Filter
Associate Degree
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Hvad er en Associate Degree?

En associeret grad er en videregående uddannelse tilbydes på community colleges, tekniske skoler og universiteter, der normalt tager omkring to år at færdiggøre. I nogle lande kan en associeret grad gives efter en studerende gennemfører de første to år af en bachelorgrad. Nogle konventionelle typer af associate grader er Associate of Arts (AA) grader, Associate of Science (AS) grader og Associate of Applied Science (AAS) grader. Associate grader er den nødvendige videregående uddannelse for nogle fagområder, mens der i andre sektorer, de giver en fordel i forhold til dem uden en vis grad.

Hvad er fordelene ved at tage en Associate Degree?

Der er mange fordele ved at tage en associeret grad program.Kom en associeret grad tilbyder en studerende college oplevelse for to år. Dette udvikler en mere avanceret forståelse af området for professionel fokus samt hjælper med at opbygge karakter. Associate Degree kandidater er ofte mere eftertragtede end dem uden en videregående uddannelse, og kan også være berettiget til højere løn. Arbejdsgiverne erkender uddybede kendskab og en øget forståelse af emnet, der kommer med associeret grad niveau undersøgelse.

Hvad gør vi studere i en Associate Degree?

Associate Degree programmer udbydes i en bred vifte af specialer på tværs af de fleste akademiske discipliner. Der er associate grader i teknologi, forretning, kunst, humaniora, samfundsvidenskab og naturvidenskab. Associate Degree programmer udbydes på skoler rundt omkring i verden.For eksempel kunne man ønsker at få en Associate Degree i Interior Decoration og Design i Australien, eller en Associate of Science i lovlig Bistå i USA.

Hvilken slags karriere forbedring kan du forvente med en Associate Degree?

Opnåelse af en associeret grad kan have en betydelig positiv indvirkning på ens karrieremuligheder - fra konkurrenceevnen i jobsøgning til bedre løn og forfremmelse. Virksomheder kan være mere villige til at overveje et bud på forfremmelse fra en arbejdsgruppe professionel med erfaring, hvis de også har en vis grad. Associate grader også åbne døren til fortsat videregående uddannelse, som nogle uddannelser kreditter kan overføres til en bachelor-og en kandidatuddannelse.

Hvor meget koster det at tage en Associate Degree?

Udgifterne til en associeret grad varierer fra land til land og én skole til en anden. Undervisningen omkostninger kan også variere afhængigt af emnet for den associerede grad. Det er vigtigt at indsamle oplysninger om omkostningerne ved en associeret grad program, samtidig med at et valg af hvilke associeret grad er rigtige for dig. Du kan kontakte skolen tilbyder den associeret grad program valg for at få flere oplysninger om de studieafgifter priser, andre omkostninger, og hvis der kan gives finansiel støtte (i form af stipendier eller støtte).

Hvorfor tage en Associate Degree Online?

 

Tager en associeret grad online kan åbne døren til videregående uddannelse til dem, der ikke ville være i stand til at studere på anden måde på grund af planlægning konflikter eller placering.Associate grad online programmer gør brug af e-learning teknologi til at bringe klasseværelset til dig i dit hjem kontor eller hvor du er. Arbejde omkring en travl tidsplan kan virke skræmmende, men online associeret grad studiet er designet til at hjælpe dig realisere dine mål uden at give afkald på dine andre forpligtelser. Lærere kan kommunikere direkte med deres elever i associeret grad programmer online. Det endelige resultat af en vellykket aflevering i en associeret virksomhed grad online program er i samme grad på fuld tid på campus studerende opnår.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Lake Tahoe Community College

The Wilderness Education program på Lake Tahoe Community College tilbyder akademiske felt kurser på tværs af Sierra Nevada. Vores kurser udfordrer eleverne til ikke kun a ... [+]

The Wilderness Education program på Lake Tahoe Community College tilbyder akademiske felt kurser på tværs af Sierra Nevada. Vores kurser udfordrer eleverne til ikke kun at lære fra bøger, men også fra det naturlige landskab. Fordi læring og leve er integreret med feltet, giver vores kurser mulighed for både intellektuel og personlig vækst. Vi søger studerende med en nysgerrighed om den naturlige verden, en vilje til at arbejde hårdt, og evnen til at rejse og studere sammen i en udendørs omgivelser.

