Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Kandidat

Hvad er en Associate Degree?

En associeret grad er en videregående uddannelse tilbydes på community colleges, tekniske skoler og universiteter, der normalt tager omkring to år at færdiggøre. I nogle lande kan en associeret grad gives efter en studerende gennemfører de første to år af en bachelorgrad. Nogle konventionelle typer af associate grader er Associate of Arts (AA) grader, Associate of Science (AS) grader og Associate of Applied Science (AAS) grader. Associate grader er den nødvendige videregående uddannelse for nogle fagområder, mens der i andre sektorer, de giver en fordel i forhold til dem uden en vis grad.

Hvad er fordelene ved at tage en Associate Degree?

Der er mange fordele ved at tage en associeret grad program.Kom en associeret grad tilbyder en studerende college oplevelse for to år. Dette udvikler en mere avanceret forståelse af området for professionel fokus samt hjælper med at opbygge karakter. Associate Degree kandidater er ofte mere eftertragtede end dem uden en videregående uddannelse, og kan også være berettiget til højere løn. Arbejdsgiverne erkender uddybede kendskab og en øget forståelse af emnet, der kommer med associeret grad niveau undersøgelse.

Hvad gør vi studere i en Associate Degree?

Associate Degree programmer udbydes i en bred vifte af specialer på tværs af de fleste akademiske discipliner. Der er associate grader i teknologi, forretning, kunst, humaniora, samfundsvidenskab og naturvidenskab. Associate Degree programmer udbydes på skoler rundt omkring i verden.For eksempel kunne man ønsker at få en Associate Degree i Interior Decoration og Design i Australien, eller en Associate of Science i lovlig Bistå i USA.

Hvilken slags karriere forbedring kan du forvente med en Associate Degree?

Opnåelse af en associeret grad kan have en betydelig positiv indvirkning på ens karrieremuligheder - fra konkurrenceevnen i jobsøgning til bedre løn og forfremmelse. Virksomheder kan være mere villige til at overveje et bud på forfremmelse fra en arbejdsgruppe professionel med erfaring, hvis de også har en vis grad. Associate grader også åbne døren til fortsat videregående uddannelse, som nogle uddannelser kreditter kan overføres til en bachelor-og en kandidatuddannelse.

Hvor meget koster det at tage en Associate Degree?

Udgifterne til en associeret grad varierer fra land til land og én skole til en anden. Undervisningen omkostninger kan også variere afhængigt af emnet for den associerede grad. Det er vigtigt at indsamle oplysninger om omkostningerne ved en associeret grad program, samtidig med at et valg af hvilke associeret grad er rigtige for dig. Du kan kontakte skolen tilbyder den associeret grad program valg for at få flere oplysninger om de studieafgifter priser, andre omkostninger, og hvis der kan gives finansiel støtte (i form af stipendier eller støtte).

Hvorfor tage en Associate Degree Online?

 

Tager en associeret grad online kan åbne døren til videregående uddannelse til dem, der ikke ville være i stand til at studere på anden måde på grund af planlægning konflikter eller placering.Associate grad online programmer gør brug af e-learning teknologi til at bringe klasseværelset til dig i dit hjem kontor eller hvor du er. Arbejde omkring en travl tidsplan kan virke skræmmende, men online associeret grad studiet er designet til at hjælpe dig realisere dine mål uden at give afkald på dine andre forpligtelser. Lærere kan kommunikere direkte med deres elever i associeret grad programmer online. Det endelige resultat af en vellykket aflevering i en associeret virksomhed grad online program er i samme grad på fuld tid på campus studerende opnår.

Læs mere

Associeret virksomhed i business administration

Valley Forge Military College
på universitet Fuldtid August 2019 USA Wayne

Den Associate i Business Administration program tilbyder en streng akademisk pensum gearet til at opfylde alle kravene i Associate of Arts, mens placere studerende til en større i Business på VFMC og efterfølgende overførsel til en fireårig institution, i jagten på en bachelorgrad . [+]

Lektor i Business Administration

Den Associate i Business Administration program tilbyder en streng akademisk pensum gearet til at opfylde alle kravene i Associate of Arts, mens placere studerende til en større i Business på VFMC og efterfølgende overførsel til en fireårig institution, i jagten på en bachelorgrad . Målet med programmet er at udsætte den studerende til teorier og principper forskellige business discipliner, at den studerende bedre kan vurdere deres interesser og evner for denne særlige område af undersøgelsen. Teorien er yderligere forbedret ved hjælp af programmer til det virkelige liv og erhvervslivet erfaring i erhvervslivet arena og aktuelle begivenheder.

