Keystone logo

5 Avanceret diplomuddannelse Programmer i Gastronomi 2024

Filtre

Filtre

  • Avanceret diplomuddannelse
  • Fødevarestudier
  • Gastronomi
Studieområde
  • Fødevarestudier (5)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Avanceret diplomuddannelse Programmer i Gastronomi

Et avanceret diplom er tillagt universitet eller college studerende, der har demonstreret bred viden og færdigheder i et semi-faglig eller semi-professionelle felt. Den avancerede diplom tager normalt et til tre år at gennemføre, afhængig af de krav og behov i programmet og institutionen. Diplomet anses for at være sammenlignelige med et til to års studier på bachelor-grad niveau.

Hvad er en avanceret diplom i kulinarisk kunst? Dette studium forbereder eleverne til at arbejde i professionelle køkkener. De kursusaktiviteter kan bestå af kommercielle madlavning, fødevaresikkerhed, produktkendskab, kulinariske nøgletal, ernæring, og professionalisme. Andre kurser og emner kan omfatte ledelse, business, kommunikation, økonomi, kundeservice, skrivning, menu udvikling, omkostningsstyring, bagning, verdens køkkener, og vin undersøgelser. Eleverne lærer at køre både front-of-the-house og back-of-the-house operationer.

Studerende kan studere for en avanceret diplom i kulinariske kunst at lære og udvikle deres færdigheder i kulinariske metoder og forstå de globale køkkener, der påvirker og påvirke branchen. De få hands-on erfaring og uddannelse samt branchekendskab og ledelsesmæssige færdigheder.

Samlede omkostninger program variere afhængigt af uddannelsesinstitutionen, dets placering, og længden af ​​programmet. Det er vigtigt, at potentielle studerende forske i skoler med relevante programmer, der interesserer dem og tilpasse sig deres finansielle, akademiske, og karrieremål.

Kandidater fra kulinariske arts programmer kan finde arbejde i hotel, restaurant og gæstfrihed industrier. I hotel- og restaurationsbranchen køkkener, kan de blive sous kokke, kokke, udøvende kokke eller ejere. Uden for køkkenet, er der muligheder som mad og drikke ledere, eller som restaurant eller hotel kæde ledere.De kan også søge højere niveau positioner som restaurant eller virksomhedsejere, eller topledere. Relaterede karriere omfatter mad skribent, forskning kok, kulinariske pædagoger, eller endda medier personligheder.

Mange universiteter i hele verden tilbyder kulinariske kunst eller relaterede programmer. Disse kurser er normalt campus-baseret, da meget af undervisningen involverer hands-on træning og praktisk anvendelse af færdigheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.