Hvad er Cal Poly Pomona Academic Studies Program?

Akademisk Studies Program (ASP) på Cal Poly English Language Institute giver kvalificerede internationale studerende mulighed for at tilmelde dig i kredit klasser på California State Polytechnic University, Pomona (CPP). Hertil kommer, at ASP giver de studerende en bred vifte af klasser og support services designet til at forbedre studerendes succes i disse kredit klasser. Studerende kan komme ind i programmet på forskellige stadier baseret på officielle udskrifter og officielle engelske færdighedsområder scores (iBT TOEFL, IELTS, og / eller ITEP) indsendes sammen med ASP-program. På hvert trin i programmet, kan eleverne tilmelde sig en kombination af kredit klasser og ikke-kreditinstitutter kontakt-timers klasser for at opretholde en fuld-studieforløb.

Hvad er formålet med Akademisk Studies Program?

ASP søger at give kvalificerede internationale studerende en kombination af engelskkundskaber udvikling og universitet niveau kurser, der matcher deres specifikke niveau af engelsk sprogfærdighed og akademiske præstation. Alle kvaliteter til kredit klasser vil blive optaget på en officiel Cal Poly Pomona udskrift.

Hvem skal ansøge om Academic Studies Program?

Den Akademiske Studies Program er en besøgende studerende program. Studerende er i stand til at tilmelde sig Cal Poly Pomona godkendte klasser uden at anvende til universitetet. Studerende, der studerer i ASP er ikke-immatrikuleret, ikke-grad søger studerende. Internationale studerende, der er interesseret i at forfølge en grad på Cal Poly Pomona bør gælde for fuld accept til deres program af valg gennem regelmæssige indlæggelser processen.

I alle faser, er Akademisk Studies Program designet simulere en fuldtids studieprogram i et amerikansk universitet. Eleverne skal forvente en streng akademisk oplevelse, der afspejler de bedste traditioner i Cal Poly Pomona s "lære ved at gøre" filosofi. Derfor studerende, der er motiverede til at udføre konsekvent på et højt fagligt niveau er rigtige for ASP

Hvor længe kan jeg studere i Akademisk Studies Program?

Studerende kan studere i ASP for op til fire kvartaler, afhængigt af niveauet for kurser taget. Formularen I-20 kan ikke forlænges forbi fire kvartaler.

Retningslinjer for for studerende

  • Indsendelse af gymnasiet og / eller universitetsuddannelse udskrifter / Marksheet. Udskrifter skal leveres for hver studieår siden 9. klasse. Udskrifter skal angive færdiggørelsen af ​​en omfattende mønster af college forberedende undersøgelse (per CSU retningslinjer med kvaliteter af "C" eller bedre i alle fag er påkrævet. High school karaktergennemsnit gennemsnit og prøveresultater bruges sammen til at fastslå retten.
  • Karaktergennemsnit på 2,5 eller bedre (A = 4,0) for at studere, da 10. klasse er påkrævet.
  • Opnå minimum engelsk sprogfærdighed scoringer. Nedenstående figur viser ASP stadium, at de studerende sandsynligvis vil kvalificere sig til på grundlag af præstationsprøvninger scoringer og gennemgang af udskrifter. Dette diagram identificerer også niveauet af kredit-timer og ikke-kredit kontakt klasseværelset timer for hver ASP etape.
Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Cal Poly English Language Institute »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
1 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date