... [-]

High School Diploma Associates Degree Pathway

Brighton College Virtual High School
Online Fuldtid Deltid September 2019 USA USA Online

High school og college blev lige nemmere! Du kan færdiggøre dit gymnasium diplom og associerede grad på samme tid med et særligt program, der kun tilbydes på Brighton College Virtual High School ! [+]

High school og college blev lige nemmere! Du kan færdiggøre dit gymnasium diplom og associerede grad på samme tid med et særligt program, der kun tilbydes på Brighton College Virtual High School !

På BCVHS henviser vi til dine videregående uddannelser som Diploma Pathways . Vi kalder dem Pathways fordi vi mener, at eleverne skal bruge deres tid på gymnasiet til at påbegynde deres egen personlige Pathway til succes.

Udbyder akkrediterede online-programmer med en NCAA-godkendt pensum for studerende, der søger at få adgang til alle fordelene ved en amerikansk uddannelse, BCVHS leverer en verdensklasse uddannelse - hvor som helst du er i verden. Det kommer også med alle fordelene ved online læring, herunder fleksibilitet, overkommelighed og tilpasningsevne, hvilket gør det endnu lettere for eleverne at nå deres mål.... [-]


Associeret grad af erhvervslivet i internationale hotel og resort management

Blue Mountains International Hotel Management School China
på universitet Fuldtid 2 år March 2019 Kina Suzhou

Uddannelsen giver de studerende en bred business - fokuserede undervisning og uddannelse inden for alle centrale aspekter af hotel og resort management. Programmet forbereder de studerende til tilsyns- og management trainee stillinger efter endt uddannelse i hotelbranchen samt tilknyttede indkvartering, gæstfrihed og turisme. [+]

Undersøgelse Journey

2 år i Kina - Associate Degree of Business (International Hotel and Resort Management)

6 måneder i Australien - Bachelor of Business (International Hotel and Resort Management)

Uddannelsen giver de studerende en bred business - fokuserede undervisning og uddannelse inden for alle centrale aspekter af hotel og resort management. Programmet forbereder de studerende til tilsyns- og management trainee stillinger efter endt uddannelse i hotelbranchen samt tilknyttede indkvartering, gæstfrihed og turisme.

Undersøgelse vores to-årig bachelor Associate Degree of Business (International Hotel & Resort Management) i Suzhou.

Hvorfor studere på Blue Mountains International Hotel Management School Suzhou?Study på Australien og Asien nummer 1 Hotel School (TNS Survey 2013) Graduate med en globalt anerkendt kvalifikation specielt designet til restaurationsbranchen (TEQSA akkrediteret) Udnytte fordelene og globale karrieremuligheder til rådighed, mens du studerer i Kina. Kandidater med succes flytte videre til gode karrieremuligheder i den globale hotelbranchen. Internationale studerende studerer kinesisk sprog i hele Associate Degree of Business (Hotel & Resort Management) og er forsynet med fuld studerende visum støtte. Fordele GARANTERET KARRIERE MULIGHEDER Restauration og turisme er den hurtigst voksende industri i verden. Kinas restaurationsbranchen boomer. INTERNATIONALT ANERKENDT KVALIFIKATION Skolen har etableret et stort netværk af internationale kæde hoteller og uddannelsesinstitutioner, hvor studerende har bygget deres karriere eller fremmet deres uddannelsessystemer oversøiske takket være deres gæstfrihed uddannelse. Vores kurser bliver undervist på engelsk Vores pensum og undervisningsmaterialer er udviklet og følger de samme læringsresultater og vurderinger, som Blue Mountains International Hotel Management School - Australien, hvilket garanterer en høj kvalitetsstandard for undervisning... [-]

Associere i anvendt videnskab grad i supply chain management

Washtenaw Community College
Online Fuldtid 4 semestre September 2019 USA Ann Arbor

