Read the Official Description

Akvakultur indebærer en række aktiviteter, relateret primært til landbrug marine og ferskvands fisk og skaldyr. Lakseindustrien tegner sig for størstedelen af ​​akvakultur operationer i Canada.

Program Højdepunkter

Denne komprimerede, et-årigt program er den eneste Aquaculture programmet tilbydes som en Post-Graduate Certificate i Ontario. Fødevarer akvakultur operationer omfatter en lang række forskellige arter og dyrkningsteknikker. Ud over fødevareproduktion, akvakultur omfatter produktion af fisk til bevarelse, og produktion til pynt arter. Den globale efterspørgsel efter akvakulturprodukter er stigende, sammen med krav om forvaltning, bæredygtighed og fødevaresikkerhed og sikkerhed. Dette unikke program kombinerer:

  • Væsentlige hands-on praktiske erfaringer
  • Talrige ekskursioner for at opleve dele af akvakultursektoren såsom ørred landbrug og bevarelse strømpe
  • Business uddannelse, så kandidaterne både kan fremme industrien og forstå de forskelligartede udfordringer akvakulturvirksomheder

Under første semester, vil de studerende løse akvakulturprodukter fundamentals. En stor del af programmet vil finde sted i campus udklækningsanlæg, som omfatter en atlanterhavslaks rugeri og en muskellunge rugeri.

Fokus i andet semester er på drifts- og forretningspraksis, og praktikplads planlægning.

Praktik

Sidste semester er en 8-ugers, off-site praktik, så eleverne til at specialisere sig i deres område af interesse.

Karrieremuligheder

Industrien vokser i alle sektorer, herunder fødevareproduktionen, bevarelse, aquaponics og dam / haven markeder. Arbejdet er fysisk krævende og kan involvere udsættelse for ugunstige vejrforhold. Kandidater skal være parat til at flytte for beskæftigelse, og til at foretage entry level eller lønarbejde i første omgang. Med en aldrende arbejdsstyrke, dem, der besidder en stærk ledelse og kommunikationsevner samt evne til mekanisk fejlfinding, er prime kandidater til forfremmelse til ledende hånd eller tilsynsmæssige roller.

  • Akvakultur er den hurtigst voksende fødevareproduktion aktivitet i verden (FN Levnedsmiddel-og Landbrugsorganisation)
  • Canada er den 4. største laks producerende land)
  • Canadisk akvakultur tegner sig for 14% af den samlede skaldyr produktion og 35% af sin værdi

Adgangskrav

  • Bachelor-grad eller Ontario College diplom på en miljømæssigt beslægtet område, såsom fisk og dyreliv, bevaring, miljøundersøgelser, biologi, økologi, skovbrug eller geografi)
  • Ansøgere med relevant erfaring, der ikke opfylder optagelseskravene kan overvejes på individuel basis af programmet koordinator)
Program taught in:
Engelsk

See 16 more programs offered by Fleming College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Price
4,233 CAD
per semester
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date