Læs den officielle beskrivelse

Oversigt

Hvis vores Flexi English ikke passer til dine behov, kan du deltage i vores fridagske aften engelskklasser. Klasser er planlagt på forskellige dage i ugen, så sørg for at tjekke vores skema nedenfor. Classe tider er fra 6:30 til 8:30 og køre for 10 wks. Under programmet gennemfører vores lærere en gratis placeringstest og behovsanalyse for at kontrollere dit niveau. Vores indfødte engelsktalende personale vil overvåge dine fremskridt ethvert trin på vejen for at sikre, at du når dine mål.

Klasser omfatter:

  • Cambridge First Certificate
  • IELTS eksamen forberedelse
  • Business engelsk og skriveklasser
  • Generel engelsk

Native engelsktalende personale

Vores medarbejdere er alle kvalificerede indfødte engelsktalende med erfaring med at undervise elever i alle aldre og baggrunde.

Hvorfor studere på BWE

Store faciliteter, fremragende lærere, central beliggenhed og overkommelige priser. På Birchwater Education gør vi ting anderledes. Vores virtuelle læringsplatform hjælper med at forbedre kommunikationen mellem elev og lærer, overvåge fremskridt og giver 24 timers adgang til de læringsmaterialer, vi bruger i klassen, så du har mere kontrol over din læring.

Aftenplan

De engelske klasser er designet til at fokusere på de centrale sprogfærdigheder, du har brug for til at opbygge din selvtillid og løbende forbedre.

Klassetider: kl. 18.30 - 20.30

Timer pr. Uge: 2

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurser fra Birchwater Education »

This course is Campusbaseret
Start Date
Jan. 2020
Duration
10 uger
Deltid
Price
200 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date