Wilderness Education grad eller certifikat er designet til at forberede eleverne til at blive teoretisk og teknisk kompetente vildmarkspersoner, der kan anvende deres færdigheder som udendørs ledere til forskellige grupper og miljøer i en verden med en voksende befolkning og endelige vildmarksressourcer. Læreplanen giver et afbalanceret fundament for alle aspekter af vildmarksundervisning / fritidsaktiviteter. Studerende vil få grundlæggende kompetencer i udendørs-baserede aktiviteter, ørkenens førstehjælpskompetencer, erfaringspædagogisk teori, gruppedynamik, ledelsesteori og færdigheder og miljøbevidsthed. Der lægges vægt på integration af fagligt arbejde og faglige fagfærdigheder. Afslutningen af ​​hovedet er passende for studerende, der er udeorienterede, og som søger individuel berigelse og vækst.... [-]

USA South Lake Tahoe
September 2019
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
Seward County Community College

Automotive-teknologi omfatter inspektion, reparation og vedligeholdelse af et køretøjs mekaniske og elektroniske systemer. Studerende i SCCC automotive technology program ... [+]

Bilmekanikerens teknologiprogram ved Seward County Community College giver eleverne udfordringen til at diagnosticere og korrekt reparere senmodellbiler og lette lastbiler. Dette program er certificeret af National Automotive Technicians Education Foundation (NATEF). Studerende træner for at blive succesfulde bilteknikere, mens de lærer grundlæggende mekaniske færdigheder samt komplekse diagnostiske procedurer.

Automotive Mechanics Technology studerende på SCCC :

Modtag praktisk træning og klasseværelse gennem brug af lærebøger, videobånd, computerprogrammer, træningsmaterialer fra producenter, servicehåndbøger, træningsmoduler og gæstetalere.Brug up-to-date udstyr som elektronisk testudstyr, edb-informationssystemer og professionelle kvalitetsværktøjer til korrekt og sikkert udførelse af opgaver.Arbejde med reelle problemer, der ydes gennem kundeejede køretøjer.Curriculum... [-]
USA Liberal
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Elyon College

Digital marketing diplom programmet begynder med en introduktion af det digitale marketing landskab, opnå en grundlæggende forståelse af sine centrale principper, samt at ... [+]

HVAD DU LÆLLER

➔ Forstå de centrale begreber i digital, hvordan det har ændret kundeadfærd og konsekvenserne for din rolle og den bredere forretning. ➔ Opnå forretningsmål ved at forstå, hvordan man udformer, implementerer og måler digitale kampagner, der engagerer og konverterer. ➔ Forstå betydningen af digitale kanaler og strategier og vide, hvordan man bruger SEO, betalt søgning, indhold, reklame og e-mail for at drive kundernes engagement.

[-]
USA Brooklyn
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
6 - 12 måneder
på universitet
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Wallace State Community College

Wallace State tilbyder en uddannelse, der forbereder eleverne til problemfri overførsel til et hvilket som helst antal offentlige og private gymnasier og universiteter. ... [+]

Om programmet

Wallace State tilbyder en uddannelse, der forbereder eleverne til problemfri overførsel til et hvilket som helst antal offentlige og private gymnasier og universiteter.

Associate in Arts grad er designet til studerende, der planlægger at overføre til en senior institution og forfølge en uddannelse i et liberal arts område.

Associate in Science grad er designet til studerende, der planlægger at overføre til en senior institution og forfølge en karriere for uddannelse i et generelt felt eller specialiseret fagligt felt.

Mere end hundrede grader, karriere og overføringsmuligheder tilbydes gennem Wallace State. Nogle populære overførselsprogrammer omfatter landbrug, tandlægevirksomhed, uddannelse, ingeniørarbejde, forskud, præmedicin, apotek, socialt arbejde og veterinærmedicin.... [-]

USA Hanceville
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Parkland College

Med karrieremuligheder, der spænder fra kontorassistent til øverste ledelse, er forretningsadministration et populært karrierefelt blandt elever, der planlægger overførse ... [+]

Med karrieremuligheder, der spænder fra kontorassistent til øverste ledelse, er forretningsadministration et populært karrierefelt blandt elever, der planlægger overførsel til et fireårigt universitet eller universitet. Vores overføringsgrad tilbyder freshman og sophomore-niveau generelle business kurser, samt kurser i regnskab, business computer systemer og forretningslov.

Virksomhedsadministration programmet omfatter kurser i generelle business, regnskab, finansiering, markedsføring og ledelse vi såvel som generelle uddannelseskurser. Muligheden er tilgængelig for at tage de fleste klasser i onlineformatet.

Følgende anbefalinger gælder for kurser og programmer på alle disse områder:... [-]

USA Champaign
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Snow College

Landbrug og landbrug majors vil gerne færdiggøre en associate of science (AS), AS er en overførselsgrad. ... [+]

Agribusiness

Landbrug og landbrug majors vil gerne færdiggøre en associate of science (AS), AS er en overførselsgrad. Agri. Erhvervs- og landbrugsstuderende finder det til et ideelt forberedelse for adgang til erhverv som landbrugsvirksomhedsledelse samt mange andre erhvervsliv, husdyrproduktion, afgrødeproduktion, landbrugssalg, landbrugsmarkedsføring, landbrugsuddannelse og naturressourcer, f.eks. , græsning og jordbevarelse.

Hvilke klasser skal jeg tage?

Det afhænger af dine uddannelsesmæssige og karriere mål. Tal med Agribusiness / Landbrugsregissør Jay Olsen eller en Student Success Advisor. Bemærk, at de anbefalede anbefalinger er generelle forslag - alle store i landbruget har forskellige krav. Studerende, der har en overførselsinstitution i tankerne, bør snarest muligt rådføre sig med institutionens rådgiver for landbrugsafdelingen om kursoverdragelse.... [-]

USA Ephraim
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Management and Technology

ASGS tilbyder kurser for studerende, der har gennemgået gymnasiet eller har bestået GED-testen (General Educational Development), og som måske har gennemført nogle kurser ... [+]

Om

ASGS tilbyder kurser for studerende, der har gennemgået gymnasiet eller har bestået GED-testen (General Educational Development), og som måske har gennemført nogle kurser enten på et passende akkrediteret college eller i de amerikanske væbnede styrker.

ASGS-programmet kræver en vellykket gennemførelse af 60 semesterkredit timer af undervisning på lavere niveau (freshman og efterfølgende år), herunder mindst 15 semester kredit timer af generelle uddannelseskurser omfattende engelsk, matematik, samfundsvidenskab og humaniora; og 6 kredit timer i Informationsteknologi.

Ansøgere til ASGS-programmet, der har deltaget i andre passende akkrediterede post-sekundære uddannelsesinstitutioner eller har modtaget træning i det amerikanske militær med ACE-anbefalede kreditter, kan overføre op til 75 procent af kredittimerne i forhold til ASGS-kravene. For alle kurser, der tilbydes for overførselskredit, skal ansøgeren have opnået en bestået C-karakter eller bedre.... [-]

USA Arlington
September 2019
Engelsk
Online
Læs mere på dansk
Southwestern Oregon Community College

Den Associate of Science grad, med en vægt på skovbrug, giver de studerende en introduktion til den tekniske og videnskabelige viden om området for skovbrug og skovdrift. ... [+]

Associate of Science SKOVBRUG EMPHASIS

Associate of Science grad med vægt på skovbrug giver eleverne en introduktion til den tekniske og videnskabelige viden relateret til skovbrug og skovforvaltning. Dette sæt af klasser opfylder kravene til en associate of science grad og opfylder også de lavere division krav på Oregon State University (OSU) for en Bachelor of Science grad i Skovbrug. Der er en underskrevet artikulationsaftale med Skovbrugsafdelingen ved Oregon State University, der giver studerende, der gennemfører denne AS-grad og to ekstra kurser for at komme ind i OSU som junior i Skovbrugsprogrammet. Ud over AS-gradskravene skal eleverne tage skovbiologikursus (FOR 240) fra OSU, som kan gøres online. Derudover skal eleverne tage et fysik kursus, der ikke er baseret på beregninger. I øjeblikket, er SWOCC ikke tilbyde denne kurs.... [-]

