1

Kensington og Chelsea College har en succesfuld tradition for videregående uddannelser for voksne. Vi tilbyder en bred vifte af fuldtids- og deltidsuddannelser lige i hjertet af London.

Der er ofte mange grunde til at vende tilbage for at studere senere i livet, kan du blot ønsker at forfølge en ny interesse eller hobby, eller fortsætte, hvor du slap i skolen. Uanset hvad dine grunde, tilbyder vi en bred vifte af kurser, der er egnede for voksenuddannelse og støttes gennem dit program af vores erfarne og støttende personale.

Kursusoversigt

Denne ene års kursus giver et fleksibelt og omfattende udvalg af moduler. Studerende vælger en personlig kursus, der kan opfylde en række resultater. Moduler er tilgængelige på forskellige niveauer og fagområder omfatter Anatomi Fysiologi, Health & Fitness, Sportsskader, Førstehjælp, Biomekanik, Sports Psychology, kost og ernæring, coaching og sociologi. Disse anvendes til sport og motion gennem klasseværelset undersøgelse, diskussion og praktiske workshops. Accept på alle kurser, er ved kun interview. Du bliver nødt til at demonstrere en interesse og begejstring for emnet, sammen med et godt niveau for både skriftlig og mundtlig engelsk. Hjælp og bistand kan gives til studerende, der har problemer med sproget, numeriske og it-færdigheder. En vellykket gennemførelse af kurset kan føre direkte i beskæftigelse i samfundet, videregående uddannelse eller andre faglige udmærkelser.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: Man / Tir 9:30 til 16:30
Program undervist i:
Engelsk

Se 130 flere kurser fra Kensington and Chelsea College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
34 uger
Deltid
Price
8,500 GBP
19 Plus £ 3384; Ikke-EU Fee £ 8500
Deadline
Efter placeringer
Efter dato