hvilket garanterer en høj kvalitetsstandard for undervisning... [-]

Associate's Grad I Guitar Præstation

Los Angeles College of Music
Online Deltid September 2018 USA Pasadena

Associate of Arts-programmet i Guitar Performance er en 9-kvarters deltid Professional Degree-program. Studerende lærer grundlæggende og avancerede præstationsevner, samtidig med at de opmuntrer eleverne til at udtrykke deres unikke stemme. [+]

Ligesom LACM campus programmer tilbyder LACM Online et online hybridprogram i Guitar Performance:

Den Associate of Arts Program i Guitar Performance Er en 9-kvarters deltid Professional Degree program. Studerende lærer grundlæggende og avancerede præstationsevner, samtidig med at de opmuntrer eleverne til at udtrykke deres unikke stemme. Vores Guitar Performance læseplan lægger vægt på en udfordrende kombination af harmoni, læsning, rytme spiller, solo og akkompagnement færdigheder sammen med adgang til en bred vifte af stilistisk ordforråd. Fakultetet omfatter nogle af de mest fremtrædende professionelle arbejdergitarister i verden, og deres fælles mål er at hjælpe eleverne med at udvikle faglige niveauspilningsfærdigheder til at udnytte i studiet og på scenen. Kurserne er specielt sekventeret for at maksimere læring potentiale i hele programmet. Dette online-hybridprogram indeholder også 2 besøg til intensiv programmering på campus. ... [-]


Associate in Biological Science

Central Wyoming College
på universitet Fuldtid 2 år August 2018 USA Riverton Lander Jackson Dubois + 3 mere

[+]

$ 1500 $ 1.500 [-]

Associate Degree Business Administration

California Miramar University
Online Fuldtid September 2018 USA San Diego

Associate of Science Degree i Business Administration program giver eleverne de færdigheder i almen uddannelse og erhvervsliv, der er nødvendige for at lykkes i dagens erhvervsmiljø. [+]

Associate of Science Degree i Business Administration program giver eleverne de færdigheder i almen uddannelse og erhvervsliv, der er nødvendige for at lykkes i dagens erhvervsklima. Programmet forbereder vores kandidater til at påtage sig ledelsesstillinger på entry level og vil øge viden og færdigheder hos de studerende, der i øjeblikket er ansat, ved at udvikle evnen til at lære og anvende forretnings-, ledelses- og ledelsesmæssige teorier og koncepter. Associate's Degree vil også fungere som en bro mod færdiggørelse af en bachelorgrad i Business Administration.

ASBA pensum

KRAVET KURRICULUM

Samlet Videnskabsteam i Business Administration 60 Semester Kredit Timer... [-]


Associate Of Science I Business Administration

Humboldt International University
Online Deltid 24 måneder March 2018 USA USA Online

Den Associate of Science i Business program fokuserer på at uddanne, uddannelse og udvikling af elevernes kompetencer til at håndtere de stadigt stigende kompleksitet i erhvervslivet. Programmet vil give et grundlag for at opbygge en succesfuld karriere i erhvervslivet og give forståelse for implementering af forretningsfunktioner i det lokale og internationale miljø. [+]

Den Associate of Science i Business program fokuserer på at uddanne, uddannelse og udvikling af elevernes kompetencer til at håndtere de stadigt stigende kompleksitet i erhvervslivet. Programmet vil give et grundlag for at opbygge en succesfuld karriere i erhvervslivet og give forståelse for implementering af forretningsfunktioner i det lokale og internationale miljø. Dette program tilbyder en række kurser, der giver en sammenhængende og stringent indhold på linje med udfordrende akademiske standarder og relevant teknisk viden og færdigheder er nødvendige for at forberede til videre uddannelse og karriere som entry-level management trainee stillinger i markedsføring og internationale erhvervsmiljø.... [-]


Associeret Grad I Teknik

Butte College
på universitet Fuldtid 12 - 24 måneder August 2018 USA Chico

Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil den studerende kunne: bruge de værktøjer i matematik og fysik til at løse ingeniørmæssige problemer; demonstrere evne til at udvikle teknisk skøn i løsningen af ​​tekniske problemer ved at bryde problemer ned, løse hver del, kontrol hver løsning og samles igen problemet for en endelig løsning; etc. [+]

Associate Degree in Engineering

Engineering Program

Rådgivning og rådgivning: (530) 895-2378 Overførselsrådgivning: (530) 895-2264 Overførselsoplysninger: www.assist.org Afdelingskontor: AHPS 251 (530) 895-2531 Francesco Madaro, Advisor (530) 895-2545

Om uddannelsen

Den Transfer store opført her delvist afspejler krav til CSU, Chico. Studerende, der planlægger at overføre bør kontakte en rådgiver for mere information om programkrav og transfer.

