Hvad er du uddannet og trænet til at blive?

Inden for luftfart er opstået, vokset og udviklet, først og fremmest på grund af udviklingen inden for luftfarten engineering - på grund af tekniske løsninger, der giver at bevæge sig rundt uden nogen kontakt med jorden. Oprettelse af de tekniske løsninger - design, konstruktion, fremstilling og vedligeholdelse af fly giver derfor et format og indhold til alting foregår i luftfarten.

Arbejdet i en luftfarten ingeniør omfatter oprettelsen af ​​højteknologiske løsninger eller vedligeholdelsesprocedurer inden for mekanik, mekatronik samt elektronik. De færdigheder og erfaring gør det muligt for respektive specialist til at arbejde på andre områder, der kræver anvendelse af højteknologiske løsninger til at løse tekniske problemer: automobilindustrien, jernbanetransport osv.

Efter afslutningen af ​​undersøgelserne i Aircraft Engineering er det muligt at arbejde som luftfarten ingeniør eller som en vedligeholdelse tekniker på en virksomhed fremstiller eller udføre vedligeholdelsesprocedurer på fly.

Ud over arbejdet som ingeniør i en virksomhed design og fremstilling bemandede eller ubemandede luftfartøjer, er det muligt at anvende den erhvervede viden om teknik i et luftfartøjsvedligeholdelsescertifikat virksomhed: - gør analyse og styrke beregninger af flyet eller for strukturen aerodynamiske reparationer foretage tekniske tegninger; - planlægning af eftersyn og reparation operationer - udføre daglige vedligeholdelsesprocedurer (inspektion og reparation af flystrukturer, analyse af systemets fejl og afvigelser).

Arbejde i dette speciale kræver specialist til at være velbevandret i indbyggede systemer, har modet til at træffe beslutninger, har planlægning evne, være omhyggelig med at følge de brugsanvisninger samt har gode manuelle færdigheder i at håndtere særlige formål apparater og redskaber . For at tage de nødvendige korrigerende foranstaltninger et luftfarten ingeniør behov enorme specialist erfaring. De er nødt til at vise ansvarlig holdning til kvaliteten af ​​de vedligeholdelsesprocedurer udføres.

Kurset for luftfart ingeniører varer fire år, og mængden af ​​studier er 240 ECTS-point. Undersøgelsen proces falder i tre faser:

  • Grundlæggende undersøgelser varer tre semestre (90 ECTS). Kurset består af forelæsninger og praktisk uddannelse, og tjener som grundlag for en akademisk grad kursus. Undersøgelserne udføres i samarbejde med Universitetet i Tartu og estiske University of Life Sciences.

  • Grundlæggende luftfart undersøgelser sidste for ét semester (30 ECTS).

Specialisering begynder efter afslutningen af ​​kurset i basisuddannelse luftfart og falder i to faser:

1.. Grundlæggende faglig uddannelse og

  1. Specialiseret uddannelse. Særlige kurser (op til 120 ECTS) sidste for fire semestre. Undersøgelserne udføres i samarbejde med Tallinn University of Technology og den praktiske uddannelse i samarbejde med forskellige luftfartsmyndigheder virksomheder og institutioner i Estland og i udlandet.

At opgradere fra Akademiet eleverne nødt til at skrive en graduering afhandling og bestå eksamen, afhængigt af den valgte speciale.

Undervisningssproget på EAVA er det estiske sprog undtagen for de fælles kurser, der udbydes til ERASMUS-studerende, der er udført i det engelske sprog.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 4 flere kurser fra Estonian Aviation Academy »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date