1

Hvad er Akademisk engelsk?

Engelsk er det primære globale sprog af erhvervslivet, den akademiske verden og internationale relationer, det er den globale lingua franca. En kurser på Abbey College Cambridge og i hele Storbritannien bliver undervist på engelsk, vil det også være undervisningssproget for de uddannelser, som du vil gå på at studere på universitetet.

Hvorfor studere Akademisk engelsk?

Mens de overordnede fordele at beherske det engelske sprog bringer er enorme, hvis dit primære mål er at blive accepteret i din valgte universitet i Storbritannien eller et andet engelsktalende land, vil du blive forpligtet til at godtgøre et bestemt niveau af færdigheder i engelsk. Dette er normalt påvises ved en score på en anerkendt engelsk test, såsom IELTS.

Derudover vil et højt niveau af engelsk har en meget positiv indflydelse på dit A niveauer, så du kan forstå mere, skrive bedre, og nå dine maksimale potentiale i dine eksamensresultater. Desuden vil det hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid i Storbritannien, så du kan nyde flere klubber og aktiviteter, få venner, og bedre forstå det land, du bor i.

Endelig ser frem til din fremtid, god kvalitet engelsk er næsten sikker på at vise sig uvurderlig i din karriere, så du kan arbejde i en international sammenhæng og adgang områder, som ellers ville være blevet lukket af for dig.

Hvad vil jeg lære?

På Abbey College Cambridge, arbejder vi for at øge dit sprog evne på alle områder, så du kan håndtere engelsk i både en akademisk og en dagligdags sammenhæng.

Du vil tilbringe de første etaper af vores kursus udvikle din General engelsk i alle de fire vigtigste færdigheder; Læsning, Skrivning, tale og lytte, samt i de sproglige systemer, såsom ordforråd, grammatik og udtale. Du kan arbejde hen imod en internationalt anerkendt kvalifikation som en del af kurset. Den solid base, som du får, vil hjælpe dig med at maksimere din score i IELTS gennem købet af mange overførbare kompetencer. Når du bevæger dig gennem kurset vil vi også give dig intensive forberedelse til IELTS afsluttende eksaminer.

Mod slutningen af ​​året, vil du få mulighed for at sidde IELTS med det formål at opnå en score passer til dit valg af kursus og institution.

Hele vores kursus, vil du blive undervist af venlige, professionelle og velkvalificerede lærere. Du vil blive opfordret til at læse meget, lyt til engelsktalende medier, og taler sproget så meget som muligt uden for klassen. Dette vil vise sig afgørende, da udbredt eksponering og praksis på det sprog vil resultere i hurtigere fremskridt. Vi vil også arrangere ture, aktiviteter, sociale arrangementer og gæstetalere som en del af kursusprogrammet, som vil give store muligheder for at bruge dine sprogfærdigheder.

Program undervist i:
Engelsk
Abbey College Manchester

Se 3 flere kurser fra Abbey College Manchester »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Price
7,250 GBP
per semester
Deadline
Efter placeringer
Efter dato