Tag en Earth Science-klasse og udforske de dynamiske processer, der forbereder planeten Jorden og dens atmosfære. Du får mulighed for at deltage i interaktive kurser gennem praktiske aktiviteter og felture i et on-campus eller online-miljø. Uanset om du opfylder dine generelle uddannelseskrav eller overvejer en karriere inden for naturvidenskab, inviterer vi dig til at vælge det Earth Science-kursus, der interesserer dig.


Hvorfor studere Earth Science?/>

Spændende og tilfredsstillende karriere venter dem, der studerer jordvidenskab. Studerende, der er interesseret i atmosfæriske videnskaber, kan vælge mellem specialiteter inden for meteorologi og klimatologi, såsom landbrugsmeteologi, prognoser for et statsligt organ eller privat virksomhed eller klimatologisk forskning. Studerende, der er interesseret i geologiske videnskaber, kan se frem til karriere i en bred vifte af discipliner relateret til geologi og miljø, herunder seismologi, hydrogeologi, miljøgeologi eller olie- og gasudforskning.

På Parkland har du fordel af små klassestørrelser, undervist af masterfakultet - aldrig undervisningsassistenter. Din succes er vores prioritet.


Parkland College tilbyder mere end 100 Associate Degree og Certificate programmer , og er kendt for sine små klassestørrelser, state-of-the-art faciliteter, inklusive læringsmiljø og personligt fakultet. Parkland kan prale med det største internationale studieorgan på et 2 års college i delstaten Illinois med mere end 300 studerende, der repræsenterer mere end 40 lande./>

Associate Degree tilbyder en ideel og billig døråbning for internationale studerende, der ønsker at komme ind i det amerikanske uddannelsessystem. Efter at have arbejdet for at perfektere deres engelsksprogede færdigheder gennem engelsk som et andet sprog (ESL) -program eller tjent to år værd af overførbare kreditter, overfører mange af Parklands internationale studerende derefter til 4 års universiteter (2 2 overførsel) rundt om i USA, hvor de fortsætter deres uddannelser, tjener baccalaureat og graduate grader.Parkland College fakultet er vant til de udfordringer, som internationale studerende står overfor, der har erfaring med at håndtere dem. Parkland bestræber sig på at øge global opmærksomhed og multikulturalisme gennem uddannelse og fakultet velkommen perspektivet bragt af internationale studerende i deres klasser.


Hvorfor vælge Parkland College/>

 • Små klassestørrelser og en personlig uddannelse
 • Intensiv engelsk som et andet sprog (ESL) program for ikke-engelsktalende
 • Komplet to år og overfør kreditter til et 4-årigt universitet
 • I samme by som University of Illinois, et topforskningsuniversitet
 • Omkring ½ årlige omkostninger ved 4 års universiteter
 • En forskelligartet international studentepopulation, mere end 300 internationale studerende
 • Fakultetets fokus på global opmærksomhed og multikulturalisme
 • Skille sig ud!


Jordvidenskaben på Parkland College udforsker de dynamiske processer, der forbereder planeten Jorden og dens atmosfære. Studerende har mulighed for at deltage i interaktive kurser gennem praktiske aktiviteter og felture i et on-campus eller online-miljø. Vores to populære kurser, Introduktion til Vejret (ESC101) og Introduktion til Fysisk Geologi (ESC102) opfylder det generelle uddannelseskernekrav for fysik og giver et solidt indledende fundament for dem, der overvejer en videnskabsmæssig hovedrolle. Hvis du er interesseret i at lære mere om jordens atmosfære og de atmosfæriske forhold, der skaber vores vejr, er introduktion til vejret (ESC101) for dig./>

Højdepunkter i labaktiviteter omfatter fortolkning af vejrdata og kort, indsamling og tolkning af aktuelle vejrdata med håndholdte dataloggere og en tur til Illinois State Water Survey for at lære om vejrinstrumenter og historiske vejrforhold i Illinois. Kurset undersøger også alvorlige vejrforhold, virkningerne af disse begivenheder på enkeltpersoner og samfund og sikkerhedsforanstaltninger. Hvis du er interesseret i at udforske de fascinerende, dynamiske processer, der har formet vores jord siden dens dannelse, er introduktion til fysisk geologi (ESC102) for dig.

Højdepunkter i laboratorieaktiviteter omfatter en tur til en lokal strøm for at undersøge strømprocesser, indsamling og fortolkning af strømhastighed og vandkvalitetsdata med håndholdte dataloggere, identifikation af mineraler, klipper og fossiler samt fortolkning af jordskælvsdata fra virkeligheden. Kurset undersøger også geologiske farer forbundet med vulkaner, jordskred, jordskælv mv. Indflydelsen af ​​disse hændelser på enkeltpersoner og samfund samt sikkerhedsforanstaltninger. En valgfri feltrejse tilbydes hvert semester for at forbedre klasseværelset læring. Spændende og tilfredsstillende karriere venter dem, der har stor betydning inden for Jordvidenskab.

Studerende interesseret i atmosfæren videnskab kan vælge mellem specialiteter inden for meteorologi og klimatologi discipliner. Et par eksempler er landbrugsmeteologi, prognoser for et statsligt organ eller privat firma eller klimatologisk forskning. Studerende, der er interesserede i geologiske videnskaber, kan se frem til spændende karriere i en bred vifte af discipliner relateret til geologi og miljø.

Nogle eksempler omfatter seismologi, olie- og gasudforskning, hydrogeologi eller miljøgeologi.


Kurser/>

 • CHE 101 Generel kemi I
 • CHE 102 Generel kemi II
 • PHY 121 General Physics
 • PHY 122 General Physics II
 • PHY 141 Mekanik
 • PHY 142 Elektricitet og magnetisme
 • PHY 143 Moderns Fysik
 • ESC 101 Introduktion til vejret
 • ESC 102 Introduktion til fysisk geologi
 • CHE 203 Organisk kemi I
 • CHE 204 Organic Chemistry Lab I
 • CHE 205 organisk kemi II
 • CHE 206 Organic Chemistry Lab II

Program undervist i:
Engelsk

Se 16 flere kurser fra Parkland College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
24,730 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date