Adgang til videregående uddannelse (Social Pleje & ungdomsarbejde)

Dette kursus tilbyder en rute til videregående uddannelse for en ungdom, Fællesskabet, Socialt Arbejde eller Social Sciences erhverv.

Målet med kurset er at give en støttende og venligt miljø, så du kan udvikle dit potentiale og at forberede dig til universitetsstudier.

Adgangskrav

Ingen formelle akademiske kvalifikationer er nødvendige, men en god standard for læse- og regnefærdigheder er afgørende. Du bliver nødt til at være fyldt 19 år eller derover i september, at du starter kurset og have mindst et års erfaring på dette område.

Du vil blive inviteret til at deltage i et interview, og vil foretage en vurdering i læse- og regnefærdigheder, at etablere nogen form for støtte er påkrævet.

Hvad vil jeg studere?

Du vil studere faglige emner relateret til dit kursus såsom Teorier & Værdier af Socialt Arbejde, Psykologi, Sociologi og Rådgivning, foruden læse-, studere færdigheder og talforståelse.

Hvordan vil jeg blive vurderet?

Du vil blive vurderet af lærere i hele dit kursus. Vurderingen vil omfatte praktiske færdigheder, mundtlig afhøring, opgave arbejde og skriftlige spørgsmål. Du vil blive bedt om at sidde korte undersøgelser gennem hele kurset.

Karrieremuligheder og Progression

Efter en vellykket afslutning af dette kursus, vil du være i stand til at ansøge om en bred vifte af Samfundsvidenskabelige Grader, som kan omfatte Socialt Arbejde.

Gebyrer

FT Tilmeldingsgebyr - £ 20,00

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 2 flere kurser fra College Of The Valleys - Coleg y Cymoedd »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Deadline