FN anerkender arabisk som en af ​​de mest udbredte sprog i verden. Det er modersmål for mere end 300 millioner arabere lever i 22 stater, fra Marokko og Mauretanien i vest til Irak og den Arabiske Golf i øst. Arabisk er også sproget i den hellige Koran, den liturgiske sprog for mere end en milliard muslimer i forskellige sprog og oprindelser i lande over hele kloden.

I lyset af denne betydning, og på grund af den voksende internationale politiske og økonomiske interesser i Mellemøsten, Language Center på Yarmouk University tilbyder en række kurser i arabisk til ikke-indfødte talere. Kurser tage højde for alle sproglige niveauer, fra begyndere til avancerede, på Yarmouk University Sprogcenter i Irbid, Jordan.

Yarmouk University Sprogcenter

The Language Center er en uafhængig akademisk enhed af Yarmouk University. Det blev oprettet i 1979 for at forberede og udføre det engelske sprogkrav for Yarmouk University studerende, sprogcentret udvidet sin mission i 1984 for at tilbyde programmer på arabisk som fremmedsprog (AFL), så godt. Sprogcentret har fået et universelt anerkendt ry på dette område, og har en lang tradition for partnerskaber med private og offentlige udenlandske institutioner.

Studieophold i udlandet programmer på Yarmouk University Sprogcenter

 • University of Virginia-Yarmouk University Summer arabisk Program: Et intensivt sommer arabisk program for amerikanske studerende på forskellige sproglige niveauer og institutionelle tilhørsforhold.
 • The Language Center tilbyder kurser til studerende fra USA, Italien, Japan, Sydkorea, Tyrkiet, Malaysia, Brunei og andre lande, der tiltræder AFL-program via ministeriet for højere uddannelse og videnskabelig forskning (Jordan), eller privat.
 • CET: Et AFL-program for hele skoleåret designet til at tage højde for de sproglige behov hos amerikanske studerende. Etableret i efteråret 2010/2011, programmet er at fortsætte i fremtiden.
 • University of Mississippi Program: Et intensivt sommer AFL program til UM studerende på forskellige niveauer med henblik på at opfylde disse studerendes sproglige behov.
 • arabisk for diplomater: Diplomater fra forskellige ambassader deltage i dette program på individuel basis for at studere talt arabisk med fokus på at lytte og samtale.

Akademi år

Den all-round-the-årige AFL-program rummer elever i sine forskellige programmer og kurser. Det akademiske år falder i: - første semester (Efterår) 10. september - 10 Januar - andet semester (forår): 10 februar - 10 juni - sommer session: 12 Juni - 12 August

Program Mål

 • Lær / forbedre elevernes færdigheder i de fire færdigheder Modern standard arabisk (MSA): læse, lytte, tale og skrive.
 • Kvalificere eleverne til at forstå forskellige former for nyhedsmedierne.
 • udsætte studerende for forskellige genrer af moderne arabisk litteratur gennem en antologi af klassiske og nutidige religiøse tekster, der repræsenterer "det arabiske islams", og sproget i en række arabiske nyhedsmedier.
 • Styrke en forskelligartet ordforråd, der dækker store fag og discipliner, med vægt på elevernes specialisering eller interesser.
 • Aktiver studerende til at forstå og udtrykke sig på det lokale jordanske dialekt foruden MSA.
 • Placer studerende i forskellige arabiske og islamiske historiske / kulturelle sammenhænge i løbet af undervisning.
 • Giv eleverne mulighed for fuldt ud at fordybe i arabisk / jordanske lokale liv, fx deltager festivaler og bryllupper, besøger historiske ruiner og religiøse steder, der deltager i sociale og kulturelle arrangementer, og socialt samvær med jordanske familier. Metode - Brug arabisk som undervisningssprog. Studerende interagere med deres instruktører, vejledere og kolleger på arabisk, og er forsynet med autentiske tekster og audio / visuelle materialer, som ikke er ændret eller forkortet for ikke-indfødte publikum.
 • Interaktiv præsentation af arabisk inden levende, kommunikative sammenhænge-med vægt på hyppige studerendes deltagelse.
 • En undersøgelse af arabisk grammatik i praktiske tekster og naturlige sammenhænge at udstille relevansen og funktionaliteten af ​​grammatiske strukturer i det daglige sprog.
 • Placering af elever i almindelige klasser er relevante for deres områder af specialisering eller interesse - for eksempel journalistik, statskundskab, historie, islamiske studier (sharia), etc

Niveauer af Instruktion

Niveau (1) Begyndelsen arabisk

Dette niveau er beregnet til begynder studerende uden forudgående erfaring i sproget. Level One dækker skriftsystem og fonetik og fonologi (udtale, herunder intonation og stress) for moderne standard arabisk, før der indføres de grundlæggende elementer af læsning, skrivning, lytte og tale. Sprogkundskaber er bygget gradvist med gentagelse, gennem fokus på de mest almindelige ord og grundlæggende strukturer i MSA. The Beginning niveau gør det muligt for eleverne at læse og skrive enkle sætninger og udtrykke sig mundtligt i enkle dialoger.

