Academy Professional (AP) grad i International handel og markedsføring

Den IBCM International Sales og Marketing (ISM) Programmet har specialiseret sig i erhvervslivet undersøgelser med et stærkt fokus på international markedsføring, økonomi, kommunikation, organisation ledelse og iværksætteri og innovation. ISM program vil udstyre dig med problemløsning og iværksættersamfund sind-sæt, du behøver for at lykkes.

International Sales og Marketing IBCM

Internationale og akkrediterede grader

Programmet er undervises på engelsk og er baseret på European Credit Transfer System (ECTS). Kurserne er internationalt anerkendt og overdrages.

Alle IBCM Eleverne får en dobbelt grad. Det betyder, at du vil få et diplom fra IBCM og et diplom fra vores partner institution, Lillebælt for Professional videregående uddannelser i Danmark.

Den Marketing & Management Department tilbyder to kvalifikationer:

  • Bachelor i International Sales & Marketing: 3,5 år / 7 semestre (210 ECTS)
  • Academy Professional (AP) grad i Marketing & Management: 2 år / 4 semestre (120 ECTS)

Rigtig erhvervserfaring

Du vil have fleksibilitet til at fokusere på en industri, der er interessant for dig. Dette omfatter obligatorisk erhvervserfaring gennem to tre måneder, fuld tid praktik (som finder sted under dit fjerde og syvende semester af undersøgelser). Denne erfaring, højt værdsat af vores studerende, sikrer, at du har evnerne til at gøre en positiv indvirkning arbejder i den virkelige verden.

Rig og varieret program

Som en ISM studerende, vil du få viden og færdigheder i en bred vifte af business-fokuserede områder.

I dit første og andet semester, de undersøgte enheder er: Effektiv Kommunikation, Strategic Marketing, organisatorisk adfærd, og Principles of Entrepreneurship. I dit tredje semester (før din første praktik i fjerde semester) vil du dække emner som: Salg og forhandlingsteknik, projektledelse, Global Marketing og Business Planning. I din femte og sjette semester, vil du få viden på færdigheder i en række områder, herunder: B2B salg og marketing, Strategic Supply Chain Management, Management Accounting, erhvervsret, og Innovation. Og for at afslutte dine studier, i den syvende semester skal du fuldføre din anden og sidste praktik og dit bachelorprojekt.

Diverse og spændende karrieremuligheder

Karriere muligheder for IBCM kandidater med en ISM grad omfatter ledelse, markedsføring og salg arbejdspladser i den private, offentlige eller almennyttige sektor. Muligheder er tilgængelige i de nationale, internationale eller multinationale organisationer. Nogle ISM kandidater endda gå på at etablere deres egen virksomhed.

Ekskursioner

Som en del af din uddannelse, vil du få mulighed for at deltage i ekskursioner, der supplerer og styrker dine studier i klasseværelset. Omkostningerne ved disse ture er som regel dækket af IBCM.

Undersøgelse udvekslingsmuligheder

IBCM er i stand til at tilbyde et begrænset antal internationale muligheder undersøgelse exchange hvert år. Disse er muliggjort gennem vores partnerskab med Erasmus +, der økonomisk støtte disse udvekslinger.

Hvad venter du på?

gælder nu til top-up din viden med reelle internationale business-færdigheder, og køre frem din karriere!

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra International Business College Mitrovica (IBCM) »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date