Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Kandidat

Hvad er en Associate Degree?

En associeret grad er en videregående uddannelse tilbydes på community colleges, tekniske skoler og universiteter, der normalt tager omkring to år at færdiggøre. I nogle lande kan en associeret grad gives efter en studerende gennemfører de første to år af en bachelorgrad. Nogle konventionelle typer af associate grader er Associate of Arts (AA) grader, Associate of Science (AS) grader og Associate of Applied Science (AAS) grader. Associate grader er den nødvendige videregående uddannelse for nogle fagområder, mens der i andre sektorer, de giver en fordel i forhold til dem uden en vis grad.

Hvad er fordelene ved at tage en Associate Degree?

Der er mange fordele ved at tage en associeret grad program.Kom en associeret grad tilbyder en studerende college oplevelse for to år. Dette udvikler en mere avanceret forståelse af området for professionel fokus samt hjælper med at opbygge karakter. Associate Degree kandidater er ofte mere eftertragtede end dem uden en videregående uddannelse, og kan også være berettiget til højere løn. Arbejdsgiverne erkender uddybede kendskab og en øget forståelse af emnet, der kommer med associeret grad niveau undersøgelse.

Hvad gør vi studere i en Associate Degree?

Associate Degree programmer udbydes i en bred vifte af specialer på tværs af de fleste akademiske discipliner. Der er associate grader i teknologi, forretning, kunst, humaniora, samfundsvidenskab og naturvidenskab. Associate Degree programmer udbydes på skoler rundt omkring i verden.For eksempel kunne man ønsker at få en Associate Degree i Interior Decoration og Design i Australien, eller en Associate of Science i lovlig Bistå i USA.

Hvilken slags karriere forbedring kan du forvente med en Associate Degree?

Opnåelse af en associeret grad kan have en betydelig positiv indvirkning på ens karrieremuligheder - fra konkurrenceevnen i jobsøgning til bedre løn og forfremmelse. Virksomheder kan være mere villige til at overveje et bud på forfremmelse fra en arbejdsgruppe professionel med erfaring, hvis de også har en vis grad. Associate grader også åbne døren til fortsat videregående uddannelse, som nogle uddannelser kreditter kan overføres til en bachelor-og en kandidatuddannelse.

Hvor meget koster det at tage en Associate Degree?

Udgifterne til en associeret grad varierer fra land til land og én skole til en anden. Undervisningen omkostninger kan også variere afhængigt af emnet for den associerede grad. Det er vigtigt at indsamle oplysninger om omkostningerne ved en associeret grad program, samtidig med at et valg af hvilke associeret grad er rigtige for dig. Du kan kontakte skolen tilbyder den associeret grad program valg for at få flere oplysninger om de studieafgifter priser, andre omkostninger, og hvis der kan gives finansiel støtte (i form af stipendier eller støtte).

Hvorfor tage en Associate Degree Online?

 

Tager en associeret grad online kan åbne døren til videregående uddannelse til dem, der ikke ville være i stand til at studere på anden måde på grund af planlægning konflikter eller placering.Associate grad online programmer gør brug af e-learning teknologi til at bringe klasseværelset til dig i dit hjem kontor eller hvor du er. Arbejde omkring en travl tidsplan kan virke skræmmende, men online associeret grad studiet er designet til at hjælpe dig realisere dine mål uden at give afkald på dine andre forpligtelser. Lærere kan kommunikere direkte med deres elever i associeret grad programmer online. Det endelige resultat af en vellykket aflevering i en associeret virksomhed grad online program er i samme grad på fuld tid på campus studerende opnår.

