Adgang til idræt niveau 3

Kensington and Chelsea College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Adgang til idræt niveau 3

Kensington and Chelsea College

1

Kensington og Chelsea College har en succesfuld tradition for videregående uddannelser for voksne. Vi tilbyder en bred vifte af fuldtids- og deltidsuddannelser lige i hjertet af London.

Der er ofte mange grunde til at vende tilbage for at studere senere i livet, kan du blot ønsker at forfølge en ny interesse eller hobby, eller fortsætte, hvor du slap i skolen. Uanset hvad dine grunde, tilbyder vi en bred vifte af kurser, der er egnede for voksenuddannelse og støttes gennem dit program af vores erfarne og støttende personale.

Kursusoversigt

Denne ene års kursus giver et fleksibelt og omfattende udvalg af moduler. Studerende vælger en personlig kursus, der kan opfylde en række resultater. Moduler er tilgængelige på forskellige niveauer og fagområder omfatter Anatomi Fysiologi, Health & Fitness, Sportsskader, Førstehjælp, Biomekanik, Sports Psychology, kost og ernæring, coaching og sociologi. Disse anvendes til sport og motion gennem klasseværelset undersøgelse, diskussion og praktiske workshops. Accept på alle kurser, er ved kun interview. Du bliver nødt til at demonstrere en interesse og begejstring for emnet, sammen med et godt niveau for både skriftlig og mundtlig engelsk. Hjælp og bistand kan gives til studerende, der har problemer med sproget, numeriske og it-færdigheder. En vellykket gennemførelse af kurset kan føre direkte i beskæftigelse i samfundet, videregående uddannelse eller andre faglige udmærkelser.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: Man / Tir 9:30 til 16:30
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
34 uger
Deltid
Price
Pris
8,500 GBP
19 Plus £ 3384; Ikke-EU Fee £ 8500
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen