Arkitektur og urbanisme

La Salle Almere

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Arkitektur og urbanisme

La Salle Almere

Et kursus i to byer! Kurset undersøger arkitektur og urbanisme af to europæiske byer (Barcelona og Almere) med en meget anderledes kulturel og historisk baggrund. Barcelona blev grundlagt som en romersk by, og har været stigende gennem tiderne; Almere er den yngste by i Holland og er sprunget direkte ind i fremtiden. Men der er noget, de har til fælles: de begge sat innovation i perspektiv og har bæredygtighed i kerneforretningen i deres udvikling.

Datoer og Schedule

Uge 1: fra 2015/07/06 til 2015/10/07 Uge 2: fra 2015/07/13 til 2015/07/17

Kursus Level: Basisk til mellemprodukt

Credits: Dette kursus giver 2,5 ECTS per fase + Certificate of Fremmøde De bygninger og steder, der skal besøges, er et eksempel på en effektiv udnyttelse af teknologi og energibesparelser. De er alle en del af ændringen i den arkitektoniske model, der er med til at forbedre hverdagen for borgerne og forvaltningen by tjenester.

Barcelona har altid været et vigtigt centrum for erhvervslivet og kultur, og sådanne træk kan spores i urbanisme og arkitektur: fra den romerske koloni, Barcino, og stadig resterende vægge til midaldrende byen med de revolutionære konstruktioner i catalansk gotisk stil. Fra udvidelse af byen i det XIX århundrede med Cerda planen, det var den ramme, hvor modernismen blev udviklet, til slutningen af ​​det XX århundrede, da byen genopfundet sig selv igen med Olimpic vila og 22 @ nabolaget.

Almere har etableret et internationalt ry som en vugge moderne arkitektur. Nogle af verdens mest anerkendte arkitekter har forladt deres varige spor i byen. Deres ambitiøse og innovative kreationer har forvandlet byen til et udstillingsvindue for det 21. bydesign århundrede, med relevante bygninger og eksperimentelle boligprojekter.

Eksperter Fedde Huistra og Bas Ten Brinke.

Metode sessioner på Urbanism og Arkitektur: Aspekter af bæredygtighed vil mest blive undervist på stedet, med støtte fra nogle interne foredrag for at give den nødvendige baggrund og overblik. Eleverne opfordres til at stille spørgsmål, deltage aktivt i diskussioner, og kommentere de læsestof tildelt.

Mål Know første hånd, hvordan nye teknologier anvendes i intelligente bygninger og intelligente byer opleve, hvad arkitekter og byplanlæggere gør for at skabe et mere bæredygtigt miljø Forstå de fordele, som byen kan tilbyde gennem skiftet fra en traditionel til en bæredygtig og intelligent model Hvem bør deltage? Alle interesserede i en bæredygtig tilgang af arkitektur og byens udvikling, med ingen eller begrænset baggrund i dette område af ekspertise

Pris per fase *

€ 750 - Kursus + Kursus materialer * En rabat vil blive anvendt i tilfælde begge trin er deltog. I dette tilfælde den samlede gebyr er på € 1.250

Vigtig bemærkning

Modul vil blive åbnet kun i tilfælde det mindste antal deltagere er nået. Alle registrerede deltagere vil blive informeret om go / no go beslutning senest 24 timer efter fristen modulet tilmelding via e-mail. Deltagerne bedes ikke at bestille deres flyvninger, indtil en formel go beslutning er blevet modtaget.

Kategori

arkitektur

Type selvfølgelig

Summer School

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juli 2019
Duration
Varighed
2 uger
Fuldtid
Price
Pris
750 EUR
* En rabat vil blive anvendt i tilfælde begge trin er deltog. I dette tilfælde den samlede gebyr er på € 1.250
Information
Deadline
Kontakt skolen
Week 2: from 13.07.2015 to 17.07.2015
Locations
Holland - Almere, Flevoland
Startdato : Juli 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Week 2: from 13.07.2015 to 17.07.2015
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juli 2019
Holland - Almere, Flevoland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Week 2: from 13.07.2015 to 17.07.2015
Slutdato Kontakt skolen