Dette er et online-program. Studerende kan færdiggøre dette program fra deres hjemland. Studerende vil lære at justere forsyningskæden strategier med virksomhedernes mål at koordinere leverandører, producenter, distributører og detailhandlere, så produkter og tjenester er tilgængelige for den endelige forbruger på en rettidig og omkostningseffektiv måde, samtidig med at kundeservice krav opfyldes. Som led i programmet vil eleverne være klar til at tage de nødvendige prøver til at modtage deres CLA (Certified Logistics Associate) og CLT (Certified Logistics Technician) industri certificering. [+]

Dette program er tilgængeligt på campus eller online

Beskrivelse

Dette program forbereder eleverne til job med pligter, der er tildelt en begyndelsesrevisor, såsom verificering af tilføjelser, kontrol af revisioner, indlæg, kuponer, analysering af konti og udarbejdelse af regnskaber. Mange af kurserne overføres til fireårige gymnasier.

Artikulation

Washtenaw Community College i Ann Arbor, Michigan har mere end 120 artikulationsaftaler med fireårige gymnasier i hele staten. Studerende, der planlægger at overføre til et fireårigt college, skal mødes med en rådgiver for at sikre, at Michigan Overførselsaftale krav er opfyldt.

Kontakt information

Vi byder velkommen til dine spørgsmål, forslag eller kommentarer. Venligst mail os på studrec@wccnet.edu eller ring 734-973-3543. Vores åbningstider er kl. 12.00 til 11.00 (GTM) mandag til torsdag kl. 12:00 til 21:00 (GMT) fredag ​​og kl. 13:00 til kl.... [-]


Fast Track Academy

Wallace State Community College
på universitet September 2019 USA Hanceville

Udfyld en associeret grad, college certifikat, eller op til 60 timers overførsel kredit før high school eksamen! [+]

Udfyld en associeret grad, college certifikat, eller op til 60 timers overførsel kredit før high school eksamen!

Fast Track er et fælles partnerskab mellem Wallace State og et lokalt skolesystem, der gør det muligt for videregående juniorer og seniorer mulighed for at afslutte op til to år med college-kursusarbejde før high school-eksamen. Alle kurser er taget på Wallace State's campus, men eleverne kan stadig vende tilbage til deres lokale gymnasium for at deltage i fritidsaktiviteter.

For at være berettiget skal eleverne:

Har afsluttet 10. klasseHar en GPA på 3,0 eller derover for at tilmelde dig akademiske kurser og 2,5 for at tilmelde dig tekniske og sundhedskurserIndsend skriftlig henstilling fra den lokale gymnasium, herunder godkendelse af hovedstol og superintendentMød WSCC adgangskravKompletplaceringseksaminer... [-]

Associate Degree - Business Administration

Parkland College
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 USA Champaign

Med karrieremuligheder, der spænder fra kontorassistent til øverste ledelse, er forretningsadministration et populært karrierefelt blandt elever, der planlægger overførsel til et fireårigt universitet eller universitet. Vores overføringsgrad tilbyder freshman og sophomore-niveau generelle business kurser, samt kurser i regnskab, business computer systemer og forretningslov. [+]

Med karrieremuligheder, der spænder fra kontorassistent til øverste ledelse, er forretningsadministration et populært karrierefelt blandt elever, der planlægger overførsel til et fireårigt universitet eller universitet. Vores overføringsgrad tilbyder freshman og sophomore-niveau generelle business kurser, samt kurser i regnskab, business computer systemer og forretningslov.

Virksomhedsadministration programmet omfatter kurser i generelle business, regnskab, finansiering, markedsføring og ledelse vi såvel som generelle uddannelseskurser. Muligheden er tilgængelig for at tage de fleste klasser i onlineformatet./>

Følgende anbefalinger gælder for kurser og programmer på alle disse områder:... [-]


Associate Degree i Udformning og Design Teknologi

Seward County Community College
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 USA Liberal

Udkastet og design teknologi programmet på SCCC træner eleverne inden for kunsten at konvertere koncepter, skitser og ideer fra ingeniører og arkitekter til detaljerede tegninger til fremstilling, konstruktion og teknik. Programmet er udviklet til at udvikle udarbejdelse færdigheder og lære relaterede grundlæggende elementer til fremstilling, teknik, byggeri, opmåling og design. Studerende er forberedt på beskæftigelse som træner / tekniker, da de udvikler færdigheder som pæne, nøjagtige, hurtige, teamwork og problemløsning. Med praktisk erfaring med Autodesk-produkter, SolidWorks og Chief Architect, arbejder studerende på projekter med lokale producenter, bygherrer og landmænd for at forstå industriens behov. [+]