Læs mere

Associeret virksomhed i business administration

Valley Forge Military College
på universitet Fuldtid August 2019 USA Wayne

Den Associate i Business Administration program tilbyder en streng akademisk pensum gearet til at opfylde alle kravene i Associate of Arts, mens placere studerende til en større i Business på VFMC og efterfølgende overførsel til en fireårig institution, i jagten på en bachelorgrad . [+]

Lektor i Business Administration

Den Associate i Business Administration program tilbyder en streng akademisk pensum gearet til at opfylde alle kravene i Associate of Arts, mens placere studerende til en større i Business på VFMC og efterfølgende overførsel til en fireårig institution, i jagten på en bachelorgrad . Målet med programmet er at udsætte den studerende til teorier og principper forskellige business discipliner, at den studerende bedre kan vurdere deres interesser og evner for denne særlige område af undersøgelsen. Teorien er yderligere forbedret ved hjælp af programmer til det virkelige liv og erhvervslivet erfaring i erhvervslivet arena og aktuelle begivenheder.

... [-]

High School Diploma Associates Degree Pathway

Brighton College Virtual High School
Online Fuldtid Deltid September 2019 USA USA Online

High school og college blev lige nemmere! Du kan færdiggøre dit gymnasium diplom og associerede grad på samme tid med et særligt program, der kun tilbydes på Brighton College Virtual High School ! [+]

High school og college blev lige nemmere! Du kan færdiggøre dit gymnasium diplom og associerede grad på samme tid med et særligt program, der kun tilbydes på Brighton College Virtual High School !

På BCVHS henviser vi til dine videregående uddannelser som Diploma Pathways . Vi kalder dem Pathways fordi vi mener, at eleverne skal bruge deres tid på gymnasiet til at påbegynde deres egen personlige Pathway til succes.

Udbyder akkrediterede online-programmer med en NCAA-godkendt pensum for studerende, der søger at få adgang til alle fordelene ved en amerikansk uddannelse, BCVHS leverer en verdensklasse uddannelse - hvor som helst du er i verden. Det kommer også med alle fordelene ved online læring, herunder fleksibilitet, overkommelighed og tilpasningsevne, hvilket gør det endnu lettere for eleverne at nå deres mål.... [-]


Associere i anvendt videnskab grad i supply chain management

Washtenaw Community College
Online Fuldtid 4 semestre September 2019 USA Ann Arbor

Dette er et online-program. Studerende kan færdiggøre dette program fra deres hjemland. Studerende vil lære at justere forsyningskæden strategier med virksomhedernes mål at koordinere leverandører, producenter, distributører og detailhandlere, så produkter og tjenester er tilgængelige for den endelige forbruger på en rettidig og omkostningseffektiv måde, samtidig med at kundeservice krav opfyldes. Som led i programmet vil eleverne være klar til at tage de nødvendige prøver til at modtage deres CLA (Certified Logistics Associate) og CLT (Certified Logistics Technician) industri certificering. [+]

Dette program er tilgængeligt på campus eller online

Beskrivelse

Dette program forbereder eleverne til job med pligter, der er tildelt en begyndelsesrevisor, såsom verificering af tilføjelser, kontrol af revisioner, indlæg, kuponer, analysering af konti og udarbejdelse af regnskaber. Mange af kurserne overføres til fireårige gymnasier.

Artikulation

Washtenaw Community College i Ann Arbor, Michigan har mere end 120 artikulationsaftaler med fireårige gymnasier i hele staten. Studerende, der planlægger at overføre til et fireårigt college, skal mødes med en rådgiver for at sikre, at Michigan Overførselsaftale krav er opfyldt.

Kontakt information

Vi byder velkommen til dine spørgsmål, forslag eller kommentarer. Venligst mail os på studrec@wccnet.edu eller ring 734-973-3543. Vores åbningstider er kl. 12.00 til 11.00 (GTM) mandag til torsdag kl. 12:00 til 21:00 (GMT) fredag ​​og kl. 13:00 til kl.... [-]


Associeret grad af erhvervslivet i internationale hotel og resort management

Blue Mountains International Hotel Management School China
på universitet Fuldtid 2 år March 2019 Kina Suzhou

