Du vil lære de mest grundlæggende aspekter af denne verdenskendte design og retoucheringsværktøj.

Dagsorden

I dette intensive kursus først lærer vi grænsefladen af ​​Adobe InDesign og udforske alle de muligheder, som dette store program.

Så vil vi gøre redaktionelle layout arbejde for at levere professionelle, arbejde sager og rapporter, samt en præsentation Interaktiv PDF.

Det vil også skabe en restaurant menu, lære at lægge en bog eller et blad, og til sidst vil du oprette din egen læseplan for mere kreativ, kan du altid tjene til at understrege, at du har brug for det.

Alle kan tage dette kursus?

Ja, det kursus er designet til at starte fra 0 og for enhver person, uanset om en studerende eller arbejdstager i enhver industri, der ønsker at lære eller har brug for at udvikle redaktionsarbejde, design eller en langt mere professionel end de fleste konventionelle værktøjer ser.

Du lærer at optimere din produktivitet og meget mere strømline layout opgaver og skabelse dokument.

Denne kraftfulde værktøj vil også hjælpe med at udvikle arbejdspladser gerne nyhedsbreve, digitale præsentationer, interaktive aviser, layout af magasiner, bøger, papirer og mere.

modtagere

Adobe InDesign Intensivt kursus har til formål at indlede den studerende i det kendte værktøj design og foto retouchering. Modtagere af dette kursus er dem, der uden at have nogen forudgående viden, der ønsker at komme ind i en verden af ​​Indesign og begynder at opdage mulighederne for denne kraftfulde software.

  • Omfang: Klasseværelse kursus.
  • Timer: 30 timer.
  • Datoer: fra den 24. januar 2018 til februar 7, 2018.
  • Timer: mandag til torsdag fra 18:00 til 21:00
  • Sprog: spansk.
  • Skal medbringe bærbar
  • Hærdbart gennem den trepartsaftale Foundation (virksomheder kun)

intensive kurser

Hvem bør læse disse intensive kurser?

Disse uddannelsesprogrammer er primært rettet mod universitetsstuderende, der har brug for støtte i forskellige værktøjer og software, de bliver nødt til korrekt udvikle deres studier. De er også henvendt til alle dem, der har brug for at lære "fra bunden" vigtige og velkendte programmer inden for grafisk design, 3D-modellering, videoredigering ... både for personlig udvikling og for omskoling.

Program undervist i:
Spansk

Se 7 flere kurser fra COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
30 timer
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date