Dagens produktionsanlæg er højteknologiske nav af automatisering og CNC og PLC programmering. En industriel mangel på uddannede industrielle teknikere og behovet for at holde stadig mere sofistikeret maskiner fungerende og effektiv vil drive efterspørgsel efter disse faglærte arbejdere.


Få færdighederne

Kompetente teknikere fejler maskinproblemer, forbedrer systemets effektivitet og sikrer kvaliteten af ​​produkter ved hjælp af den nyeste teknologi. Vores kandidater rapporterer højt jobtilfredshed og betydeligt indtjeningspotentiale. Studerende modtager praktisk træning inden for svejsning, vedligeholdelse af maskiner og automatisering, computerstøttet udarbejdelse og CNC programmering - kun de færdigheder, der er nødvendige for at gå ret til arbejde i så lidt som to år.


Start din karriere eller overførsel

Parklands Industrial Technology grad kvalificerer studerende til at overføre til Southern Illinois University på Carbondale's Industrial Management and Applied Engineering (IMAE) program. Start på SIUC som junior og drage fordel af det bekvemme weekendprogram, der tilbydes på Parklands campus.

Parkland College tilbyder mere end 100 Associate Degree og Certificate programmer , og er kendt for sine små klassestørrelser, state-of-the-art faciliteter, inklusive læringsmiljø og personligt fakultet. Parkland kan prale med det største internationale studieorgan på et 2 års college i delstaten Illinois med mere end 300 studerende, der repræsenterer mere end 40 lande.

Associate Degree tilbyder en ideel og billig døråbning for internationale studerende, der ønsker at komme ind i det amerikanske uddannelsessystem. Efter at have arbejdet for at perfektere deres engelsksprogede færdigheder gennem engelsk som et andet sprog (ESL) -program eller tjent to år værd af overførbare kreditter, overfører mange af Parklands internationale studerende derefter til 4 års universiteter (2 2 overførsel) rundt om i USA, hvor de fortsætter deres uddannelser, tjener baccalaureat og graduate grader.


Parkland College fakultet er vant til de udfordringer, som internationale studerende står overfor, der har erfaring med at håndtere dem. Parkland bestræber sig på at øge global opmærksomhed og multikulturalisme gennem uddannelse og fakultet velkommen perspektivet bragt af internationale studerende i deres klasser.


Hvorfor vælge Parkland College

 • Små klassestørrelser og en personlig uddannelse
 • Intensiv engelsk som et andet sprog (ESL) program for ikke-engelsktalende
 • Komplet to år og overfør kreditter til et 4-årigt universitet
 • I samme by som University of Illinois, et topforskningsuniversitet
 • Omkring ½ årlige omkostninger ved 4 års universiteter
 • En forskelligartet international studentepopulation, mere end 300 internationale studerende
 • Fakultetets fokus på global opmærksomhed og multikulturalisme
 • Skille sig ud!


Lær at programmere, drive, servicere og vedligeholde moderne produktionssystemer og processer.

AAS-graden, med koncentrationer i værktøjsmaskiner / CNC programmering, industriel vedligeholdelse / automatisering, computerstøttet udformning og svejsning , giver betalt praktikoplevelse med Parklands industripartnere, hvilket giver dig et indblik i fremstillingsmiljøet, og hvad der forventes af en fagmand tekniker. AS-graden giver dig en stærk base, hvor du kan fuldføre en bachelorgrad i fremstilling / industriel teknologi ved overførsel til en 4 års institution. Uddannet industri og industri teknikere er efterspurgt på verdensplan. Karrieremuligheder med din grad kan blandt andet omfatte: CNC-operatør, CNC-programmør, CNC-opsætningsmetiker, CAD-tekniker, elektroniktekniker, industriel sikkerhedstekniker, vedligeholdelsestekniker, maskintekniker, kvalitetssikringstekniker . Du kan også vælge at overføre dine studiebevillinger til 4 års institutioner med bacheloruddannelser inden for industri, maskinteknik eller elektroteknologi inden for andre områder. Følgende læseplan lægger vægt på et studieforløb i kerne tekniske kurser inden for industriteknologi, bearbejdning område.

Dette program er designet til studerende interesseret i at overføre til en fireårig institution for at forfølge en baccalaureate grad i teknologi. Studerende bør planlægge deres overførselsprogrammer med en akademisk rådgiver eller rådgiver fra Parkland og kataloget på det fireårige college eller universitet, de planlægger at deltage i.


Kurser

 • CAD 121 Materialer til industrien
 • CAD 124 Introduktion til Auto-CAD (ComputerAided Drafting)
 • MFT 121 Grundlæggende maskinprocesser
 • MFT 125 fremstillingsprocesser
 • MFT 127 Introduktion til CNC Programmering - Drejning og Fræsning
 • MFT 128 Kvalitetssikring
 • MAT 125 * College Trigonometri
 • PHY 122 Generel Fysik II eller CHE 101 Generel Kemi I

Program undervist i:
Engelsk

Se 16 flere kurser fra Parkland College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
24,730 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date