Advanced Diploma I Animation For Spil, Film, Og Visuelle Effekter

Centre for Arts and Technology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Advanced Diploma I Animation For Spil, Film, Og Visuelle Effekter

Centre for Arts and Technology

BEGRÆNSET ANTAL stipendier til rådighed for op til $ 3000 på en første mølle princippet. Ansøg i dag.

Har du nogensinde spekulerer på, om det talent, engagement og hårdt arbejde, der går ind i den magiske af at bringe et tegn eller miljø "levende" i en animation eller en særlig effekt? Vores 3D-animation program i Kelowna, BC, træner dig til at lykkes i denne løbende i efterspørgslen og udviklende område. Gennem konceptudvikling og storyboarding hele vejen til post produktion og specielle effekter, vores Animation til Game, film & Visual Effects diplom program giver dig mulighed for at opbygge et stærkt fundament af 3D-animation færdigheder til at starte din karriere som animator i spil, film, og Animation Studios over hele landet.

spil, film og visuelle effekter

3D-animation karriere uddannelse KELOWNA

Vores 2 års 3D-animation trænings program giver dig færdigheder til at starte en karriere i animation gennem kurser designet til at simulere en rigtig produktion studie.

Animation til Game, film & Visual Effects højdepunkter kan nævnes:

 • Alsidig 3D-animation færdighedstræning, der dækker alt fra modellering til belysning, teksturering, rigning, rendering, compositing, 2D klassisk animation, croquis, design karakter, layout design, spil design, og storyboarding.
 • En lille klassestørrelse miljø, hvor du vil blive undervist af vores industri professionelle instruktører gennem erfaringsbaseret læring.
 • En mentor produktion mesterlære, hvor du vil arbejde tæt sammen med branchefolk, bliver udfordret til at frigøre din kreativitet, mens samle din progressivt faglært portefølje som en del af dit afgangsprojekt.
animation for spil, film og visuelle effekter - 2

Karriere i ANIMATION

Animation til Game, Film & Visual Effects eleverne får en bred forståelse af de roller i animationen branchen, og opgradere med de færdigheder, der kræves for følgende job i animation:

 • Character Animator
 • Character Modeler
 • Teknisk kunstner
 • Texture Artist
 • Previsualization kunstner
 • Digital Artist
 • Belysning kunstner
 • Koncept / Storyboard Artist
 • Match Mover
 • Compositing kunstner

PROGRAM startdatoer

Der er fire starter i kalenderåret: januar, april, juli og oktober. Mange af vores programmer har flere starter, dog ikke alle campusser tilbyder alle fire starter og ikke alle programmer udbydes under hver start. For den mest up-to-date information, kontakt et program Advisor.

ANSØGNING FRISTER

Selv om centret opfordrer ansøgerne til at indgive ansøgninger i mindst seks uger før at programmere påbegyndelse, med tilladelse, kan sene ansøgninger stadig være tilladt. Alle ansøgninger modtaget mindre end seks uger før programstart kræver pladsreservation depositum betales fuldt ud samt alle andre adgangskrav skal være afsluttet på det tidspunkt, ansøgningen.

Animation til spil, film og visuel effekt - 3

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2018
Duration
Varighed
24 måneder
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Canada - Kelowna, British Columbia
Startdato: Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Canada - Kelowna, British Columbia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen