Vokse hos os

The Agricultural Business Management program er en toårig associate i anvendt anvendt videnskab (AAS) grad, der kombinerer en unik kombination af landbrugsvidenskaber og erhvervsliv med vægt på praktiske, færdighedsbaserede kurser til forvaltning af landbrugsproduktionen. Studerende tager kurser i afgrøder og jord videnskaber, jordfrugtbarhed, skadedyrsbekæmpelse, salg, business management og marketing. Industrikompetencer, der er afgørende for dagens produktionslandbrug, giver studentekompetencer til ledende stillinger i forskellige landbrugsvirksomheder, herunder landbrugsmarkedsførings- og forarbejdningsvirksomheder, landbrugsforsynings- og servicevirksomheder og landbrugsproduktion og -forvaltning. Studerende får også erhvervserfaring gennem praktikopholdserfaring i en relateret landbrugsvirksomhed.


Succesen begynder her/>

Parkland opretholder et 20-acre landlaboratorium forlængelse af klasseværelset på college campus hvor eleverne oplever praktisk uddannelse samtidig med industristandarder

Collegeet har rigelige stipendier specielt til studerende indskrevet i en landbrugsuddannelse

Studerende vil opleve en mindre klassestørrelse, hvilket resulterer i større studenters succes og flere muligheder for en-til-en-opmærksomhed

Deltag i Phi Alpha Chi, Parklands ag klub! Klubmedlemmer deltager i PEC-landsdækkende nationale konkurrencer og Nordamerikanske kollegier og lærere for landbrug (NACTA) dømmende konkurrencer. Ag Club aktiviteter omfatter også udflugter, serviceprojekter, klubsamlinger og meget mere.


Overdragelse/>

Ag Business Management AAS er designet til at overføre til enhver Illinois offentlig fireårig universitet for studerende, der ønsker at udvide deres karrieremuligheder og modtage supplerende uddannelse. Studerende, der planlægger at overføre, opfordres til at besøge med en akademisk rådgiver på universitetet eller college, som de planlægger at overføre for at sikre, at alle kreditter er sømløse og komplette.

Landbrugsassistent i naturvidenskab grad udvikler elevernes faglige færdigheder og evner i landbrugsindustrien. Gennemførelsen af ​​Ag AS vil opfylde fireårige universitets generelle uddannelseskrav udover artikulerede landbrugskurser såsom jordvidenskab, afgrødevidenskab, landbrugsmekanisering, landbrugsdatorer, dyreforskning og havebrug.


Bliv Awhile/>

Vi elsker besøgende! Lav en aftale for et campusbesøg og møde vores fakultet, se vores faciliteter og få hjælp til at planlægge din vej til succes.

Parkland College tilbyder mere end 100 Associate Degree og Certificate programmer , og er kendt for sine små klassestørrelser, state-of-the-art faciliteter, inklusive læringsmiljø og personligt fakultet. Parkland kan prale med det største internationale studieorgan på et 2 års college i delstaten Illinois med mere end 300 studerende, der repræsenterer mere end 40 lande. Associate Degree tilbyder en ideel og billig døråbning for internationale studerende, der ønsker at komme ind i det amerikanske uddannelsessystem. Efter at have arbejdet for at perfektere deres engelsksprogede færdigheder gennem engelsk som et andet sprog (ESL) -program eller tjent to år værd af overførbare kreditter, overfører mange af Parklands internationale studerende derefter til 4 års universiteter (2 2 overførsel) rundt om i USA, hvor de fortsætter deres uddannelser, tjener baccalaureat og graduate grader.


Parkland College fakultet er vant til de udfordringer, som internationale studerende står overfor, der har erfaring med at håndtere dem. Parkland bestræber sig på at øge global opmærksomhed og multikulturalisme gennem uddannelse og fakultet velkommen perspektivet bragt af internationale studerende i deres klasser./>


Hvorfor vælge Parkland College/>

 • Små klassestørrelser og en personlig uddannelse
 • Intensiv engelsk som et andet sprog (ESL) program for ikke-engelsktalende
 • Komplet to år og overfør kreditter til et 4-årigt universitet
 • I samme by som University of Illinois, et topforskningsuniversitet
 • Omkring ½ årlige omkostninger ved 4 års universiteter
 • En forskelligartet international studentepopulation, mere end 300 internationale studerende
 • Fakultetets fokus på global opmærksomhed og multikulturalisme
 • Skille sig ud!


Parkland College i Champaign er et glimrende sted at studere landbruget. Champaign er beliggende på nogle af verdens mest frugtbare og produktive landbrugsjord og er også hjemsted for state-of-the-art College of ACES ved University of Illinois, hvor mange Parkland-studerende overfører./>

Som følge heraf opererer mange store internationale landbrugsvirksomheder, herunder John Deere, Agrible og Caterpillar, kontorer i Champaign. Dette program forbereder en bred vifte af karrierer i en industri, der hjælper med at imødekomme vores voksende behov: fra at forvalte en landbrugsvirksomhed til præcisionsopdræt, forske på plante- / dyregenetik, at tilbyde terapeutisk ridning for handicappede og meget mere. Forbered dig på at overføre til et universitet i yderligere grader. Du lærer fra landbruget fakultet med real-world erfaringer at dele.

Vores program tilskynder globale studier inden for landbruget og giver studieture til Mellemamerika og Europa. Landbrugsbaner er let tilgængelige på mange steder og kan indeholde en høj indkomst, især hvis du har en bachelor eller kandidatgrad. Behovet for kvalificerede medarbejdere er meget stærkt på mange områder af interesse.

Baccalaureatuddannelser i landbruget kan omfatte forskellige specialiteter, såsom landbrugsøkonomi, agroindustri, landbrugsvidenskab (dyre videnskab, plante- eller plantevidenskab, jordvidenskab og havebrug), landbrugsmekanik og landbrugsuddannelse. For at overføre til en bacheloruddannelse i landbruget som junior, skal eleverne gennemføre minimum 60 semesterkreditter. Studerende opfordres kraftigt til at gennemføre en AS-grad inden overførsel. Studerende bør planlægge deres overførselsprogrammer med en landbrugsfakultet medlem.


Kurser/>

 • AGB 105 landbrugsapplikationer af computeren
 • AGB 101 Introduktion til dyre videnskab
 • AGB 102 Introduktion til landbrugsøkonomi
 • AGB 103 Introduktion til Crop Science
 • AGB 104 Introduktion til gartneri
 • AGB 106 International Agricultural Field Experience
 • AGB 200 Introduktion til Jordvidenskab
 • AGB 201 Introduktion til landbrugsmekanisering
 • AGB 202 Introduktion til landbrugsuddannelse
 • AGB 209 Companion Animal Management
 • AGB 112 * Begreber i landbruget

Program undervist i:
Engelsk

Se 16 flere kurser fra Parkland College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
24,730 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date