Vores hus, kontor, bil, gader, event vores golfklubber, tennisracketer, cykler og græsslåmaskiner begyndte alle som en ingeniør- eller arkitektonisk tegning. Udkastet og design teknologi programmet på Seward County Community College træner eleverne inden for kunsten at konvertere koncepter, skitser og ideer fra ingeniører og arkitekter til detaljerede tegninger til fremstilling, konstruktion og teknik.

Dette program er designet til at udvikle udarbejdelse færdigheder og lære relaterede grundlæggende elementer til fremstilling, engineering, bygning, konstruktion, opmåling og design. Tekniske designere betragtes som kommunikationsforbindelsen mellem teknikere og industri. I denne stilling er trækkeren både kreativ og vidende.... [-]


Associeret grad i anvendt regnskabspraksis

Henry Ford College
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 USA Detroit

Programmet udforsker regnskabs teori og praksis, og hvordan regnskab interrelates med andre vigtige forretninger såsom løn, budget og finansiering. [+]

Programmet udforsker regnskabs teori og praksis, og hvordan regnskab interrelates med andre vigtige forretninger såsom løn, budget og finansiering.

Learning Outcomes Forbered regnskab efter almindeligt anerkendte regnskabsprincipper (GAAP). Vurdere forretningsmæssige beslutninger givet den juridiske og økonomiske rammer, hvor forretningsfunktioner. Analysere regnskaber. Forbered endelige rapporter, der opsummerer planlægning og kontrol. Demonstrere effektiv skriftlig, mundtlig, og nonverbal kommunikation i erhvervsklimaet. Demonstrere industri-standard computerfærdigheder. Grad-specifikke krav

Alle studerende, der modtager en Associate Degree skal opfylde Grad-specifikke krav og General Education Krav. Kurser, der er anført i de obligatoriske Core og / eller Krævede Support Kurser kan også anvendes til at opfylde Degree-specifikke og generelle uddannelseskrav. Developmental kurser (de nummererede under 100), kan ikke bruges til at opfylde disse krav.... [-]


Associate in Fine Arts Degree (AFA) Kunst, Musik

Moraine Valley Community College
på universitet Fuldtid 64 - 65 timer September 2019 USA Palos Hills

Dette program kræver minimum 64 kredit timer og tilbyder de grundlæggende kurser kræves i de første to år af en musik grad. Studerende interesseret i at overføre til et baccalaureat program bør være opmærksom på, at overførsel optagelse vil være konkurrencedygtig og generelt kræver en audition sammen med eksamensbeviser for optagelse til den store, avancerede kursus placering og stipendium. [+]

AFA Gradskunst, Musik

Studerende kan færdiggøre deres første to års studier på Moraine Valley for stort set alle bacheloruddannelser på et fireårigt college eller universitet. Hver af Morendalens associerede grader-Associate in Arts (AA), Associate in Science (AS), Associate in General Studies (AGS) og Associate in Fine Arts (AFA) -har en kombination af kerne generelle uddannelseskurser og major- specifikke valgfag. For en vellykket overførsel skal eleverne overveje, hvilken fireårig skole eller universitet de ønsker at deltage i, og de skal vælge omhyggeligt kursusarbejdet. Moraine Valley akademiske rådgivere er tilgængelige for at hjælpe eleverne med at udvikle en individuel uddannelsesplan.... [-]


Associeret grad i psykologi

College of Marin
på universitet Fuldtid September 2019 USA Kentfield Novato

De kursustilbud er designet til at gøre de studerende bekendt med de faktiske forhold, teorier og nutidige tendenser i psykologi og menneskelig udvikling, og hvordan disse principper kan indarbejdes i en meningsfuld forståelse af sig selv. For studerende, der ønsker at større i psykologi, er der flere områder af koncentration og karrieremuligheder. [+]

De kursustilbud er designet til at gøre de studerende bekendt med de faktiske forhold, teorier og nutidige tendenser i psykologi og menneskelig udvikling, og hvordan disse principper kan indarbejdes i en meningsfuld forståelse af sig selv. For studerende, der ønsker at større i psykologiDer er flere områder af koncentration og karrieremuligheder.