Uddannelsen giver de studerende en bred business - fokuserede undervisning og uddannelse inden for alle centrale aspekter af hotel og resort management. Programmet forbereder de studerende til tilsyns- og management trainee stillinger efter endt uddannelse i hotelbranchen samt tilknyttede indkvartering, gæstfrihed og turisme. [+]

Undersøgelse Journey

2 år i Kina - Associate Degree of Business (International Hotel and Resort Management)

6 måneder i Australien - Bachelor of Business (International Hotel and Resort Management)

Uddannelsen giver de studerende en bred business - fokuserede undervisning og uddannelse inden for alle centrale aspekter af hotel og resort management. Programmet forbereder de studerende til tilsyns- og management trainee stillinger efter endt uddannelse i hotelbranchen samt tilknyttede indkvartering, gæstfrihed og turisme.

Undersøgelse vores to-årig bachelor Associate Degree of Business (International Hotel & Resort Management) i Suzhou.

Hvorfor studere på Blue Mountains International Hotel Management School Suzhou?Study på Australien og Asien nummer 1 Hotel School (TNS Survey 2013) Graduate med en globalt anerkendt kvalifikation specielt designet til restaurationsbranchen (TEQSA akkrediteret) Udnytte fordelene og globale karrieremuligheder til rådighed, mens du studerer i Kina. Kandidater med succes flytte videre til gode karrieremuligheder i den globale hotelbranchen. Internationale studerende studerer kinesisk sprog i hele Associate Degree of Business (Hotel & Resort Management) og er forsynet med fuld studerende visum støtte. Fordele GARANTERET KARRIERE MULIGHEDER Restauration og turisme er den hurtigst voksende industri i verden. Kinas restaurationsbranchen boomer. INTERNATIONALT ANERKENDT KVALIFIKATION Skolen har etableret et stort netværk af internationale kæde hoteller og uddannelsesinstitutioner, hvor studerende har bygget deres karriere eller fremmet deres uddannelsessystemer oversøiske takket være deres gæstfrihed uddannelse. Vores kurser bliver undervist på engelsk Vores pensum og undervisningsmaterialer er udviklet og følger de samme læringsresultater og vurderinger, som Blue Mountains International Hotel Management School - Australien, hvilket garanterer en høj kvalitetsstandard for undervisning... [-]

Associate in Arts in Wilderness Education

Lake Tahoe Community College
på universitet September 2019 USA South Lake Tahoe

The Wilderness Education program på Lake Tahoe Community College tilbyder akademiske felt kurser på tværs af Sierra Nevada. Vores kurser udfordrer eleverne til ikke kun at lære fra bøger, men også fra det naturlige landskab. Fordi læring og leve er integreret med feltet, giver vores kurser mulighed for både intellektuel og personlig vækst. Vi søger studerende med en nysgerrighed om den naturlige verden, en vilje til at arbejde hårdt, og evnen til at rejse og studere sammen i en udendørs omgivelser. [+]

The Wilderness Education program på Lake Tahoe Community College tilbyder akademiske felt kurser på tværs af Sierra Nevada. Vores kurser udfordrer eleverne til ikke kun at lære fra bøger, men også fra det naturlige landskab. Fordi læring og leve er integreret med feltet, giver vores kurser mulighed for både intellektuel og personlig vækst. Vi søger studerende med en nysgerrighed om den naturlige verden, en vilje til at arbejde hårdt, og evnen til at rejse og studere sammen i en udendørs omgivelser.

Wilderness Education grad eller certifikat er designet til at forberede eleverne til at blive teoretisk og teknisk kompetente vildmarkspersoner, der kan anvende deres færdigheder som udendørs ledere til forskellige grupper og miljøer i en verden med en voksende befolkning og endelige vildmarksressourcer. Læreplanen giver et afbalanceret fundament for alle aspekter af vildmarksundervisning / fritidsaktiviteter. Studerende vil få grundlæggende kompetencer i udendørs-baserede aktiviteter, ørkenens førstehjælpskompetencer, erfaringspædagogisk teori, gruppedynamik, ledelsesteori og færdigheder og miljøbevidsthed. Der lægges vægt på integration af fagligt arbejde og faglige fagfærdigheder. Afslutningen af ​​hovedet er passende for studerende, der er udeorienterede, og som søger individuel berigelse og vækst.... [-]


