Academy Professional (AP) grad i Public Service Management

Bachelor i Public Service Management IBCM

Den IBCM Public Service Management (PSM) bachelorer program giver de studerende mulighed for at møde udfordringerne i moderne ledelse og reform af den offentlige sektor. Det dækker en række sociale, demokratiske og økonomiske begreber som menneskerettigheder, innovation, udvikling og europæisk integration. Vi tilstræber at udstyre vores studerende med en problemløsning tankegang og et klart sæt værdier for at hjælpe dem til at imødekomme de udfordringer embedsmænd og moderne borgere i dag.

Internationale og akkrediterede grader

Programmet er undervises på engelsk og er baseret på European Credit Transfer System (ECTS). Kurserne er internationalt anerkendt og overdrages.

Alle IBCM Eleverne får en dobbelt grad. Det betyder, at de får et diplom fra IBCM og et diplom fra vores partner institution, Lillebælt for Professional videregående uddannelser i Danmark.

Forvaltningsloven Institut tilbyder to kvalifikationer:

Bachelor i Public Service Management: 3,5 år / 7 semestre (210 ECTS) Academy Professional (AP) grad i Public Administration: 2 år / 4 semestre (120 ECTS)

Rigtig erhvervserfaring

Alle studerende fuldføre en 5-6 måneder lang, fuld tid praktik i 6. semester af undersøgelser. Denne erfaring giver de studerende mulighed for at praktisk gennemføre deres viden og få grundig og meningsfuld forståelse af den virkelige verden af ​​arbejde, og du vil få mulighed for at fokusere på et emne, der er interessant for dig.

Rig og varieret uddannelse

Som PSM studerende, vil du få viden og færdigheder i en lang række områder relateret til moderne offentlig administration og ledelse. I dit første og andet semester, de undersøgte enheder er: Effektiv Kommunikation, European Union Studies, fattigdomsbekæmpelse og udvikling, menneskelig udvikling og udviklingspolitik. I din tredje og fjerde semester vil du få viden og færdigheder i fag som: Menneskerettigheder og Administration, Applied Innovation, Project Management, Interkulturel Kommunikation og Individuel socialisering og læring. I dit femte semester, vil du studere emner som Professional Organization og borgere, og retssystemer før du starter din obligatoriske 5-6 måneders praktikophold i sjette semester. Afslutningsvis dine studier, i den syvende semester vil du udfylde dit bachelorprojekt projekt.

Diverse og spændende karrieremuligheder

Karrieremuligheder omfatter et stort udvalg af erhverv i regeringen, internationale og ikke-profit-sektoren. vores kandidater går videre til at være offentlige administratorer, politiske rådgivere, markedsundersøgelser analytikere, offentlige agenturernes direktører, byens ledere og lokale embedsmænd, og meget mere!

Ekskursioner

Som en del af din uddannelse, vil du få mulighed for at deltage i ekskursioner, der supplerer og styrker dine studier i klasseværelset. Omkostningerne ved disse ture er som regel dækket af IBCM.

Undersøgelse udvekslingsmuligheder

IBCM er i stand til at tilbyde et begrænset antal internationale muligheder undersøgelse exchange hvert år. Disse er muliggjort gennem vores partnerskab med Erasmus +, der økonomisk støtte disse udvekslinger.

Hvad venter du på?

gælder nu at slå din passion for social forandring i en karriere!

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra International Business College Mitrovica (IBCM) »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date