For at opnå en Associate grad, skal studerende gennemføre både de store krav og graduering krav.

Overfør majors udpeget som AA-T eller AS-T er designet til overførsel til et lignende stort på en uspecificeret CSU. Overfør store selskaber betegnet som AA eller AS er designet til overførsel til den tilsvarende større ved en specifik CSU og er baseret på artikulation. Se en rådgiver for mere information. Læs om forskellen mellem disse typer af grader i begyndelsen af ​​den del af dette katalog Transfer.... [-]


Certificeret Associeret I Projektledelse (capm®)

1 Training
Online Fuldtid Deltid 20 timer August 2018 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Projektledelse færdigheder er afgørende for at arbejde effektivt som medlem af et projektteam. Diplom i projektledelse er designet til personer med ringe eller ingen forudgående viden om projektledelse. Som studerende indskrevet i dette program vil du udvikle en praktisk forståelse for at blive et effektivt og bidragende medlem af et projektteam. [+]

Kursusbeskrivelse

Projektledelse færdigheder er afgørende for at arbejde effektivt som medlem af et projektteam. Diplom i projektledelse er designet til personer med ringe eller ingen forudgående viden om projektledelse. Som studerende indskrevet i dette program vil du udvikle en praktisk forståelse for at blive et effektivt og bidragende medlem af et projektteam.

Vores læringsmateriale er tilgængeligt for studerende 24/7 overalt i verden, så det er yderst praktisk. Disse intensive online kurser er åbne for alle, så længe du har interesse for emnet! Vi leverer undervisning i verdensklasse under ledelse af IAP, så du kan være sikker på at materialet er af høj kvalitet, præcis og opdateret.... [-]


Paralegal Associate's Degree

American National University
på universitet Fuldtid 80 uger September 2018 USA Roanoke

Vores ABA godkendte Paralegal program giver grundlæggende kendskab til juridisk terminologi, procedureret, udarbejdelse af juridiske dokumenter og forskning. [+]

Paralegal Associate's Degree

Vær en integreret del af det juridiske team

Paralegals spiller en afgørende rolle i udøvelsen af ​​det juridiske erhverv. Selvom advokater i sidste ende er ansvarlige for juridisk arbejde, giver paralegaler mange nøgleopgaver i forberedelsen af ​​sager og dokumenter.

American National University 's (ANU) Paralegal Associate's uddannelsesprogram¹ kan give dig grundlæggende kendskab til juridisk terminologi, procedureret, udarbejdelse af juridiske dokumenter og de forskningsevner, der er nødvendige for karriere succes.

Paralegal Associate's uddannelser på American National University er godkendt af ABA (American Bar Association) , en vigtig legitimation for de fleste juridiske arbejdsgivere.... [-]


Associate Grad - Gartneri: Landskab Ledelse, Design, Og Konstruktion

Parkland College
på universitet Fuldtid September 2018 USA Champaign

Den Landscape Design, Construction, og Management grad forbereder de studerende til forskellige karrierer i landskabet industrien. Studerende vil lære de nyeste standarder og teknikker i design af landskabet projekter for bolig- og handelssektoren og praktiske metoder til at konstruere og vedligeholde disse projekter. Vores kandidater er ansat i landskabet selskaber, græstørv og havecentre, park distrikter og sportsfaciliteter, mange andre havebrug / landskabelige-relaterede virksomheder. [+]

Den Landscape Design, Construction, og Management grad forbereder de studerende til forskellige karrierer i landskabet industrien. Studerende vil lære de nyeste standarder og teknikker i design af landskabet projekter for bolig- og handelssektoren og praktiske metoder til at konstruere og vedligeholde disse projekter. Vores kandidater er ansat i landskabet selskaber, græstørv og havecentre, park distrikter og sportsfaciliteter, mange andre havebrug / landskabelige-relaterede virksomheder.

Gartneri Kurser:

HRT 114 Introduktion til turfgrass Management HRT 116 Introduktion til Landscape Design HRT 118 Gartneri Udstyr Operation HRT 119 Landskab Byggeri og vedligeholdelse HRT 211 Skadedyr og Beskæring Principper HRT 253 urteagtige planter HRT 254 Woody Prydplanter HRT 255 Landscape Grafisk Design HRT 256 Landskab Plantning Design HRT 257 Gartneri Business Management HRT 270 Greenhouse Planteproduktion ... [-]

Associate Degree in Marketing

Canadian University Dubai
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Forenede Arabiske Emirater Dubai

Den Associate Degree i Marketing præsenterer en mulighed for studerende til at udvikle deres anvendte færdigheder inden for en to-årigt program. [+]

. [-]