Karrieremuligheder Aktiviteter direktør, Administrator, reklame Account Executive, Art terapeut, barn psykolog, klinisk psykolog, Community Mental Health Worker, Correctional Officer, Rådgiver, kundeservicemedarbejder, Drug / Alkohol Counselor, Medarbejder Relations Specialist, Beskæftigelse Interviewer / Rådgiver, Experimental Psykolog, Industrial Psykolog, Manpower Development Specialist, Market Research Analyst, Ægteskab, Familie og Child Counselor, minister, Personale Specialist, Kriminalforsorgen / Parole Officer, Program Director, Psykiatrisk socialrådgiver, Psykiatrisk Technician, Psykiater, Psychometrist, Folkesundhed pædagog, Public Relations repræsentant, Fritid Specialist / terapeut, rehabilitering Counselor, Videnskabelig assistent, Residential rådgiver, salgsrepræsentant, skolepsykolog, specialundervisning, Tale patolog / terapeut, statistiker, Training Specialist, Velfærd Worker, Ungdom Organisation Leader ... [-]

Atletisk træningsprogram

Independence Community College
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 USA Independence

De to årigt program for undersøgelse i Athletic Training ved ICC er designet til studerende, der er interesseret i en allieret sundhedserhverv specialiseret i sundhedsvæsenet af atleter. ICC student atletisk trænere vil få værdifuld atletisk træning viden og færdigheder gennem både akademikere og praktiske erfaringer ... [+]

Athletic Training Program

De to årigt program for undersøgelse i Athletic Training ved ICC er designet til studerende, der er interesseret i en allieret sundhedserhverv specialiseret i sundhedsvæsenet af atleter. ICC student atletisk trænere vil få værdifuld atletisk træning viden og færdigheder gennem både akademikere og praktiske erfaringer.

Når du ikke direkte beskæftiger sig med en skade på arbejdspladsen eller på lige vilkår, atletisk undervisere ofte arbejder for at uddanne folk om, hvordan man undgår almindelige skader såsom forstuvninger, stammer og andet job eller sport relaterede skader.

Uafhængighed Community College tilbyder en Associate of Science Degree i Athletic Training med en vægt i sports medicin, akut lægehjælp, og forebyggelse af personskader. ICC studerende undervisere modtager værdifuld faglig undervisning samt praktisk erfaring og hands-on-uddannelse gennem engagement i skolens sportshold. ... [-]


Associate of Arts i Erhvervsadministration

California Intercontinental University
Online 2 år September 2019 USA Irvine

Associate of Arts i Business Administration (AABA) program giver grundlaget og færdigheder, der er nødvendige for at komme ind i de forskellige erhvervsområder. Opnåelsen af ​​en Associate's Degree opfylder voksenstuderendes behov for at forberede dem til professionelle muligheder eller højere niveauer. En associate of Arts grad i Business Administration vil gøre det muligt for studerende at demonstrere en god forståelse af forretningskoncepter, design en effektiv og bæredygtig forretning og strategiske planer med en forståelse af sociale, etiske og juridiske spørgsmål i business management. AABA er også en vigtig milepæl for elevernes uddannelsesmål. [+]

Oversigt

Associate of Arts i Business Administration (AABA) program giver grundlaget og færdigheder, der er nødvendige for at komme ind i de forskellige erhvervsområder. Opnåelsen af ​​en Associate's Degree opfylder voksenstuderendes behov for at forberede dem til professionelle muligheder eller højere niveauer.

En associate of Arts grad i Business Administration vil gøre det muligt for studerende at demonstrere en god forståelse af forretningskoncepter, design en effektiv og bæredygtig forretning og strategiske planer med en forståelse af sociale, etiske og juridiske spørgsmål i business management. AABA er også en vigtig milepæl for elevernes uddannelsesmål.