Associate Degree in Engineering (Pre)

Seward County Community College
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 USA Liberal

Engineering anvender videnskabens og matematikens teorier og principper for at undersøge og udvikle økonomiske løsninger på tekniske problemer. Ingeniører design produkter, maskiner til at bygge disse produkter, planter, hvor disse produkter er lavet, og de systemer, der sikrer kvaliteten af ​​produkterne og effektiviteten af ​​arbejdsstyrken og fremstillingsprocessen. Ingeniørsteknologi lægger vægt på anvendelsen af ​​eksisterende videnskabelige og tekniske teknikker til en række virkelige problemer. Studerende, der forfølge deres foringeniør grad på Seward County Community College er forberedt med den viden og erfaring, der er nødvendigt for at fortsætte deres uddannelse på en fireårig institution. [+]

Når du gennemfører ingeniørkursus på Seward County Community College , vil du være parat til at forfølge en bred vifte af muligheder inden for ingeniørbranchen. Vores associates grad eller et års overførselsprogram vil give dig en bred vidensbase inden for videnskab, matematik og kommunikation. Strenge og udfordring i en ingeniør karriere er tydelige i de typer af kurser, kursusbelastning og tidskrævende færdigheder, der kræves i associeringsuddannelsen. Hvis du nyder videnskab, matematik og løsning af problemer, kan ingeniørfeltet være en god mulighed for dig at udforske.

Curriculum

Foreslåede kurser og informationer på læseplanlægningssider skal ikke bruges i stedet for akademisk rådgivning fra den studerendes advisor. Studerende skal altid besøge en rådgiver inden indskrivning for at sikre, at udvalgte valgmuligheder bidrager til det samlede studieforløb, den akademiske tidsplan og studentens succes.... [-]


Associate in Criminal Justice Degree

Spartanburg Methodist College
Online Fuldtid Deltid 18 måneder July 2019 USA Spartanburg + 1 mere

Uanset om du søger at flytte ind i en ny stilling eller bare vil have tilfredshed med at fuldføre din grad ... en online Associate in Criminal Justice grad kan hjælpe dig med at nå dine mål! Spartanburg Methodist College 's online strafferetlige program giver dig fleksibilitet og mulighed for at fuldføre dine studier når som helst og hvor som helst. [+]

En online-associeret i Criminal Justice grad vil hjælpe dig med at lære færdigheder, der kan føre til højere betalende job og salgsfremmende muligheder, og sætte dig adskilt fra konkurrencen. Dette program blev designet med den faglige professionelle i tankerne. Vores virtuelle klasseværelse oplevelse giver dig fleksibilitet til at fuldføre din grad i et effektivt læringsmiljø - 100% Online. Kurser er designet og undervist af ledende fagfolk, der arbejder inden for området og omfatter: Introduktion til Criminal Justice System, Politiadministration, Introduktion til Kriminologi, Kriminalforsøg og Procedurer, Introduktion til Kriminel Lov, Juvenile Relationer, Introduktion til Rettelser og Introduktion til Retskriminalitet Videnskab.... [-]


Associate of Science i Liberal Arts

College of the Rockies
på universitet 2 år September 2019 Canada Cranbrook

Alle College of the Rockies associerede grader svarer til de første to år af en bachelorgrad i kunst eller i videnskab. Studerende bør planlægge omhyggeligt for at sikre, at alle uddannelseskrav er opfyldt. Uddannelsesrådgivere er til rådighed for at hjælpe eleverne med at planlægge deres kursusvalg for associerede grader. [+]

Oversigt

Alle College of the Rockies associerede grader svarer til de første to år af en bachelorgrad i kunst eller i videnskab. Studerende bør planlægge omhyggeligt for at sikre, at alle uddannelseskrav er opfyldt. Uddannelsesrådgivere er til rådighed for at hjælpe eleverne med at planlægge deres kursusvalg for associerede grader.

