Read the Official Description

Dette program er designet til avanceret niveau studerende, der ønsker at forberede sig til adgang til et amerikansk universitet, til at forfølge en akademisk karriere, eller blot for at forbedre deres generelle akademisk engelsk. Det anbefales også til dem med et højt niveau af engelsk som søger udfordrende kurser, der omfatter aktuelle emner på flere fagområder.

Universitetet Forberedelse Program er en tolv-ugers super intensivt kursus. Studerende skal udfylde BSML niveau 311, eller har afsluttet et avanceret niveau på en anden skole for at være berettiget til det.

I dette program, er studerende introduceret til tekster og opgaver college-niveau. Der lægges vægt på læseforståelse, essay skrivning, og akademisk ordforråd. Mens lære at gøre læsning og opgaveskrivning, fortsætter de studerende til at forbedre deres færdigheder i engelsk ved at gøre præsentationer, lære at stille spørgsmål korrekt, og arbejde sammen med klassekammerater på team-projekter. Essential undersøgelse færdigheder såsom at tage noter og opsummering er også inkluderet i kurset.

Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by Boston School of Modern Languages »

This course is Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
12 - 36 uger
Deltid
Fuldtid
Price
330 USD
Starter ved $ 330 per uge
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date