Eleverne arbejder på at forbedre deres grammatik og ordforråd samt skriftlig og mundtlig forståelse. Der lægges foretaget på at kommunikere på fransk. De vil også studere fransk kultur og vil deltage i forskellige aktiviteter i løbet af deres lektioner: vin og ost prøvesmagning, besøg på lokale markeder osv ..

Den IFALPES indkvartering service vil finde den bedst egnede form for boliger, der passer til dit valg. Homestays, deles lejligheder, studios og sovesale placeret i centrum af byen eller i byen udkant. Fra skolen, de er tilgængelige med bus, på cykel eller til fods.

  • Enkeltværelse i værtsfamilie Halvpension
  • Enkelt soveværelse i hostfamily med morgenmad
  • Student Residence
  • Individuelle studios eller lejligheder
  • Delte lejligheder

Niveauer:

Vores undersøgelse niveauer er i overensstemmelse med den fælles europæiske referenceramme for sprog

Begynder

Ingen kendskab til det franske sprog.

A1: Elementary Begrænset kendskab til det franske sprog. Kan forstå enkle og praktiske oplysninger fra hverdagen. Kan kommunikere på en enkel måde, forudsat at samtalepartneren taler langsomt.

A2: Øvre elementære Grundlæggende viden. Kan forstå isolerede sætninger refererer til kendte områder. Kan kommunikere i aktuelle situationer og med enkle udtryk beskrive emner af personlig interesse.

B1: Intermediate Begrænset men effektiv beherskelse af sproget. Kan forstå klart og standard fransk med henvisning til velkendte emner. Kan håndtere situationer, der opstår under rejser. Kan tale om emner af personlig interesse og give korte forklaringer om et projekt eller en idé.

B2: Upper mellemprodukt Generelle og instinktive beherskelse af sproget. Kan forstå hovedtankerne i komplekse tekster. Kan deltage i generelle eller faglige samtaler i en klar og detaljeret måde, og kan argumentere et synspunkt.

Program undervist i:
  • Fransk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
1 - 52 uger
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date