generelle kravSekstesemesterkreditter af første- og andetårskurser.En gennemsnitlig samlet karakter på C eller bedre beregnet på alle kurser, der tæller til en associeret grad, med en minimumskurs på C i et enkelt kursus.DefinitionerEt førsteårskursus defineres som et kursus, der har tildelt overførselskredit på 100-niveauet ved UBC, SFU, UVic eller UNBC.Et andet års kursus er defineret som et kursus, der har tildelt eller ikke-tildelt overførselskredit på 200 niveau eller højere ved UBC, SFU, UVic eller UNBC.Et kunstkursus er et kursus i et fagområde, for hvilket der er en bacheloruddannelse i UBC, SFU, UVic eller UNBC. Disse institutioner er ansvarlige for at bestemme Humaniora (herunder kreative og udøvende kunst) og samfundsvidenskabelige uddannelseskrav.Et naturvidenskabelige kursus er et kursus inden for et fagområde, hvor der er en bacheloruddannelse eller en bacheloruddannelse inden for anvendt naturvidenskab ved UBC, SFU, UVic eller UNBC.... [-]

Associate of Pre-Engineering

Snow College
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 USA Ephraim

Snow College fortsætter med at tilbyde Associate of Pre-Engineering (APE) grad til studerende, der planlægger at overføre til et universitet og forfølge en baccalaureatgrad i nogen af ​​de traditionelle fagområder. Denne toårige grad kræver kurser inden for ingeniørvidenskab, matematik og fysik, med færre generelle uddannelseskrav end Associate of Science (AS) eller Associate of Arts (AA) grad. Det forventes, at en studerende også vil optjene en AS-grad på Snow College , men der vil være behov for yderligere kurser for at afslutte balancen i generelle uddannelseskrav til denne grad. [+]

Engineering Program

Snow College fortsætter med at tilbyde Associate of Pre-Engineering (APE) grad til studerende, der planlægger at overføre til et universitet og forfølge en baccalaureatgrad i nogen af ​​de traditionelle fagområder. Denne toårige grad kræver kurser inden for ingeniørvidenskab, matematik og fysik, med færre generelle uddannelseskrav end Associate of Science (AS) eller Associate of Arts (AA) grad. Det forventes, at en studerende også vil optjene en AS-grad på Snow College , men der vil være behov for yderligere kurser for at afslutte balancen i generelle uddannelseskrav til denne grad.

resultater

Studerende, der lægger vægt på engineering på Snow College , forventes at demonstrere, at de har et kendskab til teorier og principper for fysik inden for områderne newtonsk mekanik, gravitation, elektricitet og magnetisme, bølgebevægelse og fysisk optik; er bekendt med standardmetoder til matematisk analyse, herunder trigonometri og analytisk geometri, differential- og integralkalkulatur, matricer og lineær algebra og løsningerne på differentialekvationer; forstå kemiens rolle i vores fysiske og biologiske miljø, da det drejer sig om atom- og molekylær struktur, termodynamikloven og hvordan energi udveksles mellem systemer; kan arbejde effektivt i en gruppe for at nå et mål og yde et væsentligt bidrag til dets resultat kan kombinere viden om fysik og kemi sammen med matematiske analytiske færdigheder for at finde løsninger på tekniske problemer, der gavner samfundet; kan bruge computeren til at lagre og behandle tekniske data, få adgang til information på afstand via internettet og som et beregningsværktøj relateret til ingeniørprocessen; føle en påskønnelse for den fysiske verden og de love, der... [-]


Associate Degree in Fine Arts - Kunst og Design

Parkland College
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 USA Champaign

Parkland College Art [+]

Parkland College Art

Hvorfor studere kunst?/>

Karriere inden for Fine og Applied Art omfatter muligheder for at arbejde som iværksættere eller at arbejde i for-profit og non-profit-industri.

