Almindelig kinesisk programmer a

Donghua University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Almindelig kinesisk programmer a

Donghua University

High-standard undervisning gruppe, diversificerede undervisning modes og moderne undervisningsfaciliteter.

Alle lærerne i lærergruppen er udstyret med faglig baggrund i "Undervisning kinesisk som andet sprog", og med rig erfaring med undervisning. Traditionel klasseundervisning og farverige aktiviteter kombineres med henblik på at integrere morskab i undervisningen. ICES har også masser multimedie klasseværelser, sprog laboratorier, læsesale og selvstudium værelser til at hjælpe sprogundervisning.

Behageligt og praktisk omgivelser, høj kvalitet og effektiv service.

Yan'an road campus er beliggende i downtown område i Shanghai og er omgivet af flere erhvervskredse med mange banker, supermarkeder, snesevis af undergrundsbaner og buslinjer, hvilket i høj grad bidrager til den bekvemme transporter. ICES kan tilbyde flersprogede tjenester på engelsk, koreansk og japansk. Online ansøgning systemer også gøre det lettere for studerende at ansøge.

Stipendier og flere bonusser for øjeblikket indskrevne studerende.

ICES giver fremragende Student Award, Fremskridt Award og Excellent Class Award, etc; til studerende og klasser, det dækker 16% af de samlede sprogstuderende. Aktuelt indskrevne studerende kan nyde afkald undervisningen, deltage kulturelle workshops og internationale studenteraktiviteter gratis eller nyde en rabat.

Farverige fritidsaktiviteter og erfaring kinesisk kultur

For at hjælpe eleverne med at forstå den kinesiske kultur og blive nedsænket i det kinesiske samfund, ICES arrangerer forskellige kulturelle foredrag, kulturelle workshops, byrundtur og sproglige udflugter. Eleverne kan også kommunikere med kinesiske studerende og studerende fra hele verden ved at deltage i forskellige studerende klubber eller begivenheder.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Kinesisk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
15 - 18 uger
Fuldtid
Price
Pris
Gratis
Information
Deadline
Locations
Kina - Shanghai, Shanghai
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Kina - Shanghai, Shanghai
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen