akademisk engelsk

Niveau: B2 - C1

Varighed: 1, 2, eller 3 vilkår By og Islington College er en regering finansieret Videregående Uddannelse College baseret på kosmopolitiske Islington, lige i hjertet af London.

Med vores fantastiske omdømme, det centrale London beliggenhed og gode faciliteter, er der al mulig grund til at studere engelsk med os. Alle vores engelsksprogede kurser er akkrediteret af British Council, og vi tilbyder en række kurser niveauer, start datoer og kursus længder, hvilket betyder at du vil være i stand til at finde din perfekte kursus med os!

Om kollegiet

Kollegiet har fem moderne centre, der blev oprettet og renoveret gennem en £ 64.000.000 byggeprogram - den største i historien for britiske Videregående Uddannelse. Vores faciliteter kombinerer avanceret teknologi, innovative klasseværelset faciliteter, velassorterede biblioteker og afslappende caféer, hvilket gør kollegiet et fantastisk sted at studere. Derudover kan du drage fordel af vores egen frisør-og skønhedssalon og blive en del af et aktivt og levende Student Union.

At sikre, at du nyder din tid på kollegiet er meget vigtigt for os: hver Centret har sin egen tjenester for studerende team til at støtte dig under dine studier, og vores meget erfarne internationale team vil byde dig velkommen til kollegiet personligt gå dig gennem indskrivning og give rådgivning om indvandring og internationale studerende spørgsmål.

KURSUS INFORMATION

Alle vores engelsksprogede kurser undervist af fuldt kvalificerede, erfarne og venlige lærere. Takket være den dedikerede støtte vores lærere giver, sammen med små klassekvotienter (gennemsnit 12 pr klasse, højst 20), vores studerende ikke kun opnå gode resultater, men er kendt som venlige, hårdtarbejdende og motiveret!

Denne fuld tid engelsk sprogkursus er British Council akkrediteret og designet til studerende over 16 år, der ønsker at forbedre deres engelskkundskaber til studier, arbejde eller fritid.

Du vil studere alle fire færdigheder - læsning, skrivning, tale og lytte - og vil også udvikle din evne til at bruge engelsk i hverdagen.

Kurset er 15 timer om ugen og vil give forberedelse for både IELTS og Cambridge engelsksprogede eksamener sammen dit engelsk undersøgelse.

Skema kan være en blanding af morgen og eftermiddag klasser.

Adgangskrav:

Ansøgere skal have en B1-niveau minimum af engelsk til at anvende (IELTS 4.0 eller tilsvarende). Dette kursus er ikke egnet til ansøgere over C1-niveau (IELTS 7.0 eller tilsvarende). Ansøgere uden formelle engelsk testresultater vil blive behandlet fra sag til sag.

Gebyrer: *

  • 1 sigt 1.400 £
  • 2 vilkår £ 2700
  • 3 termer £ 4000
  • Nogle kurser kan kræve dig til at købe materialer, f.eks lærebøger - disse omkostninger er ikke inkluderet i kursusprisen.

Gebyrer angivne priser er for 2014/15, og kan ændres i fremtidige akademiske år.

Placering

Vores engelske sprogskole er baseret i vores Center for livslang læring. Centrets store beliggenhed betyder, at du vil nyde nem adgang til et fantastisk udvalg af lokale faciliteter, fra butikker, barer og restauranter til at leve spillesteder, grønne parker og gademarkeder - for ikke at nævne at være en nær nabo til Arsenal Football Club!

Den nærmeste metrostation er Finsbury Park på Victoria og Piccadilly-linjerne og er kun et par minutters gang fra kollegiet. Mange af Londons berømte attraktioner er kun en kort rør rejse væk: - 10 minutter til Oxford Street - 20 minutter til West Ends teatre - 22 minutter til British Museum - 23 minutter til Buckingham Palace - 24 minutter til Harrods

NB Nogle undervisningen kan finde sted på vores Center for Sundhed, Social og Child Care ligger lige nede ad vejen.

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurser fra City and Islington College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 - 3 semestre
Fuldtid
Price
1,400 GBP
1 sigt; 2 termer £ 2700; 3 termer £ 4000
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date