Vores programmer forbereder dig til job, der organiserer, styrer og promoverer, producerer, styrer, underviser eller bruger kreative og tekniske færdigheder. Besøg Bureau of Labor Statistics for at se de årlige gennemsnitlige lønninger for billedkunstbranchen.

Parklands kunststuderende er ansat som kunstpædagoger på gymnasier og universiteter, kuratorer, fotografer, kunstbibliotekarer, grafiske designere, industrielle designere, animatorer, udstillingschefer og som virksomhedsejere af deres egne studier.... [-]


Associate of Applied Science i erhvervsøkonomi

Wallace State Community College
på universitet Fuldtid 5 semestre September 2019 USA Hanceville

Programlængden er cirka 63 semester timer. Studerende skal muligvis tage afhjælpende klasser (dermed øge de nødvendige timer) afhængigt af placeringsprøveresultater. [+]

Om Business Administration Program

Programlængden er cirka 63 semester timer. Studerende skal muligvis tage afhjælpende klasser (dermed øge de nødvendige timer) afhængigt af placeringsprøveresultater.

Afslutningsoversigt

Business Administration Programmet er designet til studerende, der ønsker at forfølge en fireårig grad i et forretningsmæssigt område som regnskab, økonomi, økonomi, ledelse eller markedsføring. Generel Uddannelse Kernekurser og Professional Core-kurser er taget på WSCC og overføres derefter til en fireårig institution. Når eleverne skrider frem gennem læseplanen, skal man kontakte den fireårige (senior) institution for at sikre, at retningslinjerne overholdes.... [-]


Atletisk træningsprogram

Independence Community College
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 USA Independence

De to årigt program for undersøgelse i Athletic Training ved ICC er designet til studerende, der er interesseret i en allieret sundhedserhverv specialiseret i sundhedsvæsenet af atleter. ICC student atletisk trænere vil få værdifuld atletisk træning viden og færdigheder gennem både akademikere og praktiske erfaringer ... [+]

Athletic Training Program

De to årigt program for undersøgelse i Athletic Training ved ICC er designet til studerende, der er interesseret i en allieret sundhedserhverv specialiseret i sundhedsvæsenet af atleter. ICC student atletisk trænere vil få værdifuld atletisk træning viden og færdigheder gennem både akademikere og praktiske erfaringer.

Når du ikke direkte beskæftiger sig med en skade på arbejdspladsen eller på lige vilkår, atletisk undervisere ofte arbejder for at uddanne folk om, hvordan man undgår almindelige skader såsom forstuvninger, stammer og andet job eller sport relaterede skader.

Uafhængighed Community College tilbyder en Associate of Science Degree i Athletic Training med en vægt i sports medicin, akut lægehjælp, og forebyggelse af personskader. ICC studerende undervisere modtager værdifuld faglig undervisning samt praktisk erfaring og hands-on-uddannelse gennem engagement i skolens sportshold. ... [-]


Associate in Fine Arts Degree (AFA) Kunst, Musik

Moraine Valley Community College
på universitet Fuldtid 64 - 65 timer September 2019 USA Palos Hills

Dette program kræver minimum 64 kredit timer og tilbyder de grundlæggende kurser kræves i de første to år af en musik grad. Studerende interesseret i at overføre til et baccalaureat program bør være opmærksom på, at overførsel optagelse vil være konkurrencedygtig og generelt kræver en audition sammen med eksamensbeviser for optagelse til den store, avancerede kursus placering og stipendium. [+]

AFA Gradskunst, Musik

Studerende kan færdiggøre deres første to års studier på Moraine Valley for stort set alle bacheloruddannelser på et fireårigt college eller universitet. Hver af Morendalens associerede grader-Associate in Arts (AA), Associate in Science (AS), Associate in General Studies (AGS) og Associate in Fine Arts (AFA) -har en kombination af kerne generelle uddannelseskurser og major- specifikke valgfag. For en vellykket overførsel skal eleverne overveje, hvilken fireårig skole eller universitet de ønsker at deltage i, og de skal vælge omhyggeligt kursusarbejdet. Moraine Valley akademiske rådgivere er tilgængelige for at hjælpe eleverne med at udvikle en individuel uddannelsesplan.... [-]


