I specialitet Air Traffic Services er det muligt at specialisere sig for at blive en Air Traffic Control Officer (ATCO), hvis opgave er at sikre regelmæssig og glat flytrafikken i luftrummet i landet.

Air Traffic Control officerer er ansvarlig for at arrangere en sikker og effektiv lufttrafikstyring. De administrerer en route trafik, hjælpe piloter passere andre fly, finde en sikker rute gennem tågen eller stormvejr, og endelig lande sikkert på flyvepladsen. Afhængigt af deres vurdering flyveledere arbejde i forskellige flyvekontrolenheder.

Undersøgelserne af specialitet Air Traffic Services er arrangeret af Akademiet Air Traffic Service Training afdeling. Alle medlemmer af vores lærerstab har erfaring i fast flyvekontrol. Vores grundlæggende mål er at støtte og udvikle motiverede studerende med at erhverve erhvervet en Air Traffic Control Officer.

Den normerede studietid er fire år. I undersøgelsen proces standarder for estiske faglig videregående uddannelse og de internationale luftfart følges. Den overtagende af de specifikke procedurer og arbejdsmetoder flyvekontrollen samt færdigheder i radio kommunikation foregår i særligt udstyrede laboratorier, dvs computer-baserede simulatorer. I to seneste år har taget praksis sted i flyvekontrolenheder luftfartsstyringssystemer tjenesteydere.

De allerede praktiserer flyvelederne Officerer tilbage til akademiet nu og da for at tage den nødvendige genopfriskningskursus eller efteruddannelseskurser.

Kurset for luftfart ingeniører varer fire år, og mængden af ​​studier er 240 ECTS-point. Undersøgelsen proces falder i tre faser:

  • Grundlæggende undersøgelser varer tre semestre (90 ECTS). Kurset består af forelæsninger og praktisk uddannelse, og tjener som grundlag for en akademisk grad kursus. Undersøgelserne udføres i samarbejde med Universitetet i Tartu og estiske University of Life Sciences.

  • Grundlæggende luftfart undersøgelser sidste for ét semester (30 ECTS).

Specialisering begynder efter afslutningen af ​​kurset i basisuddannelse luftfart og falder i to faser:

1.. Grundlæggende faglig uddannelse og

  1. Specialiseret uddannelse. Særlige kurser (op til 120 ECTS) sidste for fire semestre. Undersøgelserne udføres i samarbejde med Tallinn University of Technology og den praktiske uddannelse i samarbejde med forskellige luftfartsmyndigheder virksomheder og institutioner i Estland og i udlandet.

At opgradere fra Akademiet eleverne nødt til at skrive en graduering afhandling og bestå eksamen, afhængigt af den valgte speciale.

Undervisningssproget på EAVA er det estiske sprog undtagen for de fælles kurser, der udbydes til ERASMUS-studerende, der er udført i det engelske sprog.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 4 flere kurser fra Estonian Aviation Academy »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date