USA Coos Bay
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Cégep de Lévis-Lauzon

Industrielle vedligeholdelsesteknologier har kun ét mål: at udstyret fungerer optimalt. De arbejder opstrøms, det vil sige at de griber ind for at forhindre problemer ved ... [+]

Industrielle vedligeholdelsesteknologier har kun ét mål: at udstyret fungerer optimalt. De arbejder opstrøms, det vil sige at de griber ind for at forhindre problemer ved at oprette vedligeholdelses- og kontrolguider, de hjælper med at træne andre medarbejdere, de er værdifulde aktiver under træningen. design og installation af udstyr og søger altid muligheder for at forbedre materialets ydeevne .

Selvfølgelig kan de også give diagnostik til pauser eller sammenbrud, fordi de er ekstremt alsidige , men derefter vil de være sikker på at give råd og forbedringsstrategier. Og deres alsidighed har ingen grænse: hydraulisk, pneumatisk, smøring, automatisering, mekanik, elektricitet, computere, robotik ... intet er til deres test!... [-]

Canada Levis
September 2019
French (Canada)
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Austin Community College

Ingeniører anvender principperne om fysik og matematik til at designe, udvikle, implementere og vedligeholde strukturer og systemer. Studerende i dette program udforske i ... [+]

Om

Ingeniører anvender principperne om fysik og matematik til at designe, udvikle, implementere og vedligeholde strukturer og systemer. Studerende i dette program udforske ingeniørteori og få projektbaseret laboratorieoplevelse. Efter færdiggørelsen er du klar til at forfølge en hvilken som helst type ingeniørgrad ved en fireårig institution.

JobtitlerAerospace Engineering og Operation TechniciansLandbrugsingeniørerKemiske ingeniørerCivilingeniør TeknikereCivilingeniørerElektriske ingeniørerMiljøteknikereTeknikere inden for industriteknikIndustrielle ingeniørerIndustrielle sikkerheds- og sundhedsingeniørerManufacturing Engineering TechnologistsManufacturing EngineersMaterialer IngeniørerMekaniske ingeniørerMechatronics EngineersMicrosystems EngineersNukleare ingeniørerPetroleum ingeniørerPhotonics EngineersProduktsikkerhedsingeniørerRobotics EngineersSolar Energy Systems EngineersTransport ingeniørerValideringsingeniørerVand / spildevand ingeniører... [-]
USA Austin
September 2019
Engelsk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Gateway Technical College

Hvorfor regnskab? Virksomheder af alle størrelser og typer ansætter revisorer! Jobmuligheder findes i sport, underholdning, teknologi, gæstfrihed, mad og mode, fremstilli ... [+]

Hvorfor regnskab? Virksomheder af alle størrelser og typer ansætter revisorer! Jobmuligheder findes i sport, underholdning, teknologi, gæstfrihed, mad og mode, fremstilling, byggeri og alle brancher! Typer af organisationer omfatter alle forretninger samt sundhedspleje og andre non-profit, kriminelle undersøgelser og andre føderale, statslige og amtlige regeringer og agenturer. Eller slutte sig til regnskabsfaget i et regnskabs-, bogholderi- eller skatteforberedende firma for at arbejde med en række virksomheder.

Der er mange forskellige typer regnskaber også, herunder finansielle, omkostninger, skat, revision, statslige og retsmedicinske. Valg vrimler - opdag hvad du elsker!... [-]

USA Kenosha Elkhorn
August 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Irvine Valley College

Målet med LAC er at hjælpe de studerende med at få mest muligt ud af deres sprogindlæring på Irvine Valley College. Vores vejledning og ressourcer er tilgængelige for all ... [+]

Målet med LAC er at hjælpe de studerende med at få mest muligt ud af deres sprogindlæring på Irvine Valley College. Vores vejledning og ressourcer er tilgængelige for alle studerende, der er indskrevet i vores halv-unit sprogkonference klasse.

Kinesisk

Det kinesiske sprog (også kaldet Hanyu, zhongwen eller huawen) er medlem af den kinesisk-tibetanske sprogfamilie. Omkring en femtedel af verden taler en form for kinesisk som modersmål, hvilket gør det til det mest talte sprog i verden.

