1

Vi tilbyder et stort udvalg af grafik kurser i London på vores Chelsea Center ligger rager ud Kongevejen.

Vi har begyndere, øvede og avancerede kurser. Disse er deltid kurser kører i løbet af dagen og aftenen.

Vores undervisere er meget erfarne grafik praktikere, der tilbyder et unikt indblik i den grafik disciplin.

De teknikker, du lærer vil tilbyde spændende måder at bygge på dine færdigheder og genfortolke eksisterende kunstværk i bogform. De unikke egenskaber grafik vil åbne op for en ny verden af ​​billedet making og låse din kreative potentiale. Mange af vores erfarne studerende kom som begyndere og mange har udviklet en langsigtet engagement fortsætter i graden og MA-niveau, og også at oprette deres eget studie.

Mange studerende siger grafik er vanedannende, når du starter! Så hvorfor ikke komme og prøv en af ​​vores kurser.

Kursusoversigt

Denne grafik workshop er et praktisk studie baseret program for begyndere og mellemliggende studerende. Du vil få et godt overblik over de grafik medier og forankring i en bred vifte af teknikker såsom drypoint, Collagraph, Lino Cut, Monoprinting, ætsning og Foto-Radering.

Kursusbeskrivelse

Du vil lære at arbejde i lyset og det veludstyrede print studie med specialiserede faciliteter og udvikle dine ideer og billedsprog i en portefølje af kreative prints. Du vil blive introduceret til hver grafik teknik ved demonstration, mens du kigger på arbejdet i andre kunstnere. Følgende teknikker vil blive dækket hele året; Drypoint, Collagraph, Lino cut, Monoprinting, ætsning og Foto-Radering.

Uformelle én-til-én tutorials, vil gruppe tutorials og feedback opmuntre hver elevs personlige styrker og interesser. Du opfordres til at udforske de kreative og mere eksperimenterende muligheder for disse processer samtidig få et godt praktisk kendskab til de traditionelle færdigheder. I tredje sigt vil præsentation af udskrifter, editioning retningslinjer og montage færdigheder læres som forberedelse til færdigt arbejde, der skal vises i grafik ultimo sommer show på Hortensia Gallery.

Hvad baggrund og kvalifikationer har du brug for at deltage? (Adgangskrav)

Disse klasser er rettet mod begyndere, der ønsker at re-frisk deres grafik færdigheder og dem, der har en grundlæggende kunst erfaring i nogen anden billedkunst disciplin.

Hvad betyder kurset fører til?

Disse kurser giver en mulighed for at opbygge en portefølje af udskrifter for at hjælpe progression til vores mere avanceret grafik kurser eller andre kunst kurser.

Hvor vil jeg studere?

Den grafik Studio er på Chelsea-center, Hortensia Road, lige ved Kings Road, i Carlyle bygning i stueetagen, værelse CG05.

Hvor meget skal jeg studere uden klasse?

Det anbefales, at du forbereder billedsprog og materialer, efter eget valg, uden for klassen, så du kan bruge tiden i studiet mere fuldstændigt til udskrivning og teknisk behandling, som ikke kan gøres derhjemme. En skitsebog dokumenterer din ideer udvikling, er tekniske noter og forskning også anbefales.

Er der kursusmaterialer online?

Når du er tilmeldt på kurset vil du blive introduceret til skolens virtuelt læringsmiljø. Her kan du finde materialer og informationer til støtte for dine studier.

Hvilke bøger og udstyr har jeg brug for?

Du skal medbringe: en skitsebog og noget kunst udstyr såsom blyanter, viskelæder, en række børster, Stanley kniv, saks og forklæde. Du skal også kraftige gummihandsker, som kan købes i studiet.

Hvad skal jeg købe? Hvilke ekstra omkostninger er der?

Der er et studie gebyr på £ 16.50 betales hver term til vejleder, der dækker grundlæggende materialer, undtagen papir og plader, som du betaler ekstra for, som du bruger dem. Alle materialer kan købes i studiet.

Ressourcer

Vi er et godt ressourcer afdeling og har et veludstyret printroom. Du behøver ikke at købe dine plader eller papir til kurset, har vi store lagre af forskellige materialer, som du kan købe fra os i små mængder.

Studiet har fremragende lys og har specialiserede faciliteter for alle stålstikdelen teknikker og omfatter:

  • 2 Rochat presser, seng størrelse 26 "x48"
  • 1 relief presse på for lino nedskæringer, seng størrelse 16 "x20"
  • En enhed lys eksponering UV for overførsel af billeder til plader
  • A3 fladskærms-seng scanner til at digitalisere noget du har tegnet eller fotograferet Mac og PC computere ved hjælp af Photoshop for post produktion arbejde på billeder, du har optaget, eller scannet i (tegning eller fotografier)
  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: Mon 18:30 til 21:30
Program undervist i:
Engelsk

Se 130 flere kurser fra Kensington and Chelsea College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
10 uger
Deltid
Price
270 GBP
Fuld gebyr £ 270
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date