Dette program er designet til avanceret niveau studerende, der ønsker at forberede sig til adgang til et amerikansk universitet, til at forfølge en akademisk karriere, eller blot for at forbedre deres generelle akademisk engelsk. Det anbefales også til dem med et højt niveau af engelsk som søger udfordrende kurser, der omfatter aktuelle emner på flere fagområder.

Universitetet Forberedelse Program er en tolv-ugers super intensivt kursus. Studerende skal udfylde BSML niveau 311, eller har afsluttet et avanceret niveau på en anden skole for at være berettiget til det.

I dette program, er studerende introduceret til tekster og opgaver college-niveau. Der lægges vægt på læseforståelse, essay skrivning, og akademisk ordforråd. Mens lære at gøre læsning og opgaveskrivning, fortsætter de studerende til at forbedre deres færdigheder i engelsk ved at gøre præsentationer, lære at stille spørgsmål korrekt, og arbejde sammen med klassekammerater på team-projekter. Essential undersøgelse færdigheder såsom at tage noter og opsummering er også inkluderet i kurset.

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurser fra Boston School of Modern Languages »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
12 - 36 uger
Deltid
Fuldtid
Price
330 USD
Starter ved $ 330 per uge
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date