Programkompetencer og læringsmålDemonstrere færdigheder i engelsk og kommunikationsfærdighederVis positive holdninger i det menneskelige forhold i et multikulturelt og forskelligt miljøBrug viden og færdigheder i moderne ledelsespraksis og teknologi inden for en forretningsdrift eller en ledende rolleDemonstrere en forståelse af teori og anvendelse relateret til erhvervsmiljøetDemonstrere viden og forståelse af faglig etik, der gælder for personlige og forretningsmæssige beslutningerBesidder grundlæggende færdigheder og kendskab til computere og anvende værktøjerne med tillidDemonstrere problemløsning færdigheder inden for et forretningsmiljøBusiness Administration KurserACC 222 RegnskabBUS 201 Erhverv og SamfundBUS 214 VirksomhedsstatistikBUS 215 Business CommunicationsBUS 225 Grundlag for forretningsetikECO 215 Undersøgelse af økonomiECO 220 makroøkonomiMGT 251 Organisatorisk adfærdMKT 226 principper for markedsføringKursusplan... [-]

Associeret grad i psykologi

West Hills College - Coalinga
på universitet Fuldtid January 2019 USA Coalinga

Den Psykologi Associate Degree Program er designet til at give entry-level færdigheder og viden for den studerende at overføre til en fire-årig institution med en større i psykologi. Den psykologi store kræver 18 enheder i psykologi og beslægtede områder. Psykologi er det videnskabelige studie af adfærd og mentale processer. [+]

Den Psykologi Associate Degree Program er designet til at give entry-level færdigheder og viden for den studerende at overføre til en fire-årig institution med en større i psykologi. Den psykologi store kræver 18 enheder i psykologi og beslægtede områder. Psykologi er det videnskabelige studie af adfærd og mentale processer.

Naturligvis arbejde i dette program vil give en bedre forståelse af menneskelig adfærd i de områder af biologisk psykologi, levetid udvikling, bevidsthedstilstande, indlæring, hukommelse, intelligens, personlighed, unormal adfærd, terapi, og socialpsykologi. Den psykologi store forbereder de studerende til fire-årige uddannelser med vægt på psykologi, rådgivning, barnets udvikling, pædagogisk psykologi, uddannelse, socialt arbejde, sociologi, menneskelige tjenester, og sygepleje.... [-]


Associate of Agribusiness

Snow College
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 USA Ephraim

Landbrug og landbrug majors vil gerne færdiggøre en associate of science (AS), AS er en overførselsgrad. [+]

Agribusiness

Landbrug og landbrug majors vil gerne færdiggøre en associate of science (AS), AS er en overførselsgrad. Agri. Erhvervs- og landbrugsstuderende finder det til et ideelt forberedelse for adgang til erhverv som landbrugsvirksomhedsledelse samt mange andre erhvervsliv, husdyrproduktion, afgrødeproduktion, landbrugssalg, landbrugsmarkedsføring, landbrugsuddannelse og naturressourcer, f.eks. , græsning og jordbevarelse.

Hvilke klasser skal jeg tage?

Det afhænger af dine uddannelsesmæssige og karriere mål. Tal med Agribusiness / Landbrugsregissør Jay Olsen eller en Student Success Advisor. Bemærk, at de anbefalede anbefalinger er generelle forslag - alle store i landbruget har forskellige krav. Studerende, der har en overførselsinstitution i tankerne, bør snarest muligt rådføre sig med institutionens rådgiver for landbrugsafdelingen om kursoverdragelse.... [-]


Associate of Science i Business Administration

Humboldt International University
Online Deltid 24 måneder March 2019 USA USA Online

Den Associate of Science i Business program fokuserer på at uddanne, uddannelse og udvikling af elevernes kompetencer til at håndtere de stadigt stigende kompleksitet i erhvervslivet. Programmet vil give et grundlag for at opbygge en succesfuld karriere i erhvervslivet og give forståelse for implementering af forretningsfunktioner i det lokale og internationale miljø. [+]

Den Associate of Science i Business program fokuserer på at uddanne, uddannelse og udvikling af elevernes kompetencer til at håndtere de stadigt stigende kompleksitet i erhvervslivet. Programmet vil give et grundlag for at opbygge en succesfuld karriere i erhvervslivet og give forståelse for implementering af forretningsfunktioner i det lokale og internationale miljø. Dette program tilbyder en række kurser, der giver en sammenhængende og stringent indhold på linje med udfordrende akademiske standarder og relevant teknisk viden og færdigheder er nødvendige for at forberede til videre uddannelse og karriere som entry-level management trainee stillinger i markedsføring og internationale erhvervsmiljø.... [-]