Academy Professional (AP) grad i Environmental and Agricultural Management

Miljø og Landbrugs Management IBCM

Den IBCM Environmental and Agricultural Management (EAM) Programmet giver de studerende en tværfaglig erfaring i behandling af kritiske miljøproblemer såsom landbrugsproduktion, biodiversitet, naturressourcer og vedvarende energi. Som en EAM-studerende, vil du få den virkelige verden indsigt i moderne miljø- og agro-forretningspraksis og tendenser, og giver dig de færdigheder, du har brug for en succesfuld karriere.

Internationale og akkrediterede grader

Programmet er undervises på engelsk og er baseret på European Credit Transfer System (ECTS). Kurserne er internationalt anerkendt og overdrages.

IBCM tilbyder to kvalifikationer:

Bachelor: 3,5 år (svarende til 210 ECTS) Academy Professional (AP) grad: 2 år (svarende til 120 ECTS).

Alle IBCM studerende modtager en dobbelt grad. Det betyder, at du vil få et diplom fra IBCM og et diplom fra vores partner institution, Lillebælt for Professional videregående uddannelser i Danmark.

Kandidater fra IBCM EAM program kan også få en ekstra grad akkrediteret af vores partner Unionen Nikola Tesla University i Beograd, med den officielle titel "Analyst for miljøbeskyttelse". Ved at skrive fire ekstra eksamener studerende kan modtage en EU-diplom i beskyttelse af miljø og økologi (værdi 180 ECTS).

Rigtig erhvervserfaring

Du vil fuldføre to tre-måneders, fuldtids praktikophold under dit fjerde og syvende semester af undersøgelsen, der sikrer, at du har de virkelige verden færdigheder til at lykkes i din karriere.

Rig og varieret uddannelse

Den EAM afdeling tilbyder en helhedsorienteret og tværfaglig kursus, der dækker ledelse samt vigtige miljø- og landbrugsområder. I første og andet semester, de undersøgte enheder er: Effektiv Kommunikation, europæiske studier, Fundamentals af landbrug og miljø og økosystemer. I tredje semester (før den første praktik i fjerde semester) vil du dække emner som: naturplanlægning, bevaring / restaurering, management levested, grøn teknologi, vedvarende energi og affaldshåndtering, fødevareproduktion og forretningsplanlægning. I femte og sjette semester, vil du få viden og færdigheder på en række områder, herunder: biokemi, fødevareproduktion, bæredygtighed, bæredygtigt landbrug, projektstyring og strategi og forretningsudvikling. Og for at afslutte dine studier, i den syvende semester vil du udfylde din anden og sidste praktik og bachelorprojekt.

Diverse og spændende karrieremuligheder

Der er mange spændende karrieremuligheder for studerende med en bachelor i EAM fra IBCM. Mulighederne for fremtidig beskæftigelse omfatter: miljøvurdering praktiserende læge, miljøchef, landbrugs økonom og konsulent, fødevaresikkerhed konsulent, farm manager, og mange andre.

Ekskursioner

Som en del af din uddannelse, vil du få mulighed for at deltage i ekskursioner, der supplerer og styrker dine studier i klasseværelset. Omkostningerne ved disse ture er som regel dækket af IBCM.

Undersøgelse udvekslingsmuligheder

IBCM er i stand til at tilbyde et begrænset antal internationale muligheder undersøgelse exchange hvert år. Disse er muliggjort gennem vores partnerskab med Erasmus +, der økonomisk støtte disse udvekslinger.

Hvad venter du på?

gælder nu at slå din passion for miljøet i en karriere!

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra International Business College Mitrovica (IBCM) »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date