Læs den officielle beskrivelse

Programoversigt

Dagens leder - fremtidens leder

Mange dygtige ledere "afspore", når de foretager overgangen til generel ledelse. Specialviden, tekniske færdigheder og en høj grad af
motivation har gjort dem succesfulde til dato, men nye kapaciteter er nu forpligtet til at være effektiv på det næste niveau. Påtager sig en bredere og mere strategisk rolle kræver en evne til at arbejde med flere virkeligheder, der opstår ud af tværgående spændinger og konflikter. Bygning tillidsfulde relationer, udvikling af bredere netværk og indflydelse gennem flere niveauer i organisationen betyder forvalte gennem en anden form for samtale.

Den Accelerated Development Programme (ADP) erkender dine behov på dette afgørende tidspunkt i din udvikling og giver dig en unik mulighed for at afprøve dit sortiment af evner til at tænke, føle, opføre sig og tale som en generel manager.

Den accelererede Udviklingsprogram's proces og indhold struktur du vil styrke dine personlige, interpersonelle, organisatorisk og strategisk viden færdigheder.

Som en erfaren funktionel eller specialist leder en typisk Accelerated Development Programme deltageren har allerede fået 10 til 15 år »relevante ledelseserfaring.

Indhold


Den accelererede Development Programme forbereder dagens ledere til at blive morgendagens ledere ved at støtte dem gennem overgangen til generel ledelse. Dette generel ledelse program fremskynder og glatter denne overgang ved at styrke interpersonelle og strategiske evner, mens udvidelse organisatoriske og funktionelle viden.

Du har mulighed for at få en bredere forståelse af, hvordan forskellige tilgange opnå resultater, diskutere dine ideer og finde nye veje frem fra folk står over for samme problemer som dig. Vi udnytte den læring ved at gruppere dig i en lang række tværkulturelle teams, opmuntre dig til at dele erfaringer i hele programmet.

Du vil opfylde dit potentiale ved at udvikle de fem vigtigste nødvendige kompetencer til at blive en yderst effektiv general manager og en inspirerende forretning leder.


1. Førende folk


2. Håndtering af strategi og forandring


3. Evaluere og styre organisationen ydeevne

4. Skabe og levere kundeværdi


5. Strategiske beslutningstagning

Målgruppe


Som en Accelerated Development Programme deltager du vil være meget motiverede, ivrige efter at lære og udvikle nye færdigheder. Som en erfaren funktionel eller specialist manager vil du typisk allerede har fået 10 til 15 år »relevante ledelseserfaring. Afgørende, du er lige ved at gøre, eller for nylig har gjort, at overgangen til generel ledelse.
Program undervist i:
Engelsk

Se 22 flere kurser fra London Business School »

This course is Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
4 uger
Deltid
Price
18,000 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date