Krav: Begyndelsen studerende uden arabisk erfaring (0 - 19 Yarmouk University Sprogcenter AFL placering hvile score)

VARIGHED: 14 - 16 uger (15 timer per uge: 3 timer / dag, 5 dage / uge)

Niveau (II) Nederste Intermediate

Det lavere Intermediate niveau er designet til studerende, der har opnået færdigheder i udtale og kan læse og skrive enkle sætninger i moderne standard arabisk. Level to formål at udvikle og udvide færdigheder i de fire sprogfærdigheder: læsning, skrivning, lytte og tale, ud over at indføre grundlæggende emner i arabisk grammatik. Alle områder af sproget fremhæves gennem studiet af korte autentiske tekster og audiovisuelle materialer på en række emner, herunder: grundlæggende arabisk kultur, sociale og historiske emner, religiøse tekster fra Koranen og Hadith, og noveller. Det lavere Intermediate niveau har til formål at give de studerende mulighed for at forstå korte autentiske skriftlige og audio tekster, skrive korte kompositioner på grundlæggende emner, og engagere sig i interaktive drøftelser i områder af dagliglivet.

Krav: (20-39 Yarmouk University Sprogcenter AFL sprogtest score)

VARIGHED: 14-16 uger (15 timer per uge: 3 timer / dag, 5 dage / uge)

Niveau (III) Upper Intermediate

Dette niveau har til formål at styrke færdigheder i de fire sprogfærdigheder og udvide erhvervelse af ordforråd gennem længere og mere detaljerede tekster om specifikke emner: Islam, tradition historier og folkeeventyr, søjler af arabisk kultur og samfund mv The Upper Intermediate niveau introducerer også eleverne til interviews, artikler og udsendelser fra arabiske nyhedsmedier. Ud over en dybere forståelse af de fire sprogfærdigheder, niveau tre søger at lægge et stærkt fundament i arabisk grammatik gennem en undersøgelse af vigtige grammatiske emner i moderne standard arabisk.

Krav: (40-59 Yarmouk University Sprogcenter AFL sprogtest score)

VARIGHED: 14-16 uger (15 timer per uge: 3 timer / dag, 5 dage / uge)

Niveau (IV) Avanceret Den avancerede niveau er designet til at tilføje dybde og kompleksitet til en studerendes forståelse af arabisk i alle fire sprogområder: læse, skrive, lytte, og tale. Niveau fire bruger lange autentiske tekster fra litteraturen (noveller, poesi, selvbiografier, og essays) og nyhedsmedier (magasin artikler, radio og tv, og elektroniske materialer). Studerende engagere sig i detaljerede drøftelser og komponere essays som svar på de emner, der præsenteres i de fonetiske og skrevne tekster, erhverve en mangfoldig ordforråd og anvender en række forskellige overgangseffekter ord og idiomatiske vendinger. Den avancerede niveau anmeldelser basale grammatiske strukturer og undersøgelser mere detaljerede emner af arabisk grammatik kontekstuelt, idet praktiske og funktionelle eksempler fra de skrevne tekster.

Krav: (60-79) Yarmouk University Sprogcenter AFL sprogtest score)

VARIGHED: 14-16 uger (15 timer per uge: 3 timer / dag, 5 dage / uge).

Niveau (V) arabisk til særlige formål

Niveau Fem af AFL Program er designet til at opfylde de specifikke behov i de berørte studerende og studerer sproget, som det bruges i Islam, nyhedsmedier, erhvervslivet, politiske og diplomatiske sammenhænge, ​​etc. Dette niveau kræver et stærkt fundament i arabisk og opnår en dybde af fokus gennem omfattende læsning og lytning af en række detaljerede kildemateriale.

Krav: (40-59 Yarmouk University Sprogcenter AFL sprogtest score)

VARIGHED: 14-16 uger (15 timer per uge: 3 timer / dag, 5 dage / uge).

konversation arabisk

AFL Program tilbyder også kurser i den jordanske talt dialekt. Conversational arabisk kurser kan udforske ligheder og forskelle med ordforråd og grammatik for Moderne standard arabisk, og forberede de studerende til talt interaktion på alle områder i dagligdagen. Conversational arabiske klasser kan tilbydes på et højt niveau og kan skræddersys til at opfylde et specifikt tematisk fokus.

Short-Term Kurser

Kortsigtede intensive kurser i Fusha (dvs. standard arabisk) og / eller dagligdags arabisk for en periode på et til fem uger kan arrangeres efter anmodning at opfylde de specifikke sproglige behov for udenlandske elever.

Program undervist i:
Engelsk
Arabic (Jordan)
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
14 - 16 uger
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date