Associate of Science i Business Administration

Humboldt International University
Online Deltid 24 måneder March 2019 USA USA Online

Den Associate of Science i Business program fokuserer på at uddanne, uddannelse og udvikling af elevernes kompetencer til at håndtere de stadigt stigende kompleksitet i erhvervslivet. Programmet vil give et grundlag for at opbygge en succesfuld karriere i erhvervslivet og give forståelse for implementering af forretningsfunktioner i det lokale og internationale miljø. [+]

Den Associate of Science i Business program fokuserer på at uddanne, uddannelse og udvikling af elevernes kompetencer til at håndtere de stadigt stigende kompleksitet i erhvervslivet. Programmet vil give et grundlag for at opbygge en succesfuld karriere i erhvervslivet og give forståelse for implementering af forretningsfunktioner i det lokale og internationale miljø. Dette program tilbyder en række kurser, der giver en sammenhængende og stringent indhold på linje med udfordrende akademiske standarder og relevant teknisk viden og færdigheder er nødvendige for at forberede til videre uddannelse og karriere som entry-level management trainee stillinger i markedsføring og internationale erhvervsmiljø.... [-]


Laboratorieteknikker: Specialiseringskanal i analytisk kemi eller bioteknologi

Cégep de Lévis-Lauzon
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Canada Levis

Bioteknologiteknologer specialiserer sig i laboratoriearbejde inden for de forskellige områder inden for kemi og biologi. [+]

Vejen for specialisering inden for bioteknologi

Bioteknologiteknologer specialiserer sig i laboratoriearbejde inden for de forskellige områder inden for kemi og biologi.

Deres laboratorieuddannelse giver dem mulighed for at erhverve håndteringsteknikker med specialiserede anordninger, der findes i arbejdspladser relateret til bioteknologi. Teknologer er uddannet til at arbejde på en række områder. Hvad interesserer dem mest er de levende organismer . De manipulerer mikroorganismer vokser bakterier, celler og klon séquencent DNA. De kan deltage i udviklingen af produkter og teknologier inden for landbrug, fødevarer, lægemidler og miljø.

Hvad lærer vi?Avancerede principper inden for kemi og biokemiHvordan man tager prøver, analyserer dem og producerer rapporterAnvendelsen af sofistikerede analyseinstrumenterIdentifikation, manipulation og modifikation af mikroorganismerSådan læses DNA og udfører testsHvordan dyrkes celler og vævSådan kloner duEr dette program rigtigt for dig?Biologi fascinerer dig og kemi interesserer dig.Du kan lide at lære af betonen.Du er fascineret af laboratoriearbejde.Du vil bruge avancerede instrumenter.Du er interesseret i nye teknologier.Du har en god følelse af ansvar og observation.Du er metodisk og omhyggelig."Laboratorieforsøg er kernen i træningen"Hvorfor vælge Lévis-Lauzon?Den eneste CEGEP i østlige Quebec for at tilbyde en kollegiumuddannelse inden for bioteknologi.Laboratorier i forkant med teknologien og arrangeret i overensstemmelse med standarderne i bioteknologi og kemisk industri.Uddannelse fokuseret på praktisk arbejde.Professorer højt kvalificeret til deres erhvervserfaring og forskningsarbejde.Uddannelse fokuseret på realiteten på arbejdsmarkedet.Praktiske praktikophold i virksomheder med mulighed for internationale praktikophold på 8 uger (Frankrig, Belgien, USA og Mexico) .Mulighed for at lave den sidste session (kursus og praktikophold) i Frankrig .Praktisk praktik på en arbejdsplads i Quebec (3 uger).Computer Assisted Experimentation (CAO)... [-]