Da virksomheder bliver mere og mere afhængige af teknologiske fremskridt hvert år, fortsætter behovet for veluddannede it-fagfolk også at stige. Din associates grad i netværksunderstøttelse kan hjælpe dig med at forberede dig på en succesfuld karriere inden for informationsteknologi.

Vores industri-certificerede instruktører er dedikeret til at hjælpe dig med at lykkes både i klasseværelset og i din karriere. De arbejder en-til-en med dig for at udvikle dine kreative problemløsningskrav og fokusere på nutidens anerkendte certificeringer, så du er parat til at ramme jorden i din karriere.

I dette program vil du få både de færdigheder og praktisk erfaring, der er nødvendige for at sidde for følgende certificeringer:

 • CompTIA A (fejlfinding af netværks- og sikkerhedsproblemer inden for operativsystemer)
 • CompTIA Network (bygning, styring og beskyttelse af datanetværk)
 • CompTIA Security (grundlæggende cybersecurity certificering)
 • Microsoft Certified Solutions Associate - MCSA (design og bygningsteknologiløsninger)

Ud over at tjene som et stærkt fundament for at forfølge en bachelorgrad i netværksadministration er denne associerings uddannelsesprogram designet til at give dig de færdigheder og teknikker, der er nødvendige for beskæftigelse som IT-support specialist, netværk specialist / support eller help desk tekniker.

Din læringserfaring

Kursusarbejdet i dette program er designet omkring vigtige it-certificeringer, som hjælper dig med at udvikle relevante problemløsningskompetencer med et stærkt fundament i computeroperativsystemer, computerhardware, netværk, klient-serveroperationer og Microsoft Windows Server 2012 sammen med færdiggørelsen af ​​en capstone projekt.

 • Udvikle de viden og praktiske færdigheder, du har brug for til succes at navigere i komplekse netværk og fejlfinding af problemer.
 • Lær at administrere og understøtte netværkssystemer, der er virtualiseret i Microsoft Windows Server 2012 og cloud computing teknologier.
 • Få færdigheder inden for computerhardware, software og lokalt og bredt netværk, grundlæggende og avanceret serverkonfiguration, serverstyring og sikkerhed.

Studerende kan også gå ind i den progressive uddannelsesbane på forskellige punkter; hvilket betyder at en studerende kan have opnået et eksamensbevis eller en associeringsgrad hos en anden institution og kan overføre til ANU for at fortsætte på et voksende antal felter på bachelor- og kandidatniveau - i højspørgselsområder som netværksstøtte, informationsteknologi og business management .

Hvorfor American National University ?

 • Komfort og fleksibilitet - Med dag- og aftenklasser har du fleksibilitet til at arbejde som du tjener din grad.
 • Personlig opmærksomhed - Du er ikke bare et ansigt i en skare, vores små klassestørrelser giver mulighed for personlig opmærksomhed fra instruktører.
 • Karriere fagfolk som instruktører - Med nuværende og relevante læseplaner vil du lære af instruktører med real-world field erfaring, som vil lede og mentorere dig.
 • Karriereydelser - Vores karriere serviceteam begynder at hjælpe dig, før du tager eksamen med dit CV, omslagsbreve, interviewteknikker og hvordan man søger efter gode karrieremuligheder.
 • Alumni-fordele - Vores støtte slutter ikke ved eksamen, som alumnus har du adgang til vores karriereydelser og genopfriskningskurser, der er tilgængelige i hele din karriere.
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 8 flere kurser fra American National University »

Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date