IVC kinesisk program lærer Standard Mandarin kinesisk, kendt som almindelige ord eller nationalsprog (pu-tong-hua eller guo-yu), der er baseret på dialekten i Beijing. Standardmandarin er det officielle sprog i Folkerepublikken Kina og Taiwan, et af de fire officielle sprog i Singapore, og et af seks officielle sprog i De Forenede Nationer. Standard Mandarin svarer også til de skrevne kinesiske former - Hanzi (kinesiske figurer), der bruges af alle kinesiske talere rundt omkring i verden.... [-]

USA Irvine
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Moraine Valley Community College

Dette program kræver minimum 64 kredit timer og tilbyder de grundlæggende kurser kræves i de første to år af en musik grad. Studerende interesseret i at overføre til et b ... [+]

AFA Gradskunst, Musik

Studerende kan færdiggøre deres første to års studier på Moraine Valley for stort set alle bacheloruddannelser på et fireårigt college eller universitet. Hver af Morendalens associerede grader-Associate in Arts (AA), Associate in Science (AS), Associate in General Studies (AGS) og Associate in Fine Arts (AFA) -har en kombination af kerne generelle uddannelseskurser og major- specifikke valgfag. For en vellykket overførsel skal eleverne overveje, hvilken fireårig skole eller universitet de ønsker at deltage i, og de skal vælge omhyggeligt kursusarbejdet. Moraine Valley akademiske rådgivere er tilgængelige for at hjælpe eleverne med at udvikle en individuel uddannelsesplan.... [-]

USA Palos Hills
September 2019
Engelsk
Fuldtid
64 - 65 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Henry Ford College

Programmet udforsker regnskabsteori og praksis, og hvordan regnskabsmæssig sammenhæng er forbundet med andre vigtige forretningsaktiviteter som løn, budget og finansierin ... [+]

Du har sikkert hørt, at revisorer bruger en masse matematik og skal gerne have tal. Det er sandt, men revisorer skal gerne lide at arbejde sammen med folk lige så meget som at arbejde med tal. Regnskab er som at løse gåder, men du skal stille mange spørgsmål og lave en masse undersøgelsesarbejde for at finde alle de manglende stykker.

Regnskab åbner døre i enhver form for forretning fra kyst til kyst. Årsagen til regnskabsføringen kan være den bedste vej til en vellykket forretningskarriere, fordi regnskaber altid har været betragtet som sprog og grundlæggende værktøj til forretning. Det har altid bekymret sig for at bestemme, hvordan en virksomhed laver og hvad er bundlinjen. Men i løbet af de sidste to årtier har regnskabsområdet ændret sig dramatisk som reaktion på sådanne eksplosive tendenser som computerrevolutionen, øgede regeringsbestemmelser, hyppige skattelovsændringer, globaliseringen af erhvervslivet og den igangværende nedskæring og omstrukturering af virksomheder .... [-]

USA Detroit
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Benjamin Franklin Institute of Technology

Fællesskabet for Akkrediterede Online Skoler rangerer vores program blandt de 50 bedste programmer i USA til mekanikereuddannelse. ... [+]

.

Alle medlemmer af Automotive Fakultet er ASE Certified Automobile Technicians. Afdelingen tilbyder også et elevkapitel i SAE.

Associate of Science (AS) i Automotive Technology

Bilindustrien tilbyder spændende og givende karriere for personer, der har interesse i at diagnosticere og reparere mekaniske komponenter og computer / elektriske kredsløb. Derudover bidrager disse karriere betydeligt til et renere miljø og sikkerhed for offentligheden. Denne industri er ikke begrænset til biler, da den dækker et bredt spektrum, der omfatter marine, tunge lastbiler, terrængående udstyr, rekreative køretøjer og stationære kraftværker. Kandidater fra Automotive Technology programmet er forberedt til beskæftigelse i bilindustrien som teknikere, maskinarbejdere, enhedsspecialister, emissions- og præstationsdiagnostikere, afdelingschefer og producentens repræsentanter.... [-]

